ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین راه انتقال پول به خارج از مملکت

Yamani47
20-05-2021, 07:03
ما در کار و شغل خود دچار یک مشکلی شده اییم که یک سری قطعات رو خریداری کرده اییم از نمایندگی و وارد کننده آن

و حالا متوجه شده اییم که این قطعات تماما معیوب بوده اند یعنی اون وارد کننده حرام زاده و حرام لقمه رفته قطع های رو به عمد و با آگاهی کامل خودش خریداری کرده از خارج از کشور که دارای عیب و ایراد است و بدون این که به ما هم بگوید عیب و ایراد ان را به ما فروخته و پول ما را گرفته حالا هم که به او می گوییم زیر بار نمی رود و اصلا قبول نمی کند که اجناسش معیوب است

. از انجایی که مملکت هم من کل از داشتن صاحب محروم است متاسفانه می دانم که اگر بخاهم از طریق قانونی پی گیر مسئله باشم و اقدام کنم متاسفنه دستم به هیچ کجایی بند نمی شود ( کل مبلغ پولیکه بایت این اجناس داده بودیم با ان نماندگی نا محترم در حدود 80 تومن بوده است )

و البته باید خاطر نشان شوم که این وارد کننده محترم فرمایشش این است که ما هم هرا فروخته اییم به همکاران و تک فروشان و همه هم ان ها را به مشتریان فروخته اند و می فروشند و کسی مشکلی نداشته....تا به حال

منتهی مراتب بنده اولا می دانم و با خبرم از طریق چند تا از همکاران که ان ها هم به مشکل خورده اند و رفته اند اجناس خود را به ان وارد کننده و عمده فروش عودت کنند و ان وارد کننده نامحترم برای این که کارو عمل خود را موجه جلوه دهد به ما می فرمایند که نه فقط شمایی که اوردی و می گویی مشکل دارد کالا ها.............

و حتی از ان طرف با به اوشان عرض می کنیم که برادر من اصلا فرص که حرف شما هم صحیح باشد و کسی هم بله عودت نخواسته باشد بکند اجناس رو...........

الان این کالا ها معیوب است ..............و عیبش هم کاملا محرز و مشخص است بله یک مصرف کننده از همه جا بی خبر موقع خرید شاید متوجه نشود...........حتی بعدا هم شاید اصلا متوجه نشود................

ولی ما که می دانیم شما هم قطعا دانسته این قطعات رو از کارخانه تولید کننده خریداری کرده ایید.............و مطمئنا هم به خاطر این عیب و ایراد به قیمت خیلی خیلی پایینتری این ها را خریداریکرده ا ید............که حالا به خودتان مربوط است ولی قبل از فروش به ما می بایست عیب ان را برطرف می کرده ایید

یا حد اقل حد اقل باید به ما می گفتید اقا جان این کالا فلان عیب را دارد ............این هم قیمتش است .............حالا ما ان موقع باید تصمیم می گرفتیم که می خواهیم بخریم یا خیر.............

ما هم به عنوان تک فروش اگر بخواهیم این اجناس رو به مشتری بفروشیم.........

دو تا حالت بیشتر ندارد و باقی اش هم خزئولات مزمن است.................و حرف مفت..........و زر زر اضافه بر سازمان

یا ما می دانیم این کالا ها معیوب است یا نمی دانیم که در هر دو صورت ما مقصریم..............اگر به همین صورت ان ها را به مشتری بفروشیم

اگر دانسته و با اطاع از عیب ان ان را به مشتری بفروشیم که دیگر کاملا مشخص است حکمش چیست حکم اش کم فروشی است..................یا بهتر است بگوییم دزدی........................و کسب لقمه حرام...........

اگر هم ما ندانسته بفروشیم به مشتری یعنی خودمان هم بی اطاع باشیم از عیب و مشکل کالا ها باز هم ما مقصریم چون مشتری برای چه به ما مراجعه می کند برای خرید فلان کالا ؟؟؟؟؟

چون به ما اعتماد دارد و انتظار دارد ما جنس و کالای سالم به او تحویل دهیم و این وظیفه ماست و وظیفه فروشنده است که از صحت و سقم کالا و جنس کاملا مطلع شود و اگر نیست جنس و کالا و قطعه را کاملا مورد بررسی قرار دهد.............تا مطلع شود و مطمئن شود از صحیح و سالم بودن آن

و حتی اگر ما هم این کار را بکنیم یعنی جنس را دانسته بفروشیم به مشتری ها مشتری ها هم دو نوع اند .............

یا متوجه می شوند بالاخره عیبو ایراد ان را یا نه و واقعا هم متوجه نمی شوند و نخواهند شد

اگر متوجه بشوند که خب مشخ است اعتبارو پیشینه و احترام چند دهه کار ما می رود یک راست داخل چاه توالت...............

اگر هم نه متوجه نشوند و بروند...............بالاخره در فضایی دیگرو در جهانی دیگر که انجا جنس و حالت چیز ها از جنس و حالت ( فهمیدن و متوجه شدن ) نیست بل از جنس و نوع ( دیدن ) است...............آنجا خواهند دید..............که ما با انها چه کردیم................که در حالت اول فقط اعتبار ما پیش مشتری ها و در کارو کاسبی از بین خواهد رفت ولی در این حالت اعتبار ما پیش یک موجودی از بین خواهد رفت که تمامی تمامی جهانی که می شناسیم به اندازه یکی از تاز های مو او هم ارزش و اعتبار ندارد........

حالا کاری نداریم این بحث ها تکرار مکررات است و در جامعه ایی که یک مشت ملت ( بلا نسبت جمع ) مال حرام خوار در ان جمع اند ادعای تدینشان هم هم گوش و هم دیگر اعضای بدن اسمان و جهان را کر کرده و پاره کرده.....................این بحث ها بی فایده است..................ایه یا سین خواندن در گوش الاغ و یابو............

حالا ما تحقیق کردیم دیدم کم هزینه ترین راه ی که بتوانیم این قطعات رو تعمیر کنیم و این ها رو خودمان سالم کنیم و عیبشان را برطرف کنیم........چیست تا قطعه سالم شود و به صورت بدون عیب و ایراد به مشتری بفروشیم.............

دو تا از اجزا داخلی این قطعات را باید تعویض کنیم تا این قطعه و کالا عیبش بر طرف گردد و ان قطعات و اجزا داخلی هم متاسفانه در ایران وجود ندارد از طریق یک اشنا و و دوست قدیمی در خارج از کشور پی گیر شدیم که برادر می توانی فلان قطعات را گیر بیاوری و برای ما ارسال کنی تا این مشکل ما بر طرف گردد که ان بنده خدا هم زحمت کشدی و رفت وقت گذاشت و پیدا کرد قطعات رو ...............

حالا مشکل ما اینجاست که نمی دانیم چطور باید برای او پول ارسال کنیم............

مقدار پولی که برای ان دوست باید ارسال کنیم چیزی در حدود 1400 یورو است......( منهی هزینه بارو ارسال ) که ان هم فکر کنم چیزی در حدو 100 الی 200 یورو بشود............خودش

حالا این قطعات و اجناس در صورتیکه سالم می بودند و مشکلی نداشتند از قِبَل فروش ان ها کلا قرار بود که 18% سود عاید ما بشود ..........

ولی حالا با این اوصاف قریب به 45 درصد هم باید ضرر متحمل شویم که چاره ای نداریم و بهتر از ضرر 100 درصدیست..............* 45% فقط به خاطر خرید اون دو جزو و قطعه داخلی...............وقتی که برای باز و بسته کردن قطعات و تعمیر انها می گذاریم که حد اقل 4 الی 5 روز باید روی انها وقت بگذاریم هم اگز جداگانه محاسبه کنیم این مقدار 45% به 50 % شاید بالغ شود

به صرافی هایی سطح شهر و صرافی های رسمی بانک های دولتی و خصوصی که مراجعه کردیم متوجه شدیم که انتقال پول به خارج از کشور را که گویا اسمش حواله است را برای اشخاص انجام نمی دهند در مبالغ کم و فقط برای شرکت ها که مبالغشان بالا است انجام می دهند..............

چند جای دیگر هم مراجعه کردیم که گویا با روشی به نام Pay Pal که بنده دقیقا نمی دانم چیست این کار را انجام می دهند ولی با کار مزدی در حدود 7 % که اگر راه دیگری ما پیدا نکنیم مجبوریم این 7% را هم روی ان حدود 50 % تحمل کنیم و قبول کنیم...............

منتهی می خواستم اینجا از دیگر اعضا سوال کنم که ایا راه دیگری که حد اقل ما ضرر کمتری را متحمل شویم وجود دارد که بتوانیم پول خود را به خارج از کشور منتقل کنیم که البته روش مطمئن و معتبری هم باشد

از این روش های زیر زمینی و ازاین های که ما باید به شخصی غریبه اعتماد کنیم را بنده به هیچ عنوان سراغش نمی روم...........چون به قدر کفایت از دست این ملت همیشه در صحنه و مومن و خدایی جویی اسیب دیده اییم در زندگی و به انواع و اقسام روش های مختلف سر ما را کلاه گذاشته اند و هیچ دلیلی ندارد که بخواهیم به کسی یا شخصی........ اعتمادی داشته باشیم.......

*( که به اعتقاد بنده یک ملت هر چه در ظاهر خدا جوی تر و مومن تر باشند در اسم و رسم در باطن بر عکس شیطان جو تر اند و هر چه در ظاهر حزب اللهی تر باشد در باطن حزب الشیطانی تر )

با تشکر....

Sina
20-05-2021, 10:38
سلام
یا صرافی که با مبالغ پایین کار کنه
یا از روش های پرداخت بین الملی مثل paypal و ...
یا اون شخص در ایران حساب داشته باشه ریالی براش واریز کنید
یا نماینده داشته باشه بیاد نقد بگیره بعدا خودش منتقل کنه
یا رمز ارز مثلا بیت کوین یا تتر بخرید براش واریز کنید

FOURTH RETURN
20-05-2021, 11:47
ما در کار و شغل خود دچار یک مشکلی شده اییم که یک سری قطعات رو خریداری کرده اییم از نمایندگی و وارد کننده آن

و حالا متوجه شده اییم که ...........

تو صرافی ارز دیجیتال ایرانی ثبت نام و اهراز هویت کن مثل نوبیتکس
بعد تو صرافی ارز دیجیتال تتر بخر هر تتر یک دلاره و همیشه هم یک دلار باقی میمونه و بالا و پایین نمیره قیمتش مثل ارزهای دیجیتال دیگه
تتر دو نوع هست شما تتر Trc20 بخر که هزینه انتقال بسیار پایین داره
بعد تتر رو به کیف پول طرف منتقل کن

اینم بخونی بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Yamani47
20-05-2021, 18:55
تشکر می کنم از دوستانی که زحمت کشیدند و جواب دادند...........ممنونم از ایشان
در مورد صرافی والا قریب به 3 روز بالای 20 تا صرافی در جاهای مختلف تهران رفتم........هیچ کدوم انجام نمی دادند..........

اون شخص هم متاسفانه در ایران فامیلو خانواده داره و حساب هم اتفاقا داره
ولی خب پولی در حساب ایرانش بهدردش نمی خوره و خانواده اش هم الان نیازی به این مبلغ ندارند متاسفانه باز که من براشون واریز کنم
در مورد ارز دیجیتال و انتقال پول از اون طریق هم که هر دو عزیز راهنمایی کردند پس باید بروم تحقیق کنم ببینم چگونه است که اگر شدنی بود از ان طریق انجامش دهم..................

ان مطلبی را هم که دوست عزیز ( بازگشت چهارم ) لینک دادند ور هم حتما مطالعه خواهم کرد ممنونم از شما برادر

این روز ها و هفته ها به قدری اعصابمان را خورد کرده این قضیه که تمام زندگیمان را بر هم ریخته چون ان مبلغی که در گیر این مسئله است یعنی اون حدود 80 تومنی که بابت خرید این اجناس داده اییم به وارد کننده و نمانیدگی واقعا برای ما مبلغ کمی نیست که بتوانم بی خیالش شوم و بهش فکر نکنم.....

ازا ون طرف پای یکی از اعضای خانواده هم دقیقا در همین گیرو دار شکسته و این هفته جراحی شد و پلاتین گذاشتن داخل پاش از اون ور در گیر اون هستیم برو بیا به بیمارستان و درمانگاه و بستری وو از اون ور در گیر این یکی کار خود کار هم به اندازه کفایت در گیری دارد
یعنی کائنات از جهات متخلف داره ما رو مورد آزمایش الهی قرار می ده

در روایات هست که می فرماید خداوند منان گر ز حکمت ببندد دری....................زند بر ان قفل محکم تری...............

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Yamani47
20-05-2021, 19:27
تمام مردم دنیا میشینن تو خونه خودشون از توی گوشی خودشون بین همدیگر پول راحت عین کارت به کارت ما جا به جا می کنن

تو اکثر جاهی دنیا فرضا من نوعی فروشنده و تک فروش جنس و کالایی رو که میخام بخرم رو از نمایندگی اون کالا با گارانتی با اصالت می خرم مشکل داشته باشه هم فرضا یک درصد می برم همون نمایندگی برام تعویض می کنن با سلام و صلوات و با معذرت خواهی تازه............

تو این مملکت سگ دونی...............برد و پیشرفت فقط با حرام زاده ها و مال حرام خوار هاست

یه کار سالم و یه کار بدون کلک ادم می خاد بکنه باید بهش تجاوز بشه از 8 جهت مختلف.............

تازه این یکی .......از .....................یکی از هزاران بلایی که تو این ساله ای اخیر در کار و شغل سر ما امده و می اید ............بخواهم همه رو بنویسم باید کلا زندگیمو تعطیل کنم بشینم اینجا مطلب بنیوسم راجع بهشون

mirzabozorg
01-06-2021, 14:52
تمام مردم دنیا میشینن تو خونه خودشون از توی گوشی خودشون بین همدیگر پول راحت عین کارت به کارت ما جا به جا می کنن

تو اکثر جاهی دنیا فرضا من نوعی فروشنده و تک فروش جنس و کالایی رو که میخام بخرم رو از نمایندگی اون کالا با گارانتی با اصالت می خرم مشکل داشته باشه هم فرضا یک درصد می برم همون نمایندگی برام تعویض می کنن با سلام و صلوات و با معذرت خواهی تازه............

تو این مملکت سگ دونی...............برد و پیشرفت فقط با حرام زاده ها و مال حرام خوار هاست

یه کار سالم و یه کار بدون کلک ادم می خاد بکنه باید بهش تجاوز بشه از 8 جهت مختلف.............

تازه این یکی .......از .....................یکی از هزاران بلایی که تو این ساله ای اخیر در کار و شغل سر ما امده و می اید ............بخواهم همه رو بنویسم باید کلا زندگیمو تعطیل کنم بشینم اینجا مطلب بنیوسم راجع بهشون

بهت راهش رو گفتم خصوصی
باز خود دانی