ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فیلتر یخچال خانگی ساید بای ساید

mehdi_vsgh
17-05-2021, 08:39
سلام
یه یخچال سامسونگ ساید بای ساید دارم که فیلتر داخلی استفاده میکنه باتوجه به اینکه من دستگاه تصفیه آب بصورت جداگانه دارم و خروجی دستگاه تصفیه رو به یخچال هم وصل کردم دیگه عملا فیلتر داخلی یخچال کاربردی نداره...میخواستم بدونم آیا امکان حذف فیلتر یخچال هست یا نه؟

yakooza
18-05-2021, 01:53
سلام دوست من اگر کور کن داشته باشه میتونید این کار رو انجام بدین اما پیشنهاد می کنم حذف نکنی چون شیر برقی یخچال رسوب میگیره و ارینگ های داخلش خراب میشه و از نازل اب و یخ سازت اب چکه میکنه و در اخر هم مرخص میشه

mehdi_vsgh
18-05-2021, 07:17
سلام دوست من اگر کور کن داشته باشه میتونید این کار رو انجام بدین اما پیشنهاد می کنم حذف نکنی چون شیر برقی یخچال رسوب میگیره و ارینگ های داخلش خراب میشه و از نازل اب و یخ سازت اب چکه میکنه و در اخر هم مرخص میشه
خو من دستگاه تصفیه اب دارم لذا ابی که وارد یخچال میشه تصفیه شدس نباید رسوب بگیره

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-05-2021, 21:18
سلام
یه یخچال سامسونگ ساید بای ساید دارم که فیلتر داخلی استفاده میکنه

باتوجه به اینکه من دستگاه تصفیه آب بصورت جداگانه دارم و خروجی دستگاه تصفیه رو به یخچال هم وصل کردم دیگه عملاً فیلتر داخلی یخچال کاربردی نداره...

میخواستم بدونم آیا امکان حذف فیلتر یخچال هست یا نه؟

سلام

◼️ اگر دستگاه تصفیه آب خانگی دارید که فیلتر ممبران داره پس حرف شما درسته و دیگه نیازی به خرید فیلتر برای یخچال ندارید . بلکه شما ابتکاری زدین که هم باعث صرفه جویی در هزینه های خرید فیلتر برای یخچال میشه و هم اینکه آب باکیفیت‌تری رو به یخچال وصل کردین که اصلاً قابل مقایسه نیست با آبی که از یک دونه فیلتر یخچال رد میشه

اطلاعات بیشتر :

◼️ طبق اطلاعات نوشته شده در سایت دی ج ی کالا ، در قسمت مشخصات فنی فیلتر‌های یخچال نوشته :
این فیلترها فقط یک فیلتر ذغالی هست و فقط می‌تونه کلر و ذرات معلق در آب مثل شن و گل و خار و خاشاک رو بگیره یعنی شبیه فیلتر دومِ دستگاه تصفیه آب خانگی چند مرحله‌ای هست

◼️ فیلتر یخچال نمیتونه آهک رو بگیره چون فقط فیلتر ممبران ( فیلتر اُسمزِ معکوس) می‌تونه ترکیبات آهکی (کربنات کلسیم ) رو به خوبی از آب جدا کنه

◼️ ضمناً فیلتر ممبران می‌تونه باکتریها رو هم از آب مصرفی جدا کنه اما به شرطی که شیر میکس کاملاً بسته باشه تا آب فاضلاب ممبران با آب مصرفی مخلوط نشه

◼️ در تاپیک دستگاه تصفیه آب خانگی اطلاعات بیشتری در مورد این دستگاهها نوشته‌ام که به شما و دیگران توصیه میکنم بخونید چون کلی در هزینه‌های این دستگاهها صرفه‌جویی میکنید .

یک مثال :

فیلترهای بعد از ممبران اصلاً بیخودی هست . حذفشون کنید و فقط فیلتر اول تا چهارم رو استفاده کنید یعنی:
فیلتر ۱ میکرون یا ۵ میکرون در مرحله اول
فیلتر ذغال در مرحله ی دوم
فیلتر ۱ میکرون در مرحله‌ی سوم
و ممبران باکیفیت در مرحله‌ی چهارم

لامپ ماوراء بنفش هم اگه داره خوب هست خصوصاً برای روستاها و آب چاه که تصفیه نشده و ممکنه میکروب داشته باشه

شیر میکس هم همیشه کاملاً بسته باشه و به حرف هیچکسی هم گوش ندین اگه گفت باید کمی باز باشه .
علتش رو در اون تاپیک نوشته ام
لینک اون تاپیک در زیر هست .

=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )

میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

توصیه های مهم امنیتی:

قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.

سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.

جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.