ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لرزش فرمان در سرعت های بین 50 تا 60 هنگام ترمز گیری

Shervan360
13-05-2021, 09:54
با درود و عرض ادب،

ماشین ساینا مدل 1399، هنگام ترمز در بین سرعت های 50 تا 60 فرمان لرزش داره و زیر پا هم مقداری لرزش هست... بردم نمایندگی سایپا، سرپرست شون نشست پشت ماشین و باهاش دور زد... گفت اگر از دیسک باشه، باید در سرعت های 90 تا 100 وقتی ترمز میگیریم ، فرمان بلرزه که مال شما نمی لرزه پس دیسک سالم هست و اصلا از دیسک نیست...

خرابی دیسک رو رد کردن اما نظر قطعی که مشکل از چیه ندادن... گفتن شاید از لاستیک ها باشه...

بنظرتون مشکل از چیه و چطور چک کنیم؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-05-2021, 10:03
با درود و عرض ادب،

ماشین ساینا مدل 1399، هنگام ترمز در بین سرعت های 50 تا 60 فرمان لرزش داره و زیر پا هم مقداری لرزش هست... بردم نمایندگی سایپا، سرپرست شون نشست پشت ماشین و باهاش دور زد... گفت اگر از دیسک باشه، باید در سرعت های 90 تا 100 وقتی ترمز میگیریم ، فرمان بلرزه که مال شما نمی لرزه پس دیسک سالم هست و اصلا از دیسک نیست...

خرابی دیسک رو رد کردن اما نظر قطعی که مشکل از چیه ندادن... گفتن شاید از لاستیک ها باشه...

بنظرتون مشکل از چیه و چطور چک کنیم؟

سلام علیکم
فرا رسیدن عید سعید فطر مبارک باد .
در تاپیک عیب یابی خودرو پاسخ دادم تا دیگران هم استفاده کنند و نظر بدند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Abbas.bz1
24-08-2023, 14:51
منم همچین مشکلی داشتم یک دست لنت عوض کردم بعد یک هفته لنت هارو برسی کردم باید بطور مساوی لنت ها مصرف شده باشه اگه نشده باشه یکی کمتریکی بیشتر یا بطور اوریب لنت مصرف شده باشه احتمالش از لرزش خوده ترمزه مورد من یک پیچ کوتا بالای سرجاش لق میزد کمهزینه ترین راه عیب یابی همینه مقدار خوردگی لنت در دوطرف