PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ای پی استاتیک برای مودم i60

SANBOR
10-05-2021, 15:46
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
اقا من یک مشکلی دارم و اونم اینه که رومدم i60 که از سرور اسیاتک اینترنت گرفتم ای پی استاتیک بسیار گرونه و
مشکل دیگه اینه که ddns هم کار نمیکنه و اصطلاحا cgnat میشه و من نمیتوانم برای دوربین استفاده کنم

الان میخواهم بدونم کسی هست من رو راهنمایی کنه که چگونه این مشکل رو حل کنم و سوال دیگم اینه که با اپگرید به ورژن ارجینال مودم (فرمویرش ایرانسله ) میشه این مشکل رو حل کرد ؟

mitokomon
10-05-2021, 21:19
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
اقا من یک مشکلی دارم و اونم اینه که رومدم i60 که از سرور اسیاتک اینترنت گرفتم ای پی استاتیک بسیار گرونه و
مشکل دیگه اینه که ddns هم کار نمیکنه و اصطلاحا cgnat میشه و من نمیتوانم برای دوربین استفاده کنم

الان میخواهم بدونم کسی هست من رو راهنمایی کنه که چگونه این مشکل رو حل کنم و سوال دیگم اینه که با اپگرید به ورژن ارجینال مودم (فرمویرش ایرانسله ) میشه این مشکل رو حل کرد ؟

با توجه به اینکه مشکل cgnat دارین تغییر فرم ویر مودم کمکی نمیکنه. آی پی ثابت سالیانه حدود 200 تومن در میاد که فکر کنم ارزونترین راه هستش. البته من هیچ آشنایی با بحث دوربین تحت شبکه ندارم ولی فکر میکنم راه دوم استفاده از مدل کلاینت و سرور هست . به این صورت که دوربین تصاویر رو بطور اتوماتیک به سرور از پیش تعیین شده آپلود میکنه و شما وقتی میخواهید دوربین رو چک کنید به سرور متصل میشید و تصویر رو چک میکنید.