ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اپگريد موبايل

Doctor.Freeman
04-10-2006, 19:42
اينجا چند مدل موبايل گذاشتم واسه اپگريد . من 6270رو تست كردم . گوشي از اين رو به اين رو ميشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط كافيه رو لينك بالا كليك كني بعد گوشيتو انتخاب كني . به همين راحتي . وقتي دانلود كردي رو سيستم نصب كن و گوشي رو اپگريد كن ...

wordlife
04-10-2006, 19:44
دستت درد نكنه خيلي دنبالش بوم

Doctor.Freeman
04-10-2006, 19:48
اينم 3250 هم فلش هم اپگريد

:blush:

Doctor.Freeman
04-10-2006, 19:49
دستت درد نكنه خيلي دنبالش بوم

قربونت عزيز قابلي نداشت :happy:

Doctor.Freeman
04-10-2006, 19:50
اگه مشكلي دارين همينجا بگين :tongue:

Doctor.Freeman
04-10-2006, 20:18
اینم 6280 اونایی که دونبالشن

دانلود نمیشه

لعنت به اونایی که مملکتو اللافه خودشون میکنن :angry:

:evil2: :evil2: :evil2: :weird: :evil2: :weird: :weird: :grrr: :grrr: :hmm:

* SadeGh *
04-10-2006, 20:46
سلام و عرض ادب
ببخشيد چي رو اپگريد مي كنه
بنده گوشي N70 دارم می شه بفرمایید باید کدومش و نصب کنم
متشکرم

Kolang
04-10-2006, 23:02
دوستان دقت کنید که Flash کردن موبایل کار افراد مبتدی نیست. و در صورت اشتباه انجام دادن این عمل ممکنه گوشی شما به طور کامل بسوزه. توصیه میکنم قبل از اینکار حتما اطلاعات کافی در این زمینه پیدا کنید. نمیخوام بترسونمتون فقط خواستم یه هشداری داده باشم.

netlcom
05-10-2006, 10:50
اين اپگريد ها چه كاري انجام ميدن و براي نوكيا ن93 هم هست يا نه و اگر كسي مي تونه راهتمايي براي اين كار يكنه لطفا به ياهو Id من Pm بده

Doctor.Freeman
05-10-2006, 14:01
آقايون اونايي كه اين فايلو دانلود ميكنن :
1 . اونجا ليست هست ميتوني موبايلتو انتخاب كني
2.هم د70 داره هم ن93
نكته : در اصل گوشي شما آپگريد نميشه . به حالت اول (حالت كارخانه ) در ميآد . فرمت كامل
اگه سوالي بود از پرسيدنش دريق نكنين

:blush: :blush: :tongue: ;)

Doctor.Freeman
05-10-2006, 14:12
دوستان دقت کنید که Flash کردن موبایل کار افراد مبتدی نیست. و در صورت اشتباه انجام دادن این عمل ممکنه گوشی شما به طور کامل بسوزه. توصیه میکنم قبل از اینکار حتما اطلاعات کافی در این زمینه پیدا کنید. نمیخوام بترسونمتون فقط خواستم یه هشداری داده باشم.

[ ممنون كه بهمون كمك كردي ] :happy:

netlcom
05-10-2006, 14:26
ميشه لينكشو دوباره بزارين

Kolang
05-10-2006, 15:23
1 . اونجا ليست هست ميتوني موبايلتو انتخاب كني
2.هم د70 داره هم ن93
نكته : در اصل گوشي شما آپگريد نميشه . به حالت اول (حالت كارخانه ) در ميآد . فرمت كامل

خسته نباشید. مگه برای این کار به برنامه احتیاجی هست؟
در ضمن اون سایتی که شما معرفی کردید نسخه جدید firmware های گوشیا رو داره . پس به دوستان توصیه میکنم سراغ این سایت نرن مگه اینکه بخوان گوشیشونو flash کنن
که اون کار هم یکمی دردسر داره و به همین سادگیا نیست.

مثلا این آموزش فلش کردن توسط برنامه Phoenix است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeednajafi
05-10-2006, 17:36
آقاي ياسر شما تو اين پست نوشتي كه ديروز گوشيت رو آپگريد كردي در صورتي كه امروز تو اين يكي پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من نحوه آپگريد كردن رو پرسيدي
عجب ...
دو حالت داره يا تو اين پست خالي بستي يا تو اون پست ما رو سر كار گذاشتي كه من احتمال ميدم گزينه اول درست باشه چون نوشتي كه

193

در صورتي كه بر عكس اين چيزيه كه شما گفتيد و دقيقا اين كاري كه انجام ميدهيم آپگريد firmware موبايله
به هر حال متاسفم

ساير دوستان هم براي اطلاعات بيشتر به اون سه تا لينكي كه تو پست منه مراجعه كنند

salar2010
06-10-2006, 04:34
ببينم رو ان 70 هم جواب ميده

ممنونم به خاطر زحماتتون

saeednajafi
06-10-2006, 04:44
كليه گوشيهاي 3250, 6131, 6133, 6125, 6126, 6270, 6280, 6282, 6630, 6680, 6681, 6682, 7370, E60, E61, N70, N70, N72, N80, N90, N91, N92 كه جزو سري Baseband-5 نوكيا هستند از اين طريق قابل آپگريد هستند البته من خودم فقط براي 6280 اين كار رو انجام دادم
براي اطلاعات بيشتر يه چرخي تو اين فروم بزن

Doctor.Freeman
08-10-2006, 12:02
آقاي ياسر شما تو اين پست نوشتي كه ديروز گوشيت رو آپگريد كردي در صورتي كه امروز تو اين يكي پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من نحوه آپگريد كردن رو پرسيدي
عجب ...
دو حالت داره يا تو اين پست خالي بستي يا تو اون پست ما رو سر كار گذاشتي كه من احتمال ميدم گزينه اول درست باشه چون نوشتي كه

در صورتي كه بر عكس اين چيزيه كه شما گفتيد و دقيقا اين كاري كه انجام ميدهيم آپگريد firmware موبايله
به هر حال متاسفم

ساير دوستان هم براي اطلاعات بيشتر به اون سه تا لينكي كه تو پست منه مراجعه كنند

با سلام . . .
بنده نه قصد ضايع كردن دارم نه كلكل اميدوارم ديگه اين مسعله همينجا تموم بشه .
من گوشيمو اپگريد كردم . اما اون چيزي كه شما ميگي فلش كردنه . فلش كردنم كار هر كسي نيست . بعدشم مگه قحطي زده ميبريم برامون فلش ميكنن . در هر صورت اگه مشكل از منه عذر ميخوام . ,,,,, :happy:

Doctor.Freeman
08-10-2006, 12:07

Doctor.Freeman
08-10-2006, 12:08

netlcom
08-10-2006, 16:55
پس اينجا كه نوكيا ن93 رو نداره كه شما مي گين ن93 هم داره

Doctor.Freeman
08-10-2006, 21:49
پس اينجا كه نوكيا ن93 رو نداره كه شما مي گين ن93 هم داره

آر هنداره . شرمنده / ميگردم برات لينكشو ميذارم
:happy:

netlcom
08-10-2006, 23:16
دستت درد نكنه

kgpa80
10-10-2006, 08:48
سلام . گوشي من ان70 هست . یعنی با دانلود این نرم افزار و نصب آن بر روی گوشی ورژن گوشی بالا میره ؟!
من فکر کنم به برنامه Pc suite version6.81 به بالا هم نیاز هست . فقط دانلود این نرم افزار نیست. یه راهنمایی کلی کنید بی زحمت خیلی ممنون.

Doctor.Freeman
10-10-2006, 11:09
سلام . گوشي من ان70 هست . یعنی با دانلود این نرم افزار و نصب آن بر روی گوشی ورژن گوشی بالا میره ؟!
من فکر کنم به برنامه Pc suite version6.81 به بالا هم نیاز هست . فقط دانلود این نرم افزار نیست. یه راهنمایی کلی کنید بی زحمت خیلی ممنون.

توجه : گوشي شما ورژنش بالا نميره . فرمت ميشه . به حالت اول يعني حالت كارخانه در ميآد . اگه تا حالا اين كارو نكردي توصيه ميشه انجام نده . :blush:

Doctor.Freeman
10-10-2006, 11:19
اینم لینک واسه ان93
اگه بگردی توش پیدا میکنی.
امیدوارم بدردت بخوره : : : : : :blush:

mrmostafa
10-10-2006, 15:07
آقا چطوري ميشه گوشي 3250 رو آپديت كرد و فلش كردش راهش رو كي بلده. برنامه و راه حلش رو بگيد ممنون ميشم. من سوني اريكسون رو فايل exe رو از سايتش گرفتم ريختم بعد با كابل خود گوشي آپديت كرد و فلش ايراداي گوشي درست شد نوكيا رو بلد نيستم

Doctor.Freeman
11-10-2006, 15:21
آقا چطوري ميشه گوشي 3250 رو آپديت كرد و فلش كردش راهش رو كي بلده. برنامه و راه حلش رو بگيد ممنون ميشم. من سوني اريكسون رو فايل exe رو از سايتش گرفتم ريختم بعد با كابل خود گوشي آپديت كرد و فلش ايراداي گوشي درست شد نوكيا رو بلد نيستم

--------------------------------------------------------------------------------

__________________ :blush:

doctor_apachi2
12-10-2006, 10:06
--------------------------------------------------------------------------------

__________________ :blush:

سلام. معذرت مي خوام ياسر جان. شما فقط لينك رو مي ذاري. در مورد نحوه كار مي توني برامون توضيح بدي .كه وقتي اين فايل ها رو گرفتيم چه كنيم؟؟؟!!! ممنون

saeednajafi
12-10-2006, 14:25
يايد ابتدا نرم افزار phoenix رو دانلود ، نصب و كرك كنيد به اين پست مراجعه كنيد حجم اون تقريبا 90 مگه
سپس فايل مربوط به گوشي خودتون را دانلود و اجرا كني حدود 50-100 مگ ، خودش يه سري فايل رو تو برنامه phoenix كپي ميكنه
به عنوان مثال فايل گوشي 6280 در لينك زير هست و فايل گوشي خودتون رو هم تو انجمن هاي همونجا ميتونيد پيدا كنيد و حتما سعي كنيد از همين gsmhosting پيدا كنيد چون اين لينكهايي كه دوستمون دادند بعضياش قديميه و بعضياش هم مثل اين لينك 3250 كه دادند اصلا معلوم نيست چه ورژن و تاريخيه
براي راهنمايي در باره چگونگي استفاده از نرم افزار نيز به اين پست مراجعه كنيد ( البته فقط نحوه استفاده رو و نحوه نصب phoenix رو از فيلم لينك اول قبلي ببينيد)
اگه بازم سؤالي بود من درخدمتم

در رابطه با سوال kgpa80 هم بايد بگم كه توضيحي كه ياسر داده كاملا غلطه ، با اين كار firmware گوشي شما يك بار كاملا پاك ميشه و دوباره روي آن نصب ميشه و ورژن firmware گوشي هم بالا ميره و ايرادات نسخه فعلي تا حدي بر طرف شده و شايد امكانات جديدي هم اضافه بشه مثل امكاناتي كه در ليست لينك دوم براي گوشي 6280 ميبينيد

kgpa80
12-10-2006, 17:09
دوستان خيلي از راهنمايي ممون . ولي آخه براي دانلود اينها بايد بريم كافي نت اونهم با سرعت 512 !!!
جايي نيست سي دي شو بفروشن كه بريم بخريم ؟ يا دوستان كسي نداره ازش بگيريم؟ در ضمن بعضي دوستان گفتن فلش كن كه ورژن بره بالا ، بعضي ها هم جواب منفي دادند گفتند اين كارو نكن . حالا من متوجه نشدم !!! اولين بار هم هست كه ميخوام اين كارو بكنم انجام بدم ؟ آخه ورژن گوشي من V 3.0546.2.3 هست . اگه راهنمایی کنید ممون میشم .

saeednajafi
13-10-2006, 03:54
من برنامه phoenix و فايل مربوط به 6280 رو دارم اگه گوشيت چيز ديگه ايه بايد يه جوري داون كني ديگه

Doctor.Freeman
14-10-2006, 15:11
يايد ابتدا نرم افزار phoenix رو دانلود ، نصب و كرك كنيد به اين پست مراجعه كنيد حجم اون تقريبا 90 مگه
سپس فايل مربوط به گوشي خودتون را دانلود و اجرا كني حدود 50-100 مگ ، خودش يه سري فايل رو تو برنامه phoenix كپي ميكنه
به عنوان مثال فايل گوشي 6280 در لينك زير هست و فايل گوشي خودتون رو هم تو انجمن هاي همونجا ميتونيد پيدا كنيد و حتما سعي كنيد از همين gsmhosting پيدا كنيد چون اين لينكهايي كه دوستمون دادند بعضياش قديميه و بعضياش هم مثل اين لينك 3250 كه دادند اصلا معلوم نيست چه ورژن و تاريخيه
براي راهنمايي در باره چگونگي استفاده از نرم افزار نيز به اين پست مراجعه كنيد ( البته فقط نحوه استفاده رو و نحوه نصب phoenix رو از فيلم لينك اول قبلي ببينيد)
اگه بازم سؤالي بود من درخدمتم

در رابطه با سوال kgpa80 هم بايد بگم كه توضيحي كه ياسر داده كاملا غلطه ، با اين كار firmware گوشي شما يك بار كاملا پاك ميشه و دوباره روي آن نصب ميشه و ورژن firmware گوشي هم بالا ميره و ايرادات نسخه فعلي تا حدي بر طرف شده و شايد امكانات جديدي هم اضافه بشه مثل امكاناتي كه در ليست لينك دوم براي گوشي 6280 ميبينيد

مرسي ممنون . اگه اينطوري كار كنيم ميتونيم پيشرفت كنيم . مرسي . مرسي ممنونم :blush: