مشاهده نسخه کامل
: كرونا گرفتم :(
سلام :rambo: سلام
دچار كرونا شدم :( دوستان تجربياتي براي درمانش دارن !!! :rambo::goatee:
italodance
13-04-2021, 14:00
ای دل غافل، هیچی اگر خفیف هست باید دو هفته در اتاق قرنطینه بشی.
اما باید هر چه سریعتر واکسن بزنید که متاسفانه جان مردم را رها کردند و فقط به پول و چین ادم کش چسبیدند.
الان هر کشوری بودی اینو میگفتی سریع واکسن میگرفتی.
اما خونسرد باش و اصلا فکر بد نکن، قرنطینه بمون و از اعضای خانواده فاصله بگیر ، در اتاق بمون تا این دوهفته ات سپری بشه.
mahdyshr
13-04-2021, 17:48
به پزشک مراجعه کنید
با جان خود بازی نکنید
استرس و ترس باعث تضعیف شدن بدن در مقابل این بیماری هست.
به بخش کرونا یک مرکز درمانی مراجعه و از دکتر کرونا که دارن مشورت بگیرید یا به سامانه 4030 زنگ بزنید که خیلی کمک کننده هست. اگر واجب بود بیرون برید 3 4 تا ماسک بزنید که کسی از شما نگیره فقط برای جنبه انسانیش و مکان های عمومی نرید و اگر چیزیو لمس میکنید قبلش با الکل دستتونو تمیز کنید تا آلودگی منتشر نشه.
از اون جایی که هر بازدم شما ویروس در محیط پخش میکنه خودتونو حتما قرنطینه کنید از اعضای خانواده و اگر باید به دستشویی برید حتما جدا باشه و اگر نیست با 3 تا ماسک باشید. اونها هم ماسک داشته باشن و شیلد صورت یا عینک برای پوشوندن چشم ها در این جور مواقع و همچنین بعد شما سریع نپرن برن دستشویی و ضد عفونی کامل کنن.
ظروف غذا رو جدا کنید و فقط خودتون بشورید برای اطمینان که کسی از شما نگیره.
روزی 1 قرص ویتامین c و اگر قرص ویتامین d3 مصرف نمیکنید امروز یکی و 7 روز دیگه یکی دیگه و بعد 20 روز یکی دیگه مصرف کنید. خودتون و اعضای خانواده حتما این کارو بکنید. کمبود این دو ویتامین در دوران قبل و بعد از ابتلا بسیار تاثیر گذار هست.
پروتین مصرف کنید مثلا تخم مرغ و چربی و قند کم مصرف کنید. اگر ضعف تغذیه داشته باشید در طول عفونت بدن خیلی افت میکنه.
تب میکنید حدود 1 هفته. البته خفن نیست ولی یه دماسنج زیر زبونی داشته باشید کنارتون.
ممکنه این موارد برای شما هم پیش بیاد: سر درد. درد پشت چشم ها. استخوان درد شدید. اسهال و سرگیجه هر روزه و تب و اختلال حس چشایی و بویایی و احتناق و سختی در تنفس معمول هست و چیز نگران کننده ای نیست چون میگذره. اگر احتناق شدید و یا تب بالای 41 شد حتما به بیمارستان مراجعه کنید.
حس بویایی و چشایی که عملا میره و فقط یک تعداد کم از مزه ها رو میتونید حس کنید. برای من 40 روزه حس بویایی و چشایی برگشت در حد 20 درصد. تا 100 شدن حدود 90 روز دیگه طول کشید و تو مخی ترین قسمتش همینه...
بعد از رفع بیماری تا چند ماه ممکنه احساس کنید بینیتون گرفته در صورتی که کاملا تمیز هست و به مرور رفع میشه.
بیماری من 25 روز طول کشید از رفتن حس بویایی تا تست دوم منفی کرونا. البته فقط 1 هفته تب خیلی خفیف داشتم و 1 روز تب شدید و بی حالی داشتم و عملا از هفته دوم کاملا سرحال بودم ولی خوب ناقل بودم و این که کسی که ازش گرفتم خیلی بیماری شدیدتری تجربه کرد. حالا داستان چی بود نمیدونم.
من آخرین تستمو بیمارستان فرهیختگان دادم که به نسبت بیمارستان آتیه ارزونتر هست که خیلی هم مرتب و تمیز هستن که بعد چند تا تست هزینه کردن خدایی خیلی به چشم میاد.
خلاصه یه 20 30 روزی قشنگ قراره حوصلتون سر بره. صبر و تحمل کنید. انشالله که کسی از شما نگیره و به خیر و سلامتی بگذره. امیدوارم نگید اووووه بابا چقدر حوصله داری این همه تایپ کردی :biggrin: دیدم از این به بعد وقت زیاد داری گفتم مشغول باشی:D اهان اینو یادم رفت اگر تست دادی که کد ملیت ثبت شده و از روی موبایل ردگیریت میکنن که مثلا از قرنطینه خارج شدی این حرفا.... گفتم در جریان باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Geek1337
14-04-2021, 07:55
من گرفته بودم. کمی قبل از سال 1400
15 روز استراحت مطلق کردم
پیاز خام بخورید با غذا
سیب هم میخوردم
آب پرتقال و لیمو شیرین و هویج
مثلا سه تا پرتقال آب بگیر با یدونه لیمو شیرین... روزی هرچند بار تونستی و میلت کشید بخور. من روزی سه چهار بار راحت میخوردم، ولی اشتها به غذا نداشتم... حلیم راحت تر میتونی بخوری
آب گوشت گوسفند کباب گوشت گوسفند اینا هم بنظر خوب باشه
سلام ،دوست عزیز فقط رعایت کن شما الان ناقلی ،اثراتش برای همه یجور نیست واس بعضی ها کمتر واس بعضیا بیشتر پس اگر شما شرایط مساعدی داری لطفا مراقبت کن بقیه دچارش نشن
مایعات زیاد بخور و خودتو تقویت کن کاربر mansia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کامل توضیح داد من تکرار نمیکنم دیگه آرزوی سلامتی واس شما و همه دوستان:»
Geek1337
14-04-2021, 08:01
از اون جایی که هر بازدم شما ویروس در محیط پخش میکنه خودتونو حتما قرنطینه کنید از اعضای خانواده و اگر باید به دستشویی برید حتما جدا باشه و اگر نیست با 3 تا ماسک باشید. اونها هم ماسک داشته باشن و شیلد صورت یا عینک برای پوشوندن چشم ها در این جور مواقع و همچنین بعد شما سریع نپرن برن دستشویی و ضد عفونی کامل کنن.
بنظر بنده نمیشه جلوش رو گرفت. وقتی افرادی مدت طولانی نزدیک هم باشن بخصوص در محیط بسته، تقریبا قطعی هست که ویروس به همشون خواهد رسید. مادر بنده هم گرفته بود. اصلا خانوادگی همه گرفته بودیم... ولی این ویروس عجیبی هست و روی هرکس یجور تاثیر میذاره.
اصلا ما خیلی وقت پیش گرفته بودیم... حتی زمانی که هنوز چین اعلامش نکرده بود... چون نشانه هاش رو کاملا متوجه شده بودم... داستان این ویروس بسیار عجیب و پیچیده تر از اونی هست که مردم تصور میکنن یا رسانه ها میگن. ما این همه مدت این ویروس رو داشتیم ولی از پا نیفتاده بودیم... تا این اخیر که خودم رو 15 روز خوابوند... تا قبل از اون ولی نشانه های بیشماری ازش در بدنم کاملا مشاهده و حس کردم.
Geek1337
14-04-2021, 08:06
بنظر بنده شخصا، این ویروس بلای آسمانی است و مامور خداست
تاحالا دانشمندان نفهمیدن چرا روی هرکس یجور تاثیر میکنه، و عوارض و اشکال بروزش اونقدر زیاده که میگن میتونن شبیه تقریبا هر بیماری ای بنظر برسه... حالا تازه جهش و تغییر هم که داره و در حال حاضر معلوم نیست چند مدلش در دنیا و ایران هست... میگن عجیب ترین ویروس در تاریخ هست
گفته شده ژن های این ویروس انگار ترکیبی از سه ویروس است: ایدز، یک گونه از هپاتیت، آنفولانزا
یعنی شباهت به همهء اینا داره بخشهایی از ژن هاش
Geek1337
14-04-2021, 08:08
این ویروس میتونه تقریبا هر بلایی سر آدم بیاره، ولی سر آدمهای مختلف بلاهای مختلف میاره از کوچک و ضعیفش تا مرگ
دمار از روزگار من که درآورد ولی خوشبختانه ظاهرا قصد نداشت منو بکشه :D
خدا رو شکر فکر نمیکنم صدمهء جدی هم دیده باشم... ولی اذیت زیاد کرد
تقریبا همه جای بدن میتونه بره و تخریب کن
Geek1337
14-04-2021, 08:14
رسانه های داخلی بخصوص چیزایی که میگن حداقل نصفش بر اساس سیاست هست... میخوان بگن ما میدونیم این چیه و اونقدرها هم عجیب و غیرقابل کنترل نیست... میخوان بگن اوضاع رو در کنترل دارن
ولی شما میبینید عملا کار زیادی ازشون برنمیاد
همش چرت و پرته
به خدا قسم هنوز در چین هم اعلام نشده بود این ویروس، من فهمیدم... چون در بدن خودم کاملا حسش کردم... حتی در اینترنت هشدار دادم گفتم فکر کنم آمریکا و اسرائیل یک ویروسی رو آزاد کردن در ایران و حملهء بیولوژیک هست... حتی حدس زدم که ویروس باید باشه و نه باکتری
بشریت همش چرت و پرت و دروغ
میگن از چین آمد از خفاش آمد... حتی اینم مطمئن نیست... کسی چه میدونه... گفته شده اولین بار در آمریکا کشف یا ساخته شده یا نمیدونم شاید یک یا چند ویروسی رو که در طبیعت پیدا کرده اند دستکاری و ترکیب کردن... و چین هم از آمریکا سرقتش کرده... ولی اینا همه فرضیه هست
خلاصه چیزایی که میگن باور نکنید. نصفش دروغه
Geek1337
14-04-2021, 08:19
همه این ویروس رو خواهند گرفت... تا الان که بخش زیادی از جمعیت گرفتن... خیلی ها خودشون خبر ندارن فکر میکنن این ویروس بهشون نرسیده :D
طرف راننده تاکسی فکر میکرد تاحالا نگرفته، نگاهی به چشماش کردم خون بود :rolleye:
اثر این ویروس در خیلی افراد روی چشم هم دیده میشه
واکسن هایی هم که با عجله درست کردن البته مجبور بودن ولی معلوم نیست در آینده چه عوارض و مشکلاتی ازشون دربیاد
Geek1337
14-04-2021, 08:26
بنظر بنده این ویروس رو بشریت واقعا لازم داشت تا تنبیهش کنه
انسانی که اینقدر مغرور هست و نیات و اعمال شنیع داره... حالا این ویروس درس عبرت خوبی بهش داد و به سخره گرفتش
تازه بعضیا میگن این تازه شروعه... چیزهای بزرگ تری در راهه
در روایات و احادیث متعدد داریم که تا قبل از ظهور بیشتر جمعیت دنیا از بین میره... بوسیلهء بیماریها و جنگ ها
shervin115
14-04-2021, 16:30
بنظر بنده این ویروس رو بشریت واقعا لازم داشت تا تنبیهش کنه
انسانی که اینقدر مغرور هست و نیات و اعمال شنیع داره... حالا این ویروس درس عبرت خوبی بهش داد و به سخره گرفتش
تازه بعضیا میگن این تازه شروعه... چیزهای بزرگ تری در راهه
در روایات و احادیث متعدد داریم که تا قبل از ظهور بیشتر جمعیت دنیا از بین میره... بوسیلهء بیماریها و جنگ ها
راست میگی شما معنویات ما کم هست . :D
کرونا اومد تا بساط دین و کاسبان دین رو تخته کنه . و چهره واقعی دین و مذهب رو به مردم نشون بده
NikolaTesla
14-04-2021, 17:34
کرونا اومد تا بساط دین و کاسبان دین رو تخته کنه . و چهره واقعی دین و مذهب رو به مردم نشون بده
ربط گودرز به شقایق چی میتون باسه
دادش من 100سال پیشم آنفلونزای خوکی اسپانیایی کل دنیارو گرفت و توی همین ایران اونقدر آدمو کشت که کرونا پییش لونگ میندازه بقول تو چهره ی واقعی!!! دین و مذهب برملا شد مگه؟؟!! دین هزاران ساله راه خودشو میره علم هم هزلران ساله راه خودشو میره مگه برای درمون امراض میری پیش آیت الله؟!!! یا برای احکام دینت میری پیش پزشک؟!!! یا مثلا یهودیا و مسیحیا و زرتشتیا و بوداییا الان کافر شدن و چره ی دینشون برملا شده؟!!! نمیدونم والا چرا فقطم بعضیا که بظاهر مسلمونن ولی عملا به هیچی اعتقاد نداشته و ندارن این وسط دارن این صحبتا رو می کنن
Geek1337
14-04-2021, 17:36
والا بنده که نسبتی با کاسبان دین ندارم و یک فرد معمولی هستم در این کشور و اجتماع، و دین رو باید خودت بفهمی که حقیقتش چه بوده و هست... از یک طرف بقول شما کاسبان دین، دین واقعی رو پوشانده و مردم را گمراه کرده اند و از سوی دیگر آدمهای بی اعتقاد و پلید و ماتریالیست ها...
اسلام راستین چیزی نیست جز عدالت و اخلاق و راستی. هرکس خلافش رو گفت یا عمل کرد، یا نادان و ابله است یا شارلاتان و منافق و شیاد.
یک عده هم یاد گرفتن همه چیز رو گردن حکومت و آخوند و فلان و بهمان میندازن... ولیکن این حکومت و مسئولینش هم برآمده از میان همین آدمها و ملت هستند.
کلا دنیا در حال حاضر پره از آدمهای نادان و گمراه و شیادها و پلیدها... این قشر و اون قشر نداره... یعنی مثلا بین مردم به اصطلاح عادی یا کسانی که دین و مذهب و آخوند و جمهوری اسلامی رو به سخره میگیرن آدمهای شیاد و کثیف وجود نداره؟ طبق تجربهء بنده که وجود داره و زیاد هم وجود داره. بقول معروف خلایق هرچه لایق. اگر این آدمها ظرفیت و لیاقتش رو داشتن، افراد بهتری بر اونها حکومت میکردند. خدا شاهده اینقدر کلاه گذاشتن در زندگی سرم... اینقدر کلاهبردار و دزد دیده ام... نه اونطور هم نیست که بگی این حکومت و کاسبان دین همهء اینا رو زده و گمراه کردن، اینا بهانه است برای خیلی هاشون، نه عزیزم کسی نمیتونه از مسئولیت و حقیقت خودش فرار کنه و با این حرفها منو گول بزنه، چون ذات و درون و نیات و اعمال زشتشون بر بنده کاملا روشن شده و میدونم که از خودشونه... داستانها دارم... چیزهایی دیدم و شنیدم.
اتفاقا وقتی اسلام و دین و خدای حقیقی رو درک کنی متوجه میشی که بقولی، همه چیز همانطور است که باید باشد!
در عالم هستی و کار خدا خطا نیست. هرچه خطا هست از ما انسانهاست.
بطور مثال برای بنده کاملا قابل درکه آمدن بلاهایی مثل کرونا، درواقع سالها منتظر چنین چیزی بودم، و از آمدنش هم خوشحال هستم. و اینکه چرا تا قبل از ظهور بیشتر جمعیت دنیا باید از بین بره... فکر میکنم میفهمم و برام قابل درکه و عجیب و ظالمانه بنظرم نمیاد... هرچیزی علتی داره و هرچیزی بر اساس قوانین و نظام الهی در این هستی رخ میده... طبیعی هست و مورد انتظار. شما هم اگر میخوای از آدمایی باشی که باقی میمونن و ظهور حضرت را میبینند، باید نفس خودت رو درست کنی و حقیقت جو و منصف باشی، نه اینکه فقط دنبال بهانه و توجیه بگردی یا مثل ابله ها هرچی در ظاهر بنظر میرسه و بعضیا میگن باور کنی. اکثریت مطلق مردم نادان هستند دوست عزیز. این یک واقعیت است. از این انبوه نادان ها چیزی عاید آدم نمیشه. البته باید بتونی خودت رو از سطح فکری اونها بالاتر ببری و به دانش و قدرت ذهنی برتری دست پیدا کنی. این کاریه که بنده در زندگیم سعی کردم بکنم. هرگز هم پیرو توده ها نبوده و نیستم. نه پیرو کاسبان دین هستم و نه پیرو ماتریالیست ها و آدمهای ضد دین و ضد خدا. هر دو دسته نوعی از بیماران روحی روانی و گمراه هستند.
shervin115
14-04-2021, 18:23
منظور بنده خطاب به اونهایی بود که دنبال داروی امام کاظم و روغن بنفشه هستند
این ها متحجرات هست . تو عصر حجر موندن هست
Geek1337
14-04-2021, 18:47
منظور بنده خطاب به اونهایی بود که دنبال داروی امام کاظم و روغن بنفشه هستند
این ها متحجرات هست . تو عصر حجر موندن هست
بنده هیچ چیزی را بدون تحقیق و تفکر رد یا قبول دربست نمیکنم.
از کجا معلوم شاید داروی امام کاظم هم یک چیز درستی باشد.
حال مگر پزشکی مدرن چه کرده اند جز مدیریت کشتار؟
خیلی ها شنیدم که همینطور در خانه خوب شده اند یا با روشهای سنتی ای چیزی، و افرادی هم شنیدم که حالشان در ظاهر چندان بد نبوده ولی مدت کوتاهی پس از بستری شدن در بیمارستان درگذشته اند... بنده که درمورد چنین امری به پزشکی مدرن و بیمارستان ها دربست اعتماد نمیکنم.
ضمنا چند مورد ناکارایی و خطای پزشکی را خودم تجربه داشته ام تاکنون.
شما فرمودید «کرونا اومد تا بساط دین و کاسبان دین رو تخته کنه . و چهره واقعی دین و مذهب رو به مردم نشون بده»... درحالیکه فهمیدن چهرهء واقعی دین و مذهب هم یک مسئلهء پیچیده ایست و نیاز به تحقیق و تفکر بسیار دارد. بنده بعد از چهل سال زندگی، به این نتیجه رسیدم که اسلام و دین واقعی چیزی نیست جز عدالت و راستی و اخلاق... حال یکسری تحریفات و اشتباهات و سوء استفاده ها که شده و میشود، لزوما ارتباطی به ماهیت اولیه و حقیقی دین ندارد. البته نظر بنده نیز قطعیت ندارد، ولیکن بیشتر به این نتیجه رسیدم و نه خلاف آن. مواردی که با این دیدگاه ناسازگار است و با عقل و وجدان آدمی تطابق نمیکند میتوان کنار نهاد یا بلاتکلیف گذاشت... لزومی ندارد بگوییم حتما میدانیم و مطمئن هستیم و آری یا خیر... یکسری مسائل بصورت نسبی و احتمالات هستند... تمام اینها از تاریخ گذشته و از زیر دست انسان خطاپذیر و شیاد.
حال این متحجران نیز اگر کاری با کسی نداشته باشند و انسانهای بی آزاری باشند، ما چکار داریم به کارشان... کسی نمیتواند اینقدر مطمئن باشد... چه بسا آنها درست بگویند و ما گمراه باشیم... بگذارند هرکسی خودش سرنوشت خودش را تعیین کند... صحبت هایی شده در دنیا مثلا درمورد اجباری شدن واکسن کرونا، درحالیکه این واکسن های با عجله درست شده هنوز مطمئن نیست خودشان در میان مدت و دراز مدت عوارض و مشکلات مهمی ایجاد نکنند. در جهانی که ظلم و بی عدالتی و دروغ آن را فرا گرفته... مثل کارهایی که امثال آمریکا و اسرائیل با دنیا و بقیهء انسانها کرده اند، همه چیز مخدوش و مبهم شده است. حتی علم را آلت دست و ابزار و بازیچهء خویش کرده اند. به دکترها میگویند که پای تریبون چه بگویند، نه نظر واقعی علم و شواهد و اسناد را؛ یک ویدئویش درآمده بود.
بامدادنیکنفس
14-04-2021, 19:17
حمام برید حمام طولانی آب گرم داغ
من خودم همه جور کثیف کاری کردم از بیرون غذا گرفتم ماسک نزدم جاهای خیلی کثیف ولی تا حالا که زندم
بامدادنیکنفس
14-04-2021, 19:18
کسی که مرتب حمام آب داغ بره کرونا نمیگیره
بامدادنیکنفس
14-04-2021, 19:33
فقط مملکت ما و فرانسه و برزیل و هند که مردم به بهداشت فردی ، توجه نمیکنن آمار بالا هست جاهایی مثل آلمان و سوئد و نروژ که مردم مرتب حمام میکنند ورزش میکنن همچین آماری نداره
NikolaTesla
14-04-2021, 21:05
بنده هیچ چیزی را بدون تحقیق و تفکر رد یا قبول دربست نمیکنم.
از کجا معلوم شاید داروی امام کاظم هم یک چیز درستی باشد.
حال مگر پزشکی مدرن چه کرده اند جز مدیریت کشتار؟
خیلی ها شنیدم که همینطور در خانه خوب شده اند یا با روشهای سنتی ای چیزی، و افرادی هم شنیدم که حالشان در ظاهر چندان بد نبوده ولی مدت کوتاهی پس از بستری شدن در بیمارستان درگذشته اند... بنده که درمورد چنین امری به پزشکی مدرن و بیمارستان ها دربست اعتماد نمیکنم.
ضمنا چند مورد ناکارایی و خطای پزشکی را خودم تجربه داشته ام تاکنون.
شما فرمودید «کرونا اومد تا بساط دین و کاسبان دین رو تخته کنه . و چهره واقعی دین و مذهب رو به مردم نشون بده»... درحالیکه فهمیدن چهرهء واقعی دین و مذهب هم یک مسئلهء پیچیده ایست و نیاز به تحقیق و تفکر بسیار دارد. بنده بعد از چهل سال زندگی، به این نتیجه رسیدم که اسلام و دین واقعی چیزی نیست جز عدالت و راستی و اخلاق... حال یکسری تحریفات و اشتباهات و سوء استفاده ها که شده و میشود، لزوما ارتباطی به ماهیت اولیه و حقیقی دین ندارد. البته نظر بنده نیز قطعیت ندارد، ولیکن بیشتر به این نتیجه رسیدم و نه خلاف آن. مواردی که با این دیدگاه ناسازگار است و با عقل و وجدان آدمی تطابق نمیکند میتوان کنار نهاد یا بلاتکلیف گذاشت... لزومی ندارد بگوییم حتما میدانیم و مطمئن هستیم و آری یا خیر... یکسری مسائل بصورت نسبی و احتمالات هستند... تمام اینها از تاریخ گذشته و از زیر دست انسان خطاپذیر و شیاد.
حال این متحجران نیز اگر کاری با کسی نداشته باشند و انسانهای بی آزاری باشند، ما چکار داریم به کارشان... کسی نمیتواند اینقدر مطمئن باشد... چه بسا آنها درست بگویند و ما گمراه باشیم... بگذارند هرکسی خودش سرنوشت خودش را تعیین کند... صحبت هایی شده در دنیا مثلا درمورد اجباری شدن واکسن کرونا، درحالیکه این واکسن های با عجله درست شده هنوز مطمئن نیست خودشان در میان مدت و دراز مدت عوارض و مشکلات مهمی ایجاد نکنند. در جهانی که ظلم و بی عدالتی و دروغ آن را فرا گرفته... مثل کارهایی که امثال آمریکا و اسرائیل با دنیا و بقیهء انسانها کرده اند، همه چیز مخدوش و مبهم شده است. حتی علم را آلت دست و ابزار و بازیچهء خویش کرده اند. به دکترها میگویند که پای تریبون چه بگویند، نه نظر واقعی علم و شواهد و اسناد را؛ یک ویدئویش درآمده بود.
این بستگی داره شما به امام کاظم معتقد باشی یا دکتر کاظم. فعلا خود اساتید حوزوی ها هم دارن میگن چیزی به اسم طب اسلامی وجود خارجی نداره!
اوناییم که زمان بوعلی به حرفاش گوش نمیدادن میگفتن این یارو پزشکی مدرن میخواد بیاره مارو بدبخت کنه ما باید پناه ببریم بهمون دعا آویز کردن و....
اصلن این اصطلاح پزشکی مدرن غلط و عوامانست چون این پزطکی در ادامه ی طبابتهای قرون و هزاره های گذشته هستش با این تفاوت که برخلاف قدیم که بیشتر بر اساس حدس و گمان بوده امروزه با راستی آرمایی و استانداردهای خیلی بالاتری ارزیابی میسه. همینکه میانگین سن قدما دور و بر 40 بوده و خیلی نوزادا و اطفال تلف و معلول میشدن ولی امروزه حتی در یک کشور جهان سوم مثل ما میانگین سن به بالای 70 رسیده و بندرت نوزاد و طفلی از دنیا میره بلطف علم پزشکیه نباید ناشکری کنیم
Geek1337
15-04-2021, 07:53
این بستگی داره شما به امام کاظم معتقد باشی یا دکتر کاظم. فعلا خود اساتید حوزوی ها هم دارن میگن چیزی به اسم طب اسلامی وجود خارجی نداره!
بنده اصلا کاری به این حرفا ندارم، حرفم اینه که هرکس باید بر اساس عقل و خواست و ارادهء خودش زندگی کنه... ما انسانهای دوزاری خودمون رو خیلی گنده میبینیم ولی هیچوقت نمیتونیم چیزی رو تضمین کنیم، تضمین کنیم که خطا نمیکنیم، یا تضمین کنید که چیزی که درمورد شما درسته همیشه در مورد همهء دیگران هم درست بوده و هست و خواهد بود.
هستی و تاریخ پیچیده تر و اسرارآمیز تر از این حرفها بوده و هست.
حتی آبی که در 100 درجه سانتیگراد به جوش میاد شما نمیتونی تضمینش کنی که همیشه و همه جا همینطور بوده و هست و خواهد بود... مسائل پیچیده است... شما فقط میدونی معقول تر برای خود شما اینه که به این قاعده و قانون باور داشته باشی. ولیکن هیچ چیزی حتی در علم هم تضمین پذیر نیست. علم فقط کشف میکنه که چه روابطی بین پدیده ها برقرار هست... تضمین نمیکنه که این قوانین همیشه همه جا همین بوده و هستند و خواهند بود. چنین توانی در علم نیست.
همین علوم مدرن بیشمار مورد بوده و هست که چندین بار حرفشون رو عوض میکنن. مثلا در همین پزشکی یا همین ویروس اخیر چیزهای زیادی گفتن که بعدا چیز دیگری بجاش گفتن... حالا شما میخوای دنباله رو اینها باشی باش، ولی شاید کسی در درون خودش چیز بیشتری داشته باشه. مثلا تاحالا توصیه میشد که همه چیز رو ضدعفونی کنیم، مواد غذایی، دست، اشیاء ... ولی تازگی به این نتیجه رسیدن و اعلام کردن که احتمال منتقل شدن کرونا از این راهها بعیده... البته بنده که از ابتدا هم چندان به این توصیه ها اهمیتی نمیدادم و میدونستم یعنی فهمیده بودم که روی هوا هستن... و این باور بنده بود که این ویروس و بیماری بلای الهی هست و به بدن تمام انسانها وارد خواهد شد و بر سر هرکس بلایی رو میاره که مقدر شده... حالا یک عده چقدر به خودشون زحمت و هزینه متحمل کردن و چقدر ترس، آخرش هم گرفتن یا میگیرن.
وقتی در درون خودت ایمانی داری و بینشی داری، نمیشه این رو به دیگران ثابت کرد، ولی در درون خودت اون رو مستقیما میبینی و حسش میکنی.
اوناییم که زمان بوعلی به حرفاش گوش نمیدادن میگفتن این یارو پزشکی مدرن میخواد بیاره مارو بدبخت کنه ما باید پناه ببریم بهمون دعا آویز کردن و....
اصلن این اصطلاح پزشکی مدرن غلط و عوامانست چون این پزطکی در ادامه ی طبابتهای قرون و هزاره های گذشته هستش با این تفاوت که برخلاف قدیم که بیشتر بر اساس حدس و گمان بوده امروزه با راستی آرمایی و استانداردهای خیلی بالاتری ارزیابی میسه. همینکه میانگین سن قدما دور و بر 40 بوده و خیلی نوزادا و اطفال تلف و معلول میشدن ولی امروزه حتی در یک کشور جهان سوم مثل ما میانگین سن به بالای 70 رسیده و بندرت نوزاد و طفلی از دنیا میره بلطف علم پزشکیه نباید ناشکری کنیم
بنده با پزشکی مدرن مخالف نیستم و از تمام منابع و روشها در صورت لزوم بهره میگیرم. حرفم اینه که آدم نباید بسته و دگم باشه. خیلی ها فکر میکنن دگم بودن و بستگی و محدودیت ذهن فقط درمورد کسانی هست که به چیزهایی مثل مذهب و خرافات اعتقاد دارن، درحالیکه این موضوع در همه چیزی هست و حتی بسیاری از آتئیست ها و ماتریالیست ها درواقع آدمهای دگم و دارای ذهن های بسته و محدودی هستند. ما نباید فکر کنیم که فقط این علم مادی ای که ما تاحالا بهش دست یافته ایم در این هستی هست و میتونه باشه... اصلا علم یعنی چی... علم همهء دانشها رو در بر میگیره، منجمله دانشهای ماورایی و چیزهایی که ممکنه بصورت درونی و با تجربه های کاملا شخصی بهشون برسی.
حتی در پزشکی هم چیزهایی هست که آدم فقط خودش میتونه بفهمه چون بدن و وجود و حسهای خودشه، و پزشک دسترسی به این چیزهای خاص و درونی شما نداره به این سادگی. به همین روش بنده چند بار که پزشک ها نتونستن علت مشکلاتم رو درست بفهمن و درمانش کنن، بنده خودم تشخیص دادم و خودم هم درمان کردم خودم رو.
Geek1337
15-04-2021, 08:05
منشاء اکثر بیماری ها درواقع به علت گناه هست. نیات و اعمال نادرست و بخصوص که آگاهانه باشه. حتی موارد ناآگاهانه هم ممکنه عکس العمل داشته باشن.
پزشکی میتونه به عمر شما اضافه کنه، ولی عمر بدون معنویت و بدون رشد روحی... و همراه با بیماری ها و لابد پیر شدن و علیل شدن و زمین گیر شدن و ذره ذره مردن رو بیشتر دوست دارید...
چرا این پزشکی با این عظمتش نمیتونه از سرطان هایی که آخرش خیلی ها رو به شکل فجیعی میکشه جلوگیری کنه؟ با وجود اون همه رنج و هزینه، این چه عمری و چه مرگی هست؟ آدمهایی که ترس از مرگ و خفت و رنجی که متحمل میشن انگار بحساب نمیاد و فقط مدت عمرشون رو حساب میکنید! عمر بدون خاصیت عمر غرق در کوری و نادانی و فلاکت.
بله البته علم و پیشرفت های پزشکی خوبه و به مکتشفان و مخترعانش هم ثواب زیادی میرسه، ولیکن تنها دیدگاه مادی و طول عمر هرگز موفقیت و خوشبختی واقعی برای هیچ انسانی نخواهد بود.
تمام عالم اسباب و علل هست... و قوانین و خواست الهی اکثرا از طریق اسباب مادی محقق میشه.
ما بیمار میشیم و خودمون رو درمان میکنیم، و منشاء این بیماری ظاهرا چیزهای مادی هستند، ولیکن خیلی وقتها یک منشاء اصلی همون مسائل ماورایی هست، که تنها از طریق اسباب و علل مادی که چیده میشن بروز میکنن... جلوی عکس العمل اعمال آدمیان رو نمیشه گرفت، و حتی اگر جلوی تمام بیماریها رو بگیرید، اونها به صورتهای دیگری بروز خواهند کرد و پاسخ و رنجی که هرکس باید متحمل بشه ردخور نداره، مگر اینکه خودش کاری کنه که رحمت و بخشش الهی شامل حالش بشه. درواقع بیشتر گناهان حتی بدون اینکه ما بدونیم از سوی خداوند بخشید میشن، ولی یک مقداری باقی میمونه که نمیشه و نباید بخشیده بشه، که اگر بخشیده بشه اصولا ما هیچوقت تکامل روحی پیدا نمیکنیم و به هدف خلقت مون دست نخواهیم یافت. باید عکس العملی باشه و پاکسازی هایی که به ما کمک میکنن تا به حقیقت پی ببریم و دوباره براه بیفتیم.
salman2003
15-04-2021, 08:36
منشاء اکثر بیماری ها درواقع به علت گناه هست. نیات و اعمال نادرست و بخصوص که آگاهانه باشه
این غزلیات و قصیده ها چیه:weird:...منشاء یه سری بیماری ها به خاطر باکتری ها و ویروس هاس، بعضی هاش هم مربوط به اشتباه ها و خطاهای مولکول DNA هست. یه سری های دیگه مربوط می شن به عوامل بیرونی مثله تشعشع های رادیو اکتیو، یا وجود موادی که به صورت شیمیایی می تونن در بدن باعث تخریب های موقتی یا دائمی بشن، مثلا فلزات سنگین که سیستمهای حاضر در بدن نمی تونن این نوع عناصر رو دفع کنن. استرس های که به دلیل آسیب های فیزیکی و فشار بر سیستم عصبی فرد هم جای خودش رو دارن.
اگر ترول نیستی دعوتت می کنم که به جستجوی حقیقت بری:thumbsup: و کتاب های زیست شناسی مرجع رو بررسی کنی.:whistle:
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-04-2021, 09:42
منشاء اکثر بیماری ها درواقع به علت گناه هست. نیات و اعمال نادرست و بخصوص که آگاهانه باشه. حتی موارد ناآگاهانه هم ممکنه عکس العمل داشته باشن.
پزشکی میتونه به عمر شما اضافه کنه، ولی عمر بدون معنویت و بدون رشد روحی... و همراه با بیماری ها و لابد پیر شدن و علیل شدن و زمین گیر شدن و ذره ذره مردن رو بیشتر دوست دارید...
چرا این پزشکی با این عظمتش نمیتونه از سرطان هایی که آخرش خیلی ها رو به شکل فجیعی میکشه جلوگیری کنه؟
با وجود اون همه رنج و هزینه، این چه عمری و چه مرگی هست؟ آدمهایی که ترس از مرگ و خفت و رنجی که متحمل میشن انگار بحساب نمیاد و فقط مدت عمرشون رو حساب میکنید! عمر بدون خاصیت عمر غرق در کوری و نادانی و فلاکت.
بله البته علم و پیشرفت های پزشکی خوبه و به مکتشفان و مخترعانش هم ثواب زیادی میرسه، ولیکن تنها دیدگاه مادی و طول عمر هرگز موفقیت و خوشبختی واقعی برای هیچ انسانی نخواهد بود.
تمام عالم اسباب و علل هست... و قوانین و خواست الهی اکثرا از طریق اسباب مادی محقق میشه.
ما بیمار میشیم و خودمون رو درمان میکنیم، و منشاء این بیماری ظاهرا چیزهای مادی هستند، ولیکن خیلی وقتها یک منشاء اصلی همون مسائل ماورایی هست، که تنها از طریق اسباب و علل مادی که چیده میشن بروز میکنن... جلوی عکس العمل اعمال آدمیان رو نمیشه گرفت، و حتی اگر جلوی تمام بیماریها رو بگیرید، اونها به صورتهای دیگری بروز خواهند کرد و پاسخ و رنجی که هرکس باید متحمل بشه ردخور نداره، مگر اینکه خودش کاری کنه که رحمت و بخشش الهی شامل حالش بشه. درواقع بیشتر گناهان حتی بدون اینکه ما بدونیم از سوی خداوند بخشید میشن، ولی یک مقداری باقی میمونه که نمیشه و نباید بخشیده بشه، که اگر بخشیده بشه اصولا ما هیچوقت تکامل روحی پیدا نمیکنیم و به هدف خلقت مون دست نخواهیم یافت. باید عکس العملی باشه و پاکسازی هایی که به ما کمک میکنن تا به حقیقت پی ببریم و دوباره براه بیفتیم.
سلام دوستان
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر شما مبارک باد . ماهِ خیر و برکت و توبه و تصحیح مسیر زندگی به سوی خدای متعال . ماهِ توجه به مهمترین موضوع زندگی که قبول شدن در امتحان دنیاست
جسارتاً ، آموزش توبهٔ واقعی برای علاقمندان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
================================================
◼️ شکی نیست که مهمترین و اصلی ترین علتِ مشکلات انسان و همچنین بیمار شدنش ، جهل و نادانی (نبود یا کمبود علم و دانش ) و اشتباهاتِ عمدی و اشتباهات سهویِ خود انسان یا انسانهای دیگه هست .
◼️ خودِ انتشار ویروس کرونا ناشی از نادانی یک یا چند نفر از مردم بوده . حالا چه از آزمایشگاه منتشر شده باشه و چه از طریق خوردن گوشت حیوان آلوده به ویروس. چه عمدی بوده چه سهوی و ناخواسته .
◼️ کسانی که به خدای متعال و امتحان بودنِ زندگی دنیا و آخرت و قیامت ایمان دارند ، عقیده دارند که مشکلات انسان ۲ علت داره :
۱- مجازاتِ اشتباهات خودش هست (مثل کسی که تمام مضرات الکل رو میدونه ولی الکل میخوره و مست میشه و با مستی رانندگی میکنه و بر اثر تصادفی ، قطع نخاع میشه و تمام عمر زمینگیر میشه )
۲- امتحان و آزمون برای سنجش صحتِ ادعای او در ایمان به خدا و امتحان دنیا و قیامت هست (مثل مشکلات و مصیبتهایی که بر حضرت ایوب ع نازل شد ) .
ایشان میدونستند که گناهی مرتکب نشده اند تا مستوجب مجازات بشند پس یقین داشتند که فقط یک امتحان و آزمون هست که یقیناً یک روز هم تمام میشه پس صبر کردند و در این امتحان موفق و برنده شدند و پیامبر شدند .
◼️ ظاهراً علت تلفات زیادِ کرونا در آمریکا و اروپا اینه که اکثر مردمشون یا چاق هستند یا دیابت دارند یا فشار خون بالا دارند یا الکل خور هستند یا بر اثر خوردن داروهای زیاد و همچنین خوردن غذاهای ناسالمِ زیاد و تحرکِ کم ، سیستمِ ایمنی بدنشون ضعیف شده و یا دو یا چند تا از این علتها و یا همهی این علتها و علتهای دیگه
◼️ در شرق آسیا ، تعداد این جور آدمها خیلی خیلی کمتر از غرب هست که علتهای مختلف داره مثل عدم استعداد چاق شدن در بسیاری از مردم به صورت ژنتیکی ، خوردن زیادِ غذاهای دریایی و سبزیجات و کم خوردن گوشت قرمز ، استفاده ی زیاد از غذاهای آبپز به جای سرخ کرده ، دسترسیِ کمتر به داروهای سرکوبکننده ی سیستم ایمنی ، فعالیت بدنی زیاد ، فقر مادی و درنتیجه عدم امکان پرخوری و بدخوری چون اکثر غذاهای ناسالم گرانقیمت هست .
◼️ رعایت نکردن نکات بهداشتی هم تاثیر زیادی داره .
◼️ تعداد ویروسهای کرونا که وارد بدن میشه هم مهم هست .
شاید این خودش یک علت باشه که بعضیها کرونا میگیرند و بعدش مصونیت پیدا میکنند چون به علت کم بودن تعداد ویروسهای وارد شده به بدن انسان ، بدن توانایی مقابله با اون رو داره و بر کرونا غلبه میکنه .
=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینههای زندگی :
تجربههای رانندگی ( بسیار مهم )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
[/b]]
NikolaTesla
15-04-2021, 12:18
بنده اصلا کاری به این حرفا ندارم، حرفم اینه که هرکس باید بر اساس عقل و خواست و ارادهء خودش زندگی کنه... ما انسانهای دوزاری خودمون رو خیلی گنده میبینیم ولی هیچوقت نمیتونیم چیزی رو تضمین کنیم، تضمین کنیم که خطا نمیکنیم، یا تضمین کنید که چیزی که درمورد شما درسته همیشه در مورد همهء دیگران هم درست بوده و هست و خواهد بود.
هستی و تاریخ پیچیده تر و اسرارآمیز تر از این حرفها بوده و هست.
حتی آبی که در 100 درجه سانتیگراد به جوش میاد شما نمیتونی تضمینش کنی که همیشه و همه جا همینطور بوده و هست و خواهد بود... مسائل پیچیده است... شما فقط میدونی معقول تر برای خود شما اینه که به این قاعده و قانون باور داشته باشی. ولیکن هیچ چیزی حتی در علم هم تضمین پذیر نیست. علم فقط کشف میکنه که چه روابطی بین پدیده ها برقرار هست... تضمین نمیکنه که این قوانین همیشه همه جا همین بوده و هستند و خواهند بود. چنین توانی در علم نیست.
همین علوم مدرن بیشمار مورد بوده و هست که چندین بار حرفشون رو عوض میکنن. مثلا در همین پزشکی یا همین ویروس اخیر چیزهای زیادی گفتن که بعدا چیز دیگری بجاش گفتن... حالا شما میخوای دنباله رو اینها باشی باش، ولی شاید کسی در درون خودش چیز بیشتری داشته باشه. مثلا تاحالا توصیه میشد که همه چیز رو ضدعفونی کنیم، مواد غذایی، دست، اشیاء ... ولی تازگی به این نتیجه رسیدن و اعلام کردن که احتمال منتقل شدن کرونا از این راهها بعیده... البته بنده که از ابتدا هم چندان به این توصیه ها اهمیتی نمیدادم و میدونستم یعنی فهمیده بودم که روی هوا هستن... و این باور بنده بود که این ویروس و بیماری بلای الهی هست و به بدن تمام انسانها وارد خواهد شد و بر سر هرکس بلایی رو میاره که مقدر شده... حالا یک عده چقدر به خودشون زحمت و هزینه متحمل کردن و چقدر ترس، آخرش هم گرفتن یا میگیرن.
وقتی در درون خودت ایمانی داری و بینشی داری، نمیشه این رو به دیگران ثابت کرد، ولی در درون خودت اون رو مستقیما میبینی و حسش میکنی.
بنده با پزشکی مدرن مخالف نیستم و از تمام منابع و روشها در صورت لزوم بهره میگیرم. حرفم اینه که آدم نباید بسته و دگم باشه. خیلی ها فکر میکنن دگم بودن و بستگی و محدودیت ذهن فقط درمورد کسانی هست که به چیزهایی مثل مذهب و خرافات اعتقاد دارن، درحالیکه این موضوع در همه چیزی هست و حتی بسیاری از آتئیست ها و ماتریالیست ها درواقع آدمهای دگم و دارای ذهن های بسته و محدودی هستند. ما نباید فکر کنیم که فقط این علم مادی ای که ما تاحالا بهش دست یافته ایم در این هستی هست و میتونه باشه... اصلا علم یعنی چی... علم همهء دانشها رو در بر میگیره، منجمله دانشهای ماورایی و چیزهایی که ممکنه بصورت درونی و با تجربه های کاملا شخصی بهشون برسی.
حتی در پزشکی هم چیزهایی هست که آدم فقط خودش میتونه بفهمه چون بدن و وجود و حسهای خودشه، و پزشک دسترسی به این چیزهای خاص و درونی شما نداره به این سادگی. به همین روش بنده چند بار که پزشک ها نتونستن علت مشکلاتم رو درست بفهمن و درمانش کنن، بنده خودم تشخیص دادم و خودم هم درمان کردم خودم رو.
شرمنده من حوصله ی متون طولانی و روده درازی ندارم بهمین علت فقط دو خط اول و آخرتو خوندم عادت کن روضه نخونی. فقط جواب خط آخرتو بدم که از بیخ و بن دیدم غلطه. جناب عالی دل درد داری چطور علتشو می فهمی که حالا بخوای خوددرمانی هم بکنی؟؟؟؟ هزار جور علت از کرم انگل تا التهاب آپاندیس و مسمومیت و تومور خوش خیم و بدخیم و سرطان و تجمع گاز و...... میتونه داسته باشه. یه تنه کل علم پزشکی رو شستی گذاشتی کنار دمت گرم پرفسور خوش باش منکه دیگ حرفی ندارم:mellow:
Geek1337
16-04-2021, 08:50
شرمنده من حوصله ی متون طولانی و روده درازی ندارم بهمین علت فقط دو خط اول و آخرتو خوندم عادت کن روضه نخونی. فقط جواب خط آخرتو بدم که از بیخ و بن دیدم غلطه. جناب عالی دل درد داری چطور علتشو می فهمی که حالا بخوای خوددرمانی هم بکنی؟؟؟؟ هزار جور علت از کرم انگل تا التهاب آپاندیس و مسمومیت و تومور خوش خیم و بدخیم و سرطان و تجمع گاز و...... میتونه داسته باشه. یه تنه کل علم پزشکی رو شستی گذاشتی کنار دمت گرم پرفسور خوش باش منکه دیگ حرفی ندارم:mellow:
اگر متن کسی رو کامل نمیخونی یاد بگیر پس هیچی هم نگی. به سادگی میتونی طرف رو نادیده بگیری. اینکه بعد بیای از خودت چرت و پرت بگی بیشعوری و بی ادبی خودت رو میرسونه درواقع.
بنده اغلب متن های طولانی مینویسم چون مطالب رو کامل و دقیق تحلیل و بیان میکنم. پاسخ شما هم اگر کامل و با دقت بخونی در متن هست و درواقع برداشتی که از پست های بنده کردید اصلا با بنده نسبتی نداره.
چه میشه کرد با کسی که چیزی رو نمیخونه ولی بعد میاد درباره اش نظر میده :rolleye:
درمورد هرچیزی همینطوره. علم، ریاضیات، باید بخونی و وقت و انرژی بذاری، فکر کنی، تحلیل کنی، بفهمی، تمرین انجام بدی... وقتی این کارها رو نکنی چطور میای راجع بهش نظر میدی و کنایه و تمسخر و توهین میکنی؟
آدم روضه خوان باشه ولی مثل تو نباشه بهتره بنظرم.
Geek1337
16-04-2021, 08:53
"تبتا مک دونالد" پس از دریافت واکسن جانسون پس از مدت کوتاهی دچار تشنج و سمت چپ او به طور کامل فلج شد. تلاش پزشکان برای نجات او بی ثمر بود و وی چند ساعت پس از ضبط این ویدئو از دنیا رفت. مرگ او به همراه گزارش های دیگر از عوارض جانبی این واکسن سبب شد که دولت آمریکا استفاده از این واکسن را تا اطلاع ثانوی معلق کند./خبر +یه نفر مرد کلا پروژه خوابید، اینجا بود میگفتن ما خودمون هم صبح جمعه فهمیدیم و ببینید تو کشورهای دیگه واکسن گرونتر و کشنده تره، پس شل کنید عضلات را عزیزان تا واکسنهای بیشتری بهتون بزنیم
تست كه فرمودين بعد از 14 روز قرنطينه بدم ب چ صورتي هست ؟؟؟ :worried:
Geek1337
16-04-2021, 10:19
پیشبینی ظهور ویروس کرونا توسط یکی از بزرگان صوفی ترکیه
ایشان در سال 2014 فوت کرده اند ویدئوی اصلی هم اینجا هست:
تاریخ آپلودش 2016
- - - Updated - - -
پیشبینی ظهور ویروس کرونا توسط یکی از بزرگان صوفی ترکیه
ایشان در سال 2014 فوت کرده اند ویدئوی اصلی هم اینجا هست:
تاریخ آپلودش 2016
تست كه فرمودين بعد از 14 روز قرنطينه بدم ب چ صورتي هست ؟؟؟ :worried:
آزمایش PCR دو تا روش داره:
1. تماس میگیرید و فردی میاد با لباس مخصوص در منزل تست میگیره و نیاز نیست به مراکز شلوغ مراجعه کنید. اینطوری باقی افراد خانواده اگر شک داشته باشند میتونن با خیال آسوده تست بدن و جواب آزمایش براتون sms میشه. در گوگل تایپ کنید: تست کرونا در منزل اسنپ
2. مراجعه به آزمایشگاه های تایید شده هست که بعد از پرسیدن مشخصات و پرداخت مبلغ ازتون تست گرفته میشه و زمان و شیوه دریافت جواب آزمایش در برگه رسید نوشته شده. این مورد چون حضوری هست بنابراین افرادی که کرونا دارن هم در اطراف هستن که برای افرادی که شک دارن و فقط میخوان تست بدن مناسب نیست چون ممکنه واقعا الوده بشن.
اسامی آزمایشگاه های مجاز به انجام آزمایش مولکولی کووید ۱۹ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D9%87%D8%A7%D B%8C_%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2_%D8%A8%D9%87_%D8%A7% D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85_%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%D B%8C%D8%B4_%D9%85%D9%88%D9%84%DA%A9%D9%88%D9%84%DB %8C_%DA%A9%D9%88%D9%88%DB%8C%D8%AF_%DB%B1%DB%B9_%D 8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85_%D8%B4%D8%AF)
PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاع داشته باشید که تست برای بعضی ها بعد از 14 روز هم مثبت میشه و مجبور میشن 5 تا 7 روز دیگر صبر کنن و دوباره تست بدن.
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما
doctorportable
17-04-2021, 11:19
کار خوبی کردین، چند روزی بیرون نرین که بقیه هم به این فیض نایل نشن
آزمایش PCR دو تا روش داره:
1. تماس میگیرید و فردی میاد با لباس مخصوص در منزل تست میگیره و نیاز نیست به مراکز شلوغ مراجعه کنید. اینطوری باقی افراد خانواده اگر شک داشته باشند میتونن با خیال آسوده تست بدن و جواب آزمایش براتون sms میشه. در گوگل تایپ کنید: تست کرونا در منزل اسنپ
2. مراجعه به آزمایشگاه های تایید شده هست که بعد از پرسیدن مشخصات و پرداخت مبلغ ازتون تست گرفته میشه و زمان و شیوه دریافت جواب آزمایش در برگه رسید نوشته شده. این مورد چون حضوری هست بنابراین افرادی که کرونا دارن هم در اطراف هستن که برای افرادی که شک دارن و فقط میخوان تست بدن مناسب نیست چون ممکنه واقعا الوده بشن.
اسامی آزمایشگاه های مجاز به انجام آزمایش مولکولی کووید ۱۹ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D9%87%D8%A7%D B%8C_%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2_%D8%A8%D9%87_%D8%A7% D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85_%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%D B%8C%D8%B4_%D9%85%D9%88%D9%84%DA%A9%D9%88%D9%84%DB %8C_%DA%A9%D9%88%D9%88%DB%8C%D8%AF_%DB%B1%DB%B9_%D 8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85_%D8%B4%D8%AF)
PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاع داشته باشید که تست برای بعضی ها بعد از 14 روز هم مثبت میشه و مجبور میشن 5 تا 7 روز دیگر صبر کنن و دوباره تست بدن.
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما
رفتم از هر 5 نفر جواب 4 نفر اشتباه بود :( :sad: همونا منو ب اشتباه انداختن با اون ازماييشون
NikolaTesla
17-04-2021, 12:59
کار خوبی کردین، چند روزی بیرون نرین که بقیه هم به این فیض نایل نشن
واقعن باورش سخته که در این شرایط اجتماعی و زندگی ما کسی مونده باشه این ویروس توی بدنش نرفته باشه. خود من با همه ی رعایتها تقریبن یقین دارم ویروسو گرفتم ولی بقولی ناقل خاموش بودم و نتونسته مریضم کنه
رفتم از هر 5 نفر جواب 4 نفر اشتباه بود :( :sad: همونا منو ب اشتباه انداختن با اون ازماييشون
خوش خبر باشین. خیلی خوشحال شدم. فقط مراقب باشید به نظرم یه زنگ خطر بود که چقدر داستان به همراهش میاره.
Geek1337
18-04-2021, 08:16
چیز مفیدیه این کرونا برای دنیا و بشریت
به دلایل متعدد
افزایش بی رویه جمعیت
بی اعتقادی و کفران نعمت
ظلم و فساد
حرص و طمع بی پایان آدمیان و نابودی طبیعت و کرهء زمین
هیچ چیز بدی درش نمیبینم
ضمنا خوب بشریت مغرور و مدعی رو به سخره گرفت
و خیلی آدمهایی که فکر میکردن آسیب ناپذیرن
ترس و تحقیر خیلی آدمهایی رو دیدم که لازم بود براشون
بنده میدونستم این بیماری میاد، در خواب دیده بودم، و کشتارهای پیش رو حس کرده بودم
و مردم هیچی نمیدونن
حتی پزشکان هم تنها بخشی از واقعیت رو میدونن. شاید بخشی کوچک
اصولا قبل از اینکه چین اعلام بکنه، این بیماری به ایران هم آمده بود، و احتمالا در نقاط دیگری از جهان هم وجود داشت، چون بنده خودم جزو اولین کسانی بودم که گرفتم، یعنی ظاهرا اول خواهرم از یک خانواده دیگر گرفته بود و بعد ما از اون گرفتیم...
حالا مردم فکر میکنن با هواپیمای ماهان اومده :biggrin:
یا اصلا همینکه فکر میکردن میشه جلوی انتشارش در جهان رو گرفت، واسم خنده دار بود! عمرا نمیشه اونم در دنیای امروز با این همه ارتباطات و انتقالات و وابستگی ها
و خنده ام میگیره اونایی که خیلی رعایت کردن ترسیدن و مواظب بودن که نگیرن، شاید همون ویروس اولی رو میگرفتن به نفعشون بود، چون الان ویروس های جهش یافته حتی قوی تری هم بوجود آمده و کسانیکه این ویروس قبلا بهشون نرسیده بنظرم در برابرش ضعیف ترند.
خلاصه که خنده داره خخ
ولیکن از همه خنده دارتر جهل و بیشعوری انسانهاست...
یادم هست در طول سالها چقدر هشدار دادم، ولیکن به سخره گرفته شدم...
انسان موجودی هست که اکثرا تا بلایی سرش نیاد و تجربه نکنه باور نمیکنه، و فکر میکنه چون الان کارهای اشتباهی کرد و مدتی بهش ادامه داد و چیزی نشد چیزی نخواهد شد... ولیکن نظام هستی اینطور نیست و عاقبت اعمال انسانها باعث شکل دادن آینده خواهد شد... نیات و اعمال ناشایست باعث بلا و رنج میشه و نیات و اعمال درست باعث نعمت و آسایش
Geek1337
18-04-2021, 08:29
کرونا واسه من مایه خوشحالی و تفریح بود
توی این مدت کلی سرگرم شدم
ضمنا از خیلی جهات دیگر هم به نفعم تمام شده... منجمله تعطیلی های زیادی که واسم درست کرد :biggrin:
سراسر خیر و رحمت بوده برام... گرچه اذیت هم کرد
حتی شب عید خوب شد که افتادم، چون رئیسم یکسری کارهایی داشت که برام آزاردهنده بود، ولی وقتی دید کرونا گرفتم خودش گفت 15 روز استراحت کن
هروقت هم جایی کسی میخواست اذیتت کنی و لاشی بازی دربیاره کافی بود کمی سرفه کنی تا گورشون رو گم کنن و دست از سرت بردارن :دی
وای خدا مردم از خنده
درود بر تو این کرونا. واقعا که حق بودی بر جهان
به خدا قسم کرونا اگر یک صدمه و ناراحتی برام داشته، چند برابر خیر و رحمت داشته از جوانب دیگر
اینه چیزی که برای دیگران مایهء بدبختی میشه میتونه برای آدم مایهء خوشبختی بشه
در هرچیزی جنبه های خیر و شر نهفته است
درواقع شر از گناهان آدمیان نشات میگیرد، و در عالم هرچه از خدا هست خیر است... حتی چنین بیماری و بلایی، چون بیماری و بلایا مثل داروی تلخ و درمان رنج آوری هستند که بیماری های بشریت و دنیا را بهبود میبخشند
اینا چیزایی هست که رسانه ها نمیگن، پزشکها نمیگن... همه میخوان این بیماری از بین بره، بلایا رخ ندن، ... چون نمیفهمن که بلا چقدر مزایا داره و اصلا لازمه برای بقا و سلامت جهان
واقعا میزان جهل آدمها برام خنده آوره... که میپرسن این دیگه چی بود از کجا آمد... و جالبه از خدا هم میخوان که ببرتش خخ
عزیزم چی بود و از کجا آمد؟ یعنی واقعا دلیلش رو نمیفهمید؟ همینطوری تصادفی بوده دیگه؟ و هیچ اشکالی در آدما نبوده آدما خودشون میکروب نبودن :biggrin:
Geek1337
18-04-2021, 08:39
یه مشت موجود بزدل... شیاد... رذل
تفاوت عظیم میان انسانها در چنین شرایطی معلوم خواهد شد و اینکه هرکس واقعا چیه و چه در چنته دارد
اینکه چه هستی
بطور مثال میبینید که بنده هرگز نترسیدم از این بیماری و مرگ، و حتی باهاش تفریح کردم، و از بروزش تعجب نکردم، بلکه منتظر چنین چیزی بودم... به محض اینکه اولین خبر ازش در دنیا درآمد که آره در چین یک چنین بیماری ای آمده، فهمیدم که قراره تمام جهان رو بگیره و چیزی که سالها از خداوند خواسته بودم رخ بده... عالی! کشتار و مجازات بشریت، به سخره گرفتنش و تضعیف قدرتمندان و ثروتمندان، که مثل موش بترسن و توی سوراخ فرار کنن
فرق کسی که سالها خودش رو پرورش داده و آماده کرده با آدمهای دوزاری معمولی اینطور مواقع مشخص میشه
اینکه مرد چنین شرایطی باشی و بتونی با بلا و مرگ و نابودی روبرو بشی یا نه... یا اینکه نه بشاشی به خودت :biggrin:
من نه تنها از بلایا نمیترسم، بلکه بارها نفرین کردم و دعا کردم که قدرتش بیشتر هم بشه
آدم باید از خودش چنین چیزی بسازه. نه یک بزدل احمق
حرامزادگان جهان را باید نابود کرد
پلیدهایی که جهان را به کثافت کشانده اند
هرکسی چنین قدرتی نداره که ایدئولوژی خودش رو داشته باشه و برخلاف اکثریت باشه
قدرت ذهنی و روانی بالایی میخواد
Geek1337
18-04-2021, 08:52
چنان هیولایی از خودم ساخته ام و خواهم ساخت...
از ابتدا با دیگران فرق داشتم و سردرگم بودم که چه میگویند و چه میکنند
برایم قابل درک نبود
خیلی چیزهایشان
زمانی بالاخره میفهمی که چه هستی و باید چه دیدگاهی داشته باشی و چه راهی را بروی
و به قدرت ها و برتری های خودت بر افراد معمولی پی میبری
چون نمیدانستم که متفاوت هستم، سعی میکردم مثل دیگران باشم، ولی ذاتم هرگز اجازه نمیداد، چون من برای شکافتن ساخته شده ام، قدرت ذهنم سقف آسمان را شکاف میدهد، و عقل قدرتمندی به بنده اعطا شده است از جانب خداوند متعال
و جز قوی تر و قوی تر و سخت تر و سخت تر شدن، دنبال چیز دیگری نیستم... چرا که ذات من قدرت طلب است... قدرتی ورای ثروت ها و مقامهای مادی... فراتر از آن... چنین عقلی فراتر میخواهد، چون فراتر را میبیند و درک میکند
و یک جنگاور هستم
میتوانم با تمامی جهان نبرد کنم
I Walk Alone
18-04-2021, 14:07
چنان هیولایی از خودم ساخته ام و خواهم ساخت...
از ابتدا با دیگران فرق داشتم و سردرگم بودم که چه میگویند و چه میکنند
برایم قابل درک نبود
خیلی چیزهایشان
زمانی بالاخره میفهمی که چه هستی و باید چه دیدگاهی داشته باشی و چه راهی را بروی
و به قدرت ها و برتری های خودت بر افراد معمولی پی میبری
چون نمیدانستم که متفاوت هستم، سعی میکردم مثل دیگران باشم، ولی ذاتم هرگز اجازه نمیداد، چون من برای شکافتن ساخته شده ام، قدرت ذهنم سقف آسمان را شکاف میدهد، و عقل قدرتمندی به بنده اعطا شده است از جانب خداوند متعال
و جز قوی تر و قوی تر و سخت تر و سخت تر شدن، دنبال چیز دیگری نیستم... چرا که ذات من قدرت طلب است... قدرتی ورای ثروت ها و مقامهای مادی... فراتر از آن... چنین عقلی فراتر میخواهد، چون فراتر را میبیند و درک میکند
و یک جنگاور هستم
میتوانم با تمامی جهان نبرد کنم
:puke::puke:
salman2003
18-04-2021, 20:24
پیغام پاک شود
رسانه های داخلی بخصوص چیزایی که میگن حداقل نصفش بر اساس سیاست هست... میخوان بگن ما میدونیم این چیه و اونقدرها هم عجیب و غیرقابل کنترل نیست... میخوان بگن اوضاع رو در کنترل دارن
ولی شما میبینید عملا کار زیادی ازشون برنمیاد
همش چرت و پرته
به خدا قسم هنوز در چین هم اعلام نشده بود این ویروس، من فهمیدم... چون در بدن خودم کاملا حسش کردم... حتی در اینترنت هشدار دادم گفتم فکر کنم آمریکا و اسرائیل یک ویروسی رو آزاد کردن در ایران و حملهء بیولوژیک هست... حتی حدس زدم که ویروس باید باشه و نه باکتری
بشریت همش چرت و پرت و دروغ
میگن از چین آمد از خفاش آمد... حتی اینم مطمئن نیست... کسی چه میدونه... گفته شده اولین بار در آمریکا کشف یا ساخته شده یا نمیدونم شاید یک یا چند ویروسی رو که در طبیعت پیدا کرده اند دستکاری و ترکیب کردن... و چین هم از آمریکا سرقتش کرده... ولی اینا همه فرضیه هست
خلاصه چیزایی که میگن باور نکنید. نصفش دروغه
شما جملاتی رو تکرار میکنی که خودت اذعان داری نصفش دروغه.عزیز ماها عادت داریم موضوعاتی که در عقل ناقصمون نمی گنجه رو به جادو و خرافات و ماورا نسبت بدیم.طبق اصلی که تقریبا همه بر سر توافق روی اون باهم مناقشه ای ندارن یعنی اصل علت و معلول هر معلولی علتی داره.علت بیماری کرونا هم یک نوع ویروس هستش.به همین سادگی.
webfaplus
21-04-2021, 15:01
منم خودم برج 8 پارسال کرونا گرفتم
نوعی سرماخوردگی شدید بود، همراه با ضعف و سرگیجه
در کل خیلی سخت نبود ولی خب به بعضیا مثل اینکه متاسفانه نمیسازه!
italodance
21-04-2021, 15:17
منم خودم برج 8 پارسال کرونا گرفتم
نوعی سرماخوردگی شدید بود، همراه با ضعف و سرگیجه
در کل خیلی سخت نبود ولی خب به بعضیا مثل اینکه متاسفانه نمیسازه!
دوست محترم متاسفانه خیلی ها دارند هر روز تلف می شوند و قاتلشون هم فقط یک نفر ، خون مردم ایران رو هم میخوره.
بامدادنیکنفس
24-04-2021, 00:31
دوست محترم متاسفانه خیلی ها دارند هر روز تلف می شوند و قاتلشون هم فقط یک نفر ، خون مردم ایران رو هم میخوره.
قاتل همه بیمار های کرونا همون خانوم چینی هست که هوس سوپ خفاش کرده
خفاش پستاندار پرنده ای ست که ویروس های مختلف را میتونه تو بدنش نگه داره بدون اینکه خیلی علائم داشته باشه (من جمله هاری)
طاعون خیارکی هم در قرون وسطی از همین چین شروع شد.
FOURTH RETURN
25-04-2021, 11:32
من فکر کنم جزو اولین کسایی بودم که گرفتم خیلی پیش از اینکه توی ایران اعلام کنن اگه یادتون باشه مدارس را در تهران پشت سر هم تعطیل میکردن توی آذر ماه بود دی ماه 98 بود همون زمان یک گلو درد عجیبی گرفتم گلوم خشک شده بود من عادت دارم انقدر جوشوندنی بخورم چارتخمه یا جوشونده آویشن همین آب گرم هم بخوری خودش خوبه برای سرماخوردگی تا خوب بشی چندین ساله کلا هیچ قرصی نخوردم مریضی که خوب میشه اصلا نباید قرص بخوری قرص هم باکتری های مفید معده رو از بین میبره و باعث بیماری های گوارشی میشه هم سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه
سعی کن چربی نخوری چربی سیستم ایمنی رو کند میکنه روغنهای کارخونه ای و غذای سرخ کردنی دورش کلا خط بکشید برای همیشه
گلوتون رو همیشه اگه شده با آب ولرم مرتب شستشو بدید مخصوصا وقتی میرید بیرون و میاید اگر کسی عطسه کرد جلوی دهنش رو محکم نگرفت هزار بد و بیراه بهش بگید
FOURTH RETURN
25-04-2021, 11:45
خفاش پستاندار پرنده ای ست که ویروس های مختلف را میتونه تو بدنش نگه داره بدون اینکه خیلی علائم داشته باشه (من جمله هاری)
علت کرونا تخریب طبیعت و دامداری و مرغداری هست
جنگلها محل استراحت و زندگی بسیاری از گونه های خفاش هست
با تخریب زیستگاه خفاشها به محل زندگی انسان نزدیک میشن
ویروس از خفاش به یک دامداری میره و وارد بدن دام میشه و مرتب جهش پیدا میکنه چون میزبانهای زیاد و نزدیک بهم داره
دامداری یعنی کارخانه جهش ویروس ها
کرونا ترمز طبیعت برای جلوگیری از نابودی طبیعته و یک هشدار کوچک هست تازه
انسان باید خودش رو با طبیعت تطبیق بده یه نگاهی به شهرها بندازید برج کنار برج ساختن همه جا رو کردن سیمان و فولاد هیچ سهمی هم به طبیعت ندادن این جلوی نفوذ آب به زمین رو میگیره و در درازمدت باعث ایجاد فروچاله میشه که اگه دیده باشی یک دفعه یک منطقه یا ساختمان بلعیده میشه توی زمین و ناپدید میشه
همه چیزمون باید منطبق با طبیعت باشه خونه سازی شهرسازی زندگی حمل و نقل..جمعیت انسانها هم باید کاهش پیدا کنه و به جاش آموزش بهتر و کیفیت زندگی بهتر بشه نه مثل حالا که سه ملیاردش نون خوردن هم ندارن و معلوم نیست برای چی به دنیا اومدن
Geek1337
25-04-2021, 14:35
وضعیت وحشتناک کرونای جهش یافته در هند: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویروس قطعا به بقیهء جهان هم خواهد رسید که میگن دربرابر واکسن های فعلی هم حدود 50 درصد مقاوم تر هست.
Geek1337
25-04-2021, 14:46
شما جملاتی رو تکرار میکنی که خودت اذعان داری نصفش دروغه.عزیز ماها عادت داریم موضوعاتی که در عقل ناقصمون نمی گنجه رو به جادو و خرافات و ماورا نسبت بدیم.طبق اصلی که تقریبا همه بر سر توافق روی اون باهم مناقشه ای ندارن یعنی اصل علت و معلول هر معلولی علتی داره.علت بیماری کرونا هم یک نوع ویروس هستش.به همین سادگی.
همین علت و معلول که میگی جایی کم میاره و دیگه صدق نمیکنه.
وقتی به منشاء هستی بریم... مثلا دانشمندان امروزه رسیدن به اینکه تمام کائنات مادی ما در یک حجم بسیار کوچک وجود داشته که بعد یکهو منفجر یا منبسط شده... ولیکن خب این حجم کوچک اولیه از کجا آمده؟ اگر همینطور بوده و وجود داشته پس دیگه نمیتونی بگی زاییدهء علت و معلول بوده. و دلیل انفجار یا انبساط ناگهانی اون چه بوده؟ علم برای اینها جوابی نداره، چون بقول شما علم همون زنجیرهء علل و معلول ها رو شناسایی میکنه، قوانین و علت ها و نتایج رو... جایی که دیگه علت و معلول صدق نکنه، قوانینی مرتبط با علت و معلول وجود نداشته باشه، علم عملا بی معناست.
مسئلهء خداوند، بزرگ تر از علم و فراتر از علم است دوست عزیز. باید این رو متوجه بشید. تمام این هستی و ماده و علت و معلول ها زاییدهء ارادهء خداوند هستند و میتونن فقط واسطه و ابزاری برای تحقق ارادهء الهی باشن. ولیکن ما چون از وقتی به دنیا آمده ایم تنها چیزهایی که ظاهرا دیده ایم و درک کرده ایم همین عالم ماده و روابط ظاهری و علل و معلول و قوانین فیزیکی و مادی جلوی چشممون و مسائل روزمره بوده، اینه که فکر میکنیم تنها همین ها میتونن وجود داشته باشن یا اینکه اینها نیازی به منشاء ای فراتر از خودشون نداشته و ندارند، درحالیکه خیلی ساده مشخص میشه که اینطور نبوده و نیست.
حال بعضی ها ترجیح میدن ماده رو ازلی فرض کنن، که فرقش با خداوند در اینه که دارای هوش و خودآگاهی نیست. ولیکن بنظر بنده انتخاب خداوندی صاحب خودآگاهی و هوش و ارادهء مطلق و بینهایت، بهتره، چراکه ابعاد فکر و دستیابی ما رو هم میتونه باز کنه و به چیزهای فراتر درصورت وجود دست پیدا کنیم.
مسئله انتخاب خود ماست... بخوایم فراتر فکر کنیم و فراتر بریم یا نه.
Geek1337
25-04-2021, 15:26
کسانی که مسائل ماورایی و خداوند رو انکار میکنند، هر هدف و معنای ذاتی برای هستی را انکار میکنند، و طبیعتا خود را نیز بی معنا و ارزش ذاتی معرفی میکنند، و سرنوشت آنها همان نابودیست... البته اگر بخواهد طبق عقیدهء آنها پیش برود.
چند سال قبل تکه ویدئویی از یک فیلمی را دیدم، کسی بود که مرده بود و در یک برزخ مانندی داشت به کارش رسیدگی میشد تا سرنوشت نهایی اش تعیین شود، آن مامور برزخ به او گفت که جایی که تو میروی تاریکی خواهد بود... تنها تاریکی... هیچ... فکرش را بکن تا ابد در تاریکی باشی، درحالیکه خودآگاهی ات هنوز وجود دارد... ولیکن هیچ چیزی برایت وجود نداره، هیچ امیدی هیچ معنا و هدفی، هیچ خوشبختی و سعادتی...
به او گفت تو در زندگی ات (در دنیای مادی) به هیچ چیزی اعتقاد نداشتی، در نتیجه به هیچ هم خواهی رسید
هرچند با آن گفته ها و ویدئو کاملا موافق نیستم و آن را افراطی و اغراق آمیز می یابم، ولیکن شکی ندارم که آدمی باید مواظب افکار و نیات و رفتارش باشد، چراکه روی آینده و سرنوشت ما تاثیر جدی دارد. درواقع این ما خود هستیم که باید آیندهء خود را بسازیم. طبیعتا با بی اعتقادی به ابدیت و الوهیت و ماورای ماده، نمیتوانیم حتی در صورت وجود و امکان، به چیزهایی فراتر که ممکن است ورای این جهان و زندگی مادی باشند دست پیدا کنیم.
تمام این علم و علت و معلول که میگویید در برابر مفاهیم بنیادینی چون خداوند هیچ و ناکاراست... علم مادی فقط یک بخشی از تمام امکانها و واقعیت های جهان هستی را دربرمیگرد... یا حداقل میتوانیم بگوییم که چیزهایی فراتر میتوانند وجود داشته باشند که از دسترس علم مادی ما خارجند یا در پاره ای موارد هم شاید علم هنوز بدانها نرسیده ولیکن در آینده میتواند برسد (بطور مثال بعضی ها گفته اند که وجود روح در آینده ثابت خواهد شد و حتی بصورت علمی با ارواح ارتباط برقرار میکنند).
گفتم که مسئله انتخاب خود شماست. مسئله این نیست که ماوراء و خداوند خرافات هستند. خیر... مسئله بسی پیچیده تر و عظیم تر و خطیرتر از این است... این ما خود هستیم که خود و هستی را در دایرهء ذهن و اراده و همت کوچک خود میخواهیم جای دهیم. در دایرهء ظرفیت خویش. ما در دایرهء قدرت اندیشه و روح و روان خویش اسیر هستیم.
خداوند خرافات نیست... ماوراء خرافات نیست، بلکه پاسخی هستند به مسائلی بنیادین و منشاء و جایی که دیگر روابط و محدودیت های علت و معلول معنا و کارایی ندارند... صرفا فراتر... ما میتوانیم فراتر فکر کنیم، چون فراتر ممکن است. قطعا ممکن است. ولیکن شما میتوانید این امکانها را نادیده بگیرید، اما بنده نمیدانم از این نادیده گرفتن چه چیزی عایدتان خواهد شد و چه سودی دارد. بنده شخصا هم آدم علم هستم و قبلا گفته ام که بخاطر قدرت و کارایی اش و اینکه ابزار بسیار قدرتمند و لازمی برای افزایش کیفیت زندگی است به دنبال کسب علم و توانایی حاصل از آن بوده و هستم، و از سوی دیگر دلیلی نمیبینم خودم را صرفا به علوم مادی و قوانین علت و معلول و زندگی همین جهان محدود بدانم و محدود کنم... چراکه ورای آن میتواند چیزهای دیگری هم باشد... علم هرگز نتوانسته ثابت کند که فراتر نمیتواند چیزی بوده و باشد. شما علم و علت و معلول را همه چیز یا خیلی گنده تصور میکنید، به دلیل آنکه گفتم، از زمان تولد تاکنون تنها همین ها را دیده اید و/یا درک کرده اید... پس فکر میکنید تمامی هستی همین بوده و هست و بی نیاز است از چیزهایی بیشتر و فراتر... مثل جنینی در رحم مادر که اگر میتوانست فکر کند فکر میکرد که تمامی جهان و هستی همان است! ولیکن هستی بسی بزرگ تر است، و حتی بینهایت بزرگ و گسترده... ورای ماده میتواند خیلی چیزهای دیگر و حتی بینهایت چیز باشد... و حتی بینهایت کائنات مادی دیگر نیز وجود داشته باشد. اینها همه توسط پیامبران و بزرگان و افرادی دارای روشن بینی، بارها در تاریخ به شکل های مختلف بیان شده است. به هیچ وجه غیرممکن هم نیست. برای ما عجیب و نامعقول بنظر می آید، یعنی حداقل برای شما، و نه برای بنده، چون ذهن بنده بسیار باز شده و یکجورهایی حتی عملا نامحدود گشته است... یعنی شخصا که نتوانستم محدودیتی برای ذهن و اندیشه ام شناسایی کنم. شاید فقط ماهیت خود خداوند را نتوانم درک کنم، ولیکن درک میکنم که امکانهای هستی لزوما محدودیتی ندارند و اعتقاد به محدودیت هستی، کاملا بی دلیل است، و جز محدود کردن احتمالی خود ما سودی ندارد.
از تمام اینها گذشته، شخصا نشانه ها و تجربه های بیشماری در زندگی ام داشته ام که مرا بر آن میدارند که فکر کنم ماورایی در کار بوده و هست.
Geek1337
25-04-2021, 15:44
سالها پیش بنده خود از منتقدین جدی دین و اعتقادات ماورایی بودم... یعنی ایرادها و شبهه های زیاد و جدی داشتم... دمار از روزگار معتقدین درآورده بودم.
یک زمانی هم به بی اعتقادی مطلق رسیدم... یعنی مطلقا باور کردم که هیچ ماورایی و چنان خداوندی که مثلا ادیان میگویند وجود ندارد... البته شاید مطلق هم نبود، نمیدانم، چون اگر بگویم یقین آوردم و بر من کاملا ثابت شد، این یقین نمیتواند دیگر تغییر کند و امروز برعکس آن زمان باشم...
بهرحال یک دوران کوتاهی که در آن حالت بودم... حالت وحشتناکی بود! دقیقا حس میکردم مثل یک سیاهچاله شده ام، من یک سیاهچاله بودم، که همه چیز را به درون خود میکشید و نابود میکرد... و تاریکی درونش و فشار خوردکنندهء آن را حس میکردم، که نیستی و نابودی بود، ولیکن با این حال خود نابود نمیشدم... حتی سیاهچاله هم خود یک چیزی هست و وجود داره و خودش خودش را نابود نمیکند؛ نه؟
و در آن حالت تمامی دیگر انسانها و موجودات را بعنوان دشمن و تهدیدهایی بر علیه خود میدیدم و دوست داشتم نابودشان کنم قبل از اینکه بتوانند بر من غلبه یابند و مرا دچار رنج کنند... واقعا چنین حسی داشتم. دوست داشتم تمامی انسانهای دیگر را نابود کنم و خودم تنها خودآگاهی در جهان هستی باشم، چراکه فکر میکردم دلیلی ندارد که هیچ یک از آنها دوست من باشند و دلایل زیادی وجود دارد که در حال یا آینده دشمن من باشند.
تنها مدتی در این حالت و حس فشار و قدرت نابودگر سیاهچاله ای که شده بودم دوام آوردم، یک مدت خیلی کوتاه... در حد چند روز یا یک هفته. بعد به این نتیجه رسیدم که این چیزی را تغییر نمیدهد و برایم سودمند هم نیست، چون عملا خودم متحمل فشار و رنج دائمی هستم... به این نتیجه رسیدم که حتی اگر اسغفرا... خدایی هم نباشد، ولی بی اعتقاد بودن هیچ سودی ندارد جز اینکه مسبب فشار و رنج و ناامیدی بی پایان برای آدم باشد و این دم زندگی مان را هم خراب کند... به این نتیجه رسیدم که هیچ راهی برای امید و آرامش بیشتر و حس خوب داشتن که نه، حداقل حس بد نداشتن، وجود ندارد جز اعتقاد داشتن! این است که اعتقاد آوردم... خب اعتقاد یعنی همین، یعنی نمیتوانی ثابت کنی، ولیکن اعتقاد داشتن را سودمندتر می یابی... اعتقاد یقین نیست، اثبات نیست، ولیکن میتواند سودمند باشد، و بی اعتقادی میتواند عملا هیچ سودی نداشته باشد و بلکه مسبب رنج باشد.
با آن تجربه دیگر یقین کردم که ماهیت من طوریست که با بی اعتقادی هیچ سودی نمیبرم. حال نمیدانم آیا دیگر انسانها هم اینطور هستند یا نه. گمانم باشند. ولیکن شاید دیگران هیچوقت آنقدر از بنیاد و کامل و خالص به وضعیتی که من داشتم نرسیدند... چراکه بنده آدمی بسیار تعقل گرا و منطقی هستم و ذهنم دربند احساسات و توهمات نمیگردد.
Geek1337
25-04-2021, 22:15
هستی در کل یک معلول است.
علت هستی چیست؟
اگر بگوییم که هستی معلول نیست، پس خودبخود بخشی از تعریف خدا را قائل شده ایم، یعنی چیزی که از ازل بوده و/یا به علتی برای وجود و رخ دادن نیازی ندارد.
اما گفتم که همه اش بحث انتخاب و دایرهء ظرفیت و خواست خود شماست... شما میتوانید دایرهء فکر خودتان را محدود کنید، و میتوانید نامحدودش کنید. تنها گزینهء نامحدود معقول نیز که بنظر بنده میرسد، خداست. و جز خداوند که کمال مطلق و وجودی نامحدود است، در کل عمرم هیچ تعریف دیگری نیافتم که بالاتر باشد، چراکه از کمال مطلق و بینهایت بالاتر اصولا معنا ندارد. با اعتقاد به خداوند، عظمت ذهنی انسان بی حد و مرز میگردد. انسانهایی که جرات دارند به چنین کمال مطلق و بینهایتی بیاندیشند... این خرافات نیست، چراکه فراتر و ورای علم است و علم هرگز نتوانسته و نمیتواند درمورد آن نظری بدهد، همچنان که نمیتواند بگوید آن منشاء اولیه خود از کجا آمده، یا حتی نمیتواند اثبات کند که ازلی بوده. محدودهء دستیابی علم تا همانجا بیشتر نیست... از جاییکه زنجیرهء ماده بر اساس علت و معلول شروع شد، و نه قبل از آن.
پس این فقط خواست و انتخاب شماست... انتخاب بین محدود و ناقص یا نامحدود و کامل.
قطعا چیزی که خودآگاهی و هوش ندارد، محدود و ناقص است.
آن مثال جنین در رحم را دوباره یادآوری میکنم...
جنین فکر میکند تمامی هستی همان محیط زندگی خودش است... جنین فکر نمیکند که محیط زندگی اش خود یک جزیی از یک هستی بسیار عظیم تر است که در آن چیزهای بسیار بیشتر و حتی بینهایت وجود دارند... جنین فکر میکند که وجود محیط زندگی اش یک چیزی بدیهی است و همینطور بوده و خود زاییدهء چیز بزرگ تری نیست.
حکایت انسانها در این جهان مادی نیز شبیه همین داستان است.
اما همهء جنین ها آنقدر دچار محدودیت ذهنی نیستند... بعضی ها عمیق تر و بنیادین تر فکر میکنند، و پی میبرند که چیزهای بیشتری نیز میتواند وجود داشته باشد، پی میبرند که تمامی جهان آنها میتواند در مقابل کل هستی یک زیرمجموعهء ناچیزی باشد... آنها به دیگران نظرشان را میگویند، ولیکن اکثریت دیگران آنها را به سخره میگیرند، چراکه در کل زندگی شان چیز دیگری ندیده اند و درک نکرده اند و هرگز عمیق و خالص نیاندیشیده اند و ذهن شان از احساسات و محیط غریزی و طبیعی شان فراتر نرفته است.
ذهن آدمی چنین پتانسیل قدرتی دارد، که میتواند فراتر برود... و وقتی ذهن را بپرورانی و آزادش کنی، میفهمی که فراتر، ممکن است... و هیچ دلیل منطقی ای وجود ندارد که فراتر و ورای جهان مادی ما چیزهایی نباشد، بلکه قدرت ذهن آدمی و کمال طلبی، طبیعتا او را بر آن میدارد که به چیزهایی فراتر و امکان وجود موجودیت کامل مطلق اعتقاد داشته باشد. این خرافات نیست، این حاصل خواست و اراده و همت چنین موجودیست که چنین ذهن و درک قدرتمندی دارد که میتواند به مطلق و بینهایت بیاندیشد. هرچیزی کمتر از آن، یعنی اینکه از پتانسیل خودت استفاده نکرده ای، حداکثر تلاش خودت را نکرده ای، و امکان عظیمی را نادیده گرفته ای. امکانی که علم هرگز قدرت نظر دادن درمورد آن را نداشته و ندارد. علم بر اساس وجود قوانین است، ولیکن این قوانین خود از کجا آمده اند؟ علم قوانین را کشف میکند، ولیکن نمیداند و نمیتواند اثبات کند که چرا و از کجا این قوانین وجود دارند و بدین شکل هستند. حتی ریاضیات، صرفا ابزاری بر اساس همین قوانین بنیادین است... قوانین بنیادین منطق. اینها خود از کجا آمده اند؟ ما فکر میکنیم بدیهی هستند... ولیکن بدیهی اثبات ندارد و بی معناست در نگری صرفا بر اساس علت و معلول... میبینید که از هر راهی بروید بالاخره سرمنشاء آن به جایی میرسد که زنجیرهء علت و معلول به پایان خواهد رسید. به وجودی خواهید رسید که مجبورید همینطور بدون علت بپذیرید. بدیهی تنها اسمی است که ما روی بعضی چیزها گذاشته ایم که میخواهیم بدون اثبات بپذیریم. اما اگر میخواهیم چیزی را بدون اثبات بپذیریم و منشاء اولیه بدانیم، چه دلیلی دارد که خود را به چیزهای محدود و ناقص، محدود کنیم، و درحالیکه خود یک خودآگاهی هستیم، منشاء هستی را فاقد خودآگاهی و کمتر از خود بدانیم... همچنان در بعدی برتر از ما و نامحدود، چراکه ازلی بوده و ما که ظاهرا ازلی نبوده ایم، ولیکن در بعد دیگری، یعنی خودآگاهی، کمتر از خودمان، فاقد شعور و اراده. درحالیکه عملا محدودیتی نیست و شما با اعتقاد به یک منشاء خودآگاه و دارای کمال مطلق میتوانید دارای امید بیشتری نیز شوید. بدون خداوند، یعنی منشاء خودآگاه و دارای شعور و اراده و قدرت مطلق و بینهایت، فرض اینکه ما با مرگ نابود خواهیم شد یک گزینهء بسیار محتمل است... پس ما از همین حالا شکست را پذیرفته ایم و فرجام خویش را نابودی دانسته ایم، و قبول کرده ایم که بی معنا و هدف و ارزشی ذاتی پای به این هستی گذاشته ایم... درحالیکه دلیلی برای محدود شدن به چنین اندیشه ای وجود ندارد. گفتم که این انتخاب خود شماست. اینکه تا چه حدی میخواهید فکر کنید و کمال طلب باشید... به گمان بنده کمال طلبی آدمی را بر آن میدارد که گزینهء کمال و نامحدود بودن را انتخاب کند، و این هیچ اشکالی هم ندارد. اگر چنین موجودی (انسان) چیز کمتری را برگزیند، بنظر بنده عجیب و محل ایراد و سرزنش است. آخر چرا کمتر؟ چرا کمتر از خداوند؟ چرا کمتر از مطلق و بینهایت؟ درحالیکه ممکن است. یعنی حداقل هرگز ثابت نشده است که غیرممکن است. آیا بواسطهء تصور سطحی و ناقص خود از علم و ترس، خویش را تحقیر کرده ایم؟ مسئله عظمت فکری خود شماست دوست عزیز. علم در این مورد جلوی شما را سد نکرده. علم در این مورد اصلا در حدی نیست که بتواند انتخاب شما را تعیین کند. علم در اینجا به شما هیچ یاری ای نخواهد رساند... به ابزاری چنگ میزنید در حیطه ای که برای آن حیطه تعریف و ساخته نشده و کارایی ندارد، و بنابراین فکر میکنید که آن امری ناشدنیست.
پس از اینکه فهمیدی که میتواند خدایی وجود داشته باشد و هیچ دلیل منطقی برای نفی آن وجود ندارد، میفهمی که چنین کمال و قدرت مطلقی قاعدتا میتواند در سلسلهء علت و معلول هم تاثیرگذار و دخل و تصرف داشته باشد، ولیکن کشف این مسئله برای افرادی که ذهن محدودی دارند غیرممکن بنظر میرسد، چراکه خداوند در این جهان نیز بواسطهء ابزار و اسباب مادی و زنجیرهء علل و معلول ها عمل و بروز میکند... کسی نمیداند در جایی از این زنجیره ارادهء خداوند چطور تاثیر کرده یا نکرده، ولیکن وقتی احتمال وجود او را قبول کردی و به عظمت ذهنی خودت و مفهوم کمال احترام لازم را قائل شدی، پس دیگر نباید طوری رفتار کنی که انگار او نمیتواند وجود داشته باشد یا نمیتواند تاثیری در سلسلهء علل و معلول داشته باشد. ما چه میدانیم و مگر توانسته ایم تمامی زنجیرهء علل و معلول را بررسی و اثبات کنیم، که بگوییم مطمئن هستیم که مسائل ماورایی در آن دخالتی نداشته است؟ بطور مثال جهش های ظاهرا تصادفی در ژن هایی که موجب شدند ویروس کرونا در نهایت خلق شود... ما میگوییم تصادفی، یعنی میتوانست اینطور هم نشود، ممکن بود جهش های دیگری بصورت بقول ما تصادفی رخ دهند که منجر به خلق چنین ویروس مرگباری نشوند... ولی شاید تصادف هم نبوده. کسی چه میداند؟ آیا شما مطمئن هستید؟ چطور میتوانید مطمئن باشید؟ بنده که به خداوند اعتقاد آورده ام، به حکم عقل سلیم و احترامی که برای عظمت فکری و کمال قائل هستم، طبیعتا نمیتوانم بگویم که همه چیز صرفا از تصادف و زنجیرهء علل و معلول ظاهری و مادی حاصل میشود و لاغیر.
گفتم که این بحث انتخاب خود شماست. شما میتوانید بدون درنظر گرفتن احتمال وجود خداوند و ماوراء زندگی کنید، و میتوانید با درنظر گرفتن احتمال وجود آن و با احتیاط بیشتری زندگی کنید. میتوانید تمامی هستی را محدود به محیطی که در آن به دنیا آمده اید و چیزهایی که قادر به لمس و تجربهء آنها بوده اید بدانید، ولیکن فکر نمیکنم این چندان فرضیهء مطمئنی باشد! صرفا بخاطر چیزهایی که در اطراف ما بوده... چیزهای قابل لمس و دیدن... چون اگر دمی درست فکر کنید متوجه میشوید که چنین برداشتی چقدر سطحی و بدون پایه و دلیل محکم است. مسئلهء ذهن و اندیشه است. اصلا چرا ذهن و اندیشهء ما انسانها چنین قدرتی دارد؟ چرا به همان محیط و تجربه های زندگی خودمان محدود نیست؟ چرا میتواند به فراتر فکر کند؟ چون فراتر ممکن است و هیچ دلیلی وجود ندارد که ممکن نباشد. درواقع احتمال وجود فراتر برای ما نامشخص است... شما نمیتوانید بگویید مثلا احتمال وجود ماوراء این ماده و جهان، بعید است. هیچ فرمول و محاسبات خاصی در این زمینه وجود ندارد!
دوستان به عنوان تاپیک و هدف شروع کننده آن توجه کنید . بهتره تاپیک دیگری ایجاد کنید و با بحث های نامربوط تاپیک رو بالا نیارین تا امثال بنده که به تاپیک سر میزنیم مجبور نباشیم ......
ممنون
aryamehr1368
12-05-2021, 17:46
هستی در کل یک معلول است.
علت هستی چیست؟
اگر بگوییم که هستی معلول نیست، پس خودبخود بخشی از تعریف خدا را قائل شده ایم، یعنی چیزی که از ازل بوده و/یا به علتی برای وجود و رخ دادن نیازی ندارد.
اما گفتم که همه اش بحث انتخاب و دایرهء ظرفیت و خواست خود شماست... شما میتوانید دایرهء فکر خودتان را محدود کنید، و میتوانید نامحدودش کنید. تنها گزینهء نامحدود معقول نیز که بنظر بنده میرسد، خداست. و جز خداوند که کمال مطلق و وجودی نامحدود است، در کل عمرم هیچ تعریف دیگری نیافتم که بالاتر باشد، چراکه از کمال مطلق و بینهایت بالاتر اصولا معنا ندارد. با اعتقاد به خداوند، عظمت ذهنی انسان بی حد و مرز میگردد. انسانهایی که جرات دارند به چنین کمال مطلق و بینهایتی بیاندیشند... این خرافات نیست، چراکه فراتر و ورای علم است و علم هرگز نتوانسته و نمیتواند درمورد آن نظری بدهد، همچنان که نمیتواند بگوید آن منشاء اولیه خود از کجا آمده، یا حتی نمیتواند اثبات کند که ازلی بوده. محدودهء دستیابی علم تا همانجا بیشتر نیست... از جاییکه زنجیرهء ماده بر اساس علت و معلول شروع شد، و نه قبل از آن.
پس این فقط خواست و انتخاب شماست... انتخاب بین محدود و ناقص یا نامحدود و کامل.
قطعا چیزی که خودآگاهی و هوش ندارد، محدود و ناقص است.
آن مثال جنین در رحم را دوباره یادآوری میکنم...
جنین فکر میکند تمامی هستی همان محیط زندگی خودش است... جنین فکر نمیکند که محیط زندگی اش خود یک جزیی از یک هستی بسیار عظیم تر است که در آن چیزهای بسیار بیشتر و حتی بینهایت وجود دارند... جنین فکر میکند که وجود محیط زندگی اش یک چیزی بدیهی است و همینطور بوده و خود زاییدهء چیز بزرگ تری نیست.
حکایت انسانها در این جهان مادی نیز شبیه همین داستان است.
اما همهء جنین ها آنقدر دچار محدودیت ذهنی نیستند... بعضی ها عمیق تر و بنیادین تر فکر میکنند، و پی میبرند که چیزهای بیشتری نیز میتواند وجود داشته باشد، پی میبرند که تمامی جهان آنها میتواند در مقابل کل هستی یک زیرمجموعهء ناچیزی باشد... آنها به دیگران نظرشان را میگویند، ولیکن اکثریت دیگران آنها را به سخره میگیرند، چراکه در کل زندگی شان چیز دیگری ندیده اند و درک نکرده اند و هرگز عمیق و خالص نیاندیشیده اند و ذهن شان از احساسات و محیط غریزی و طبیعی شان فراتر نرفته است.
ذهن آدمی چنین پتانسیل قدرتی دارد، که میتواند فراتر برود... و وقتی ذهن را بپرورانی و آزادش کنی، میفهمی که فراتر، ممکن است... و هیچ دلیل منطقی ای وجود ندارد که فراتر و ورای جهان مادی ما چیزهایی نباشد، بلکه قدرت ذهن آدمی و کمال طلبی، طبیعتا او را بر آن میدارد که به چیزهایی فراتر و امکان وجود موجودیت کامل مطلق اعتقاد داشته باشد. این خرافات نیست، این حاصل خواست و اراده و همت چنین موجودیست که چنین ذهن و درک قدرتمندی دارد که میتواند به مطلق و بینهایت بیاندیشد. هرچیزی کمتر از آن، یعنی اینکه از پتانسیل خودت استفاده نکرده ای، حداکثر تلاش خودت را نکرده ای، و امکان عظیمی را نادیده گرفته ای. امکانی که علم هرگز قدرت نظر دادن درمورد آن را نداشته و ندارد. علم بر اساس وجود قوانین است، ولیکن این قوانین خود از کجا آمده اند؟ علم قوانین را کشف میکند، ولیکن نمیداند و نمیتواند اثبات کند که چرا و از کجا این قوانین وجود دارند و بدین شکل هستند. حتی ریاضیات، صرفا ابزاری بر اساس همین قوانین بنیادین است... قوانین بنیادین منطق. اینها خود از کجا آمده اند؟ ما فکر میکنیم بدیهی هستند... ولیکن بدیهی اثبات ندارد و بی معناست در نگری صرفا بر اساس علت و معلول... میبینید که از هر راهی بروید بالاخره سرمنشاء آن به جایی میرسد که زنجیرهء علت و معلول به پایان خواهد رسید. به وجودی خواهید رسید که مجبورید همینطور بدون علت بپذیرید. بدیهی تنها اسمی است که ما روی بعضی چیزها گذاشته ایم که میخواهیم بدون اثبات بپذیریم. اما اگر میخواهیم چیزی را بدون اثبات بپذیریم و منشاء اولیه بدانیم، چه دلیلی دارد که خود را به چیزهای محدود و ناقص، محدود کنیم، و درحالیکه خود یک خودآگاهی هستیم، منشاء هستی را فاقد خودآگاهی و کمتر از خود بدانیم... همچنان در بعدی برتر از ما و نامحدود، چراکه ازلی بوده و ما که ظاهرا ازلی نبوده ایم، ولیکن در بعد دیگری، یعنی خودآگاهی، کمتر از خودمان، فاقد شعور و اراده. درحالیکه عملا محدودیتی نیست و شما با اعتقاد به یک منشاء خودآگاه و دارای کمال مطلق میتوانید دارای امید بیشتری نیز شوید. بدون خداوند، یعنی منشاء خودآگاه و دارای شعور و اراده و قدرت مطلق و بینهایت، فرض اینکه ما با مرگ نابود خواهیم شد یک گزینهء بسیار محتمل است... پس ما از همین حالا شکست را پذیرفته ایم و فرجام خویش را نابودی دانسته ایم، و قبول کرده ایم که بی معنا و هدف و ارزشی ذاتی پای به این هستی گذاشته ایم... درحالیکه دلیلی برای محدود شدن به چنین اندیشه ای وجود ندارد. گفتم که این انتخاب خود شماست. اینکه تا چه حدی میخواهید فکر کنید و کمال طلب باشید... به گمان بنده کمال طلبی آدمی را بر آن میدارد که گزینهء کمال و نامحدود بودن را انتخاب کند، و این هیچ اشکالی هم ندارد. اگر چنین موجودی (انسان) چیز کمتری را برگزیند، بنظر بنده عجیب و محل ایراد و سرزنش است. آخر چرا کمتر؟ چرا کمتر از خداوند؟ چرا کمتر از مطلق و بینهایت؟ درحالیکه ممکن است. یعنی حداقل هرگز ثابت نشده است که غیرممکن است. آیا بواسطهء تصور سطحی و ناقص خود از علم و ترس، خویش را تحقیر کرده ایم؟ مسئله عظمت فکری خود شماست دوست عزیز. علم در این مورد جلوی شما را سد نکرده. علم در این مورد اصلا در حدی نیست که بتواند انتخاب شما را تعیین کند. علم در اینجا به شما هیچ یاری ای نخواهد رساند... به ابزاری چنگ میزنید در حیطه ای که برای آن حیطه تعریف و ساخته نشده و کارایی ندارد، و بنابراین فکر میکنید که آن امری ناشدنیست.
پس از اینکه فهمیدی که میتواند خدایی وجود داشته باشد و هیچ دلیل منطقی برای نفی آن وجود ندارد، میفهمی که چنین کمال و قدرت مطلقی قاعدتا میتواند در سلسلهء علت و معلول هم تاثیرگذار و دخل و تصرف داشته باشد، ولیکن کشف این مسئله برای افرادی که ذهن محدودی دارند غیرممکن بنظر میرسد، چراکه خداوند در این جهان نیز بواسطهء ابزار و اسباب مادی و زنجیرهء علل و معلول ها عمل و بروز میکند... کسی نمیداند در جایی از این زنجیره ارادهء خداوند چطور تاثیر کرده یا نکرده، ولیکن وقتی احتمال وجود او را قبول کردی و به عظمت ذهنی خودت و مفهوم کمال احترام لازم را قائل شدی، پس دیگر نباید طوری رفتار کنی که انگار او نمیتواند وجود داشته باشد یا نمیتواند تاثیری در سلسلهء علل و معلول داشته باشد. ما چه میدانیم و مگر توانسته ایم تمامی زنجیرهء علل و معلول را بررسی و اثبات کنیم، که بگوییم مطمئن هستیم که مسائل ماورایی در آن دخالتی نداشته است؟ بطور مثال جهش های ظاهرا تصادفی در ژن هایی که موجب شدند ویروس کرونا در نهایت خلق شود... ما میگوییم تصادفی، یعنی میتوانست اینطور هم نشود، ممکن بود جهش های دیگری بصورت بقول ما تصادفی رخ دهند که منجر به خلق چنین ویروس مرگباری نشوند... ولی شاید تصادف هم نبوده. کسی چه میداند؟ آیا شما مطمئن هستید؟ چطور میتوانید مطمئن باشید؟ بنده که به خداوند اعتقاد آورده ام، به حکم عقل سلیم و احترامی که برای عظمت فکری و کمال قائل هستم، طبیعتا نمیتوانم بگویم که همه چیز صرفا از تصادف و زنجیرهء علل و معلول ظاهری و مادی حاصل میشود و لاغیر.
گفتم که این بحث انتخاب خود شماست. شما میتوانید بدون درنظر گرفتن احتمال وجود خداوند و ماوراء زندگی کنید، و میتوانید با درنظر گرفتن احتمال وجود آن و با احتیاط بیشتری زندگی کنید. میتوانید تمامی هستی را محدود به محیطی که در آن به دنیا آمده اید و چیزهایی که قادر به لمس و تجربهء آنها بوده اید بدانید، ولیکن فکر نمیکنم این چندان فرضیهء مطمئنی باشد! صرفا بخاطر چیزهایی که در اطراف ما بوده... چیزهای قابل لمس و دیدن... چون اگر دمی درست فکر کنید متوجه میشوید که چنین برداشتی چقدر سطحی و بدون پایه و دلیل محکم است. مسئلهء ذهن و اندیشه است. اصلا چرا ذهن و اندیشهء ما انسانها چنین قدرتی دارد؟ چرا به همان محیط و تجربه های زندگی خودمان محدود نیست؟ چرا میتواند به فراتر فکر کند؟ چون فراتر ممکن است و هیچ دلیلی وجود ندارد که ممکن نباشد. درواقع احتمال وجود فراتر برای ما نامشخص است... شما نمیتوانید بگویید مثلا احتمال وجود ماوراء این ماده و جهان، بعید است. هیچ فرمول و محاسبات خاصی در این زمینه وجود ندارد!
خدا چیه و چطور به وجود اومده؟
aryamehr1368
17-05-2021, 09:51
من بعد کرونا هنوز حالت تهوع دارم گاهی اوقات خیلی بیماری منحوسیه
italodance
20-06-2021, 10:18
صبح پدر و مادرم را برای دوز دوم بردم حسینه ارشاد ، جایی که جمعه کانون رای تهران ، کانون صدا و سیما و عاشق مردم و مردم را شریف و قهرمان ...فلان بود.
دربها همگی بسته، ملت هاج و واج ، پلاکارد زدند دوز نداریم و نیایید ، با مسئول صحبت میکنم میگه نیست و فلان، میگم خود صدا و سیماتون الان صبح گفت داریم بیاند، میخنده
ملت قهرمان شریف از امروز شدند ملت نفهم و محروم و غارت زده
Yamani47
20-06-2021, 11:15
صبح پدر و مادرم را برای دوز دوم بردم حسینه ارشاد ، جایی که جمعه کانون رای تهران ، کانون صدا و سیما و عاشق مردم و مردم را شریف و قهرمان ...فلان بود.
دربها همگی بسته، ملت هاج و واج ، پلاکارد زدند دوز نداریم و نیایید ، با مسئول صحبت میکنم میگه نیست و فلان، میگم خود صدا و سیماتون الان صبح گفت داریم بیاند، میخنده
ملت قهرمان شریف از امروز شدند ملت نفهم و محروم و غارت زده
aryamehr1368
09-10-2021, 23:22
من بعد از دوسال و دو بار مبتلا شدن ب نظرم این بیماری ساخته دست بشره و گرنه اون خفاش بدبخت هزاران ساله بین ادمها هست,ب این بیماری دقت کنید که فقط افراد سن بالا و بیمارهای زمینه دارو هدف میگیره میکشه ولی رو زیر 18 معمولا مشکل نداره خوب این دستکاری ژنتیکه میندازن گردن خفاش
NikolaTesla
10-10-2021, 05:13
من بعد از دوسال و دو بار مبتلا شدن ب نظرم این بیماری ساخته دست بشره و گرنه اون خفاش بدبخت هزاران ساله بین ادمها هست,ب این بیماری دقت کنید که فقط افراد سن بالا و بیمارهای زمینه دارو هدف میگیره میکشه ولی رو زیر 18 معمولا مشکل نداره خوب این دستکاری ژنتیکه میندازن گردن خفاش
همیشه میزان احتمالات هر چند که عجیب و دور از ذهن باشن رو نمیشه 0 در نظر گرفت ولی این ویژگی ذاتی خیلی از ویروسهاست که جهش می کنن و خودبخود به انواع خطرناک و یا صعیف تبدیل میشن. مثالش زیاده و cov19 که یکی از انواع خانواده ی کروناویروسهاست یک مثال
چیزی حدود %40 از DNA انسان شامل کدهایی هست که ویروسهای مختلف به اون اضافه کردن طی دهها میلیون سال تکامل ما. بعبارتی ویروسها از بدو خلقت جانداران مشغول بودن و مختص امروز و دیروز نیست. فقط گویا ما تازه متوجه قدرتشون شدیم
aryamehr1368
10-10-2021, 15:18
همیشه میزان احتمالات هر چند که عجیب و دور از ذهن باشن رو نمیشه 0 در نظر گرفت ولی این ویژگی ذاتی خیلی از ویروسهاست که جهش می کنن و خودبخود به انواع خطرناک و یا صعیف تبدیل میشن. مثالش زیاده و cov19 که یکی از انواع خانواده ی کروناویروسهاست یک مثال
چیزی حدود %40 از DNA انسان شامل کدهایی هست که ویروسهای مختلف به اون اضافه کردن طی دهها میلیون سال تکامل ما. بعبارتی ویروسها از بدو خلقت جانداران مشغول بودن و مختص امروز و دیروز نیست. فقط گویا ما تازه متوجه قدرتشون شدیم
اشتباه میکنی ویروس آنفولانزا با 50 ملیون قربانی و جهش های مختلف در 70 سال پیش به همه فهموند قدرت سرایت پذیری خودش رو یا ویروس ایدز که هیچ کس فکر نمیکرد رابطه های جنسی افراد ممکنه منجر به مرگشون بشه,ویروس کرونا بخاطر ساخت سریع واکسن و هشدار و اطلاع رسانی جز کم مرگ ترین در تاریخه,در کل ویروس هرچقدر هم جهش کنه تا دستکاری |ژنتیک نشه قوی تر نمیشه اگه اینجور بود الان جای کووید فلو یا همون آنفولانزا داشت پاندمی ایجاد میکرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.