ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نحوه ادیت یک پست اینستاگرامی (عکس +صدا بصورت رقص نور)

hamids68
10-04-2021, 05:41
سلام

من گاهی به پستهای اینستاگرامی بر خورد میکنم که در پس زمینه یک عکسی وجود داره و روی عکس صدایی وجود داره و یه رقص نور هم گذاشتن که متناسب با صدا حرکت داره... من نمونه هاشو میزارم... دوستان می دونن چطوری میشه این پستها رو درست کرد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mitokomon
11-04-2021, 01:07
من لینکها رو نمیتونم ببینم چون میگه باید اکانت داشته باشم ولی فکر میکنم منظور شما افکت اکولایزر باشه. باید دنبال نرم افزار equalizer effect بگردید. بعضی وبسایتها بصورت آنلاین بدون دانلود نرم افزار هم هستن که افکت اکولایزر رو به صدای مورد نظر اضافه میکنن.
مثلا میتونیدسرچ کنید online equalizer effect یا music visualizer with custom photo

این یک نمونه از این قبیل وبسایتهاست

hamids68
11-04-2021, 11:48
ممنون . تازه آشنا شدم بعضی اکولایزر هستند بعضی ویژولایزر هستند. من دنبال یه روش ساده و راحت هستم که بتونم موزیک ویژولایزر رو رایگان و توی ویندوز تهیه کنم. برای تهیه پستهای آموزشی اینستاگرام می خوام...

hamids68
30-05-2021, 09:59
من چیزی که می خواستمو بطور اتفاقی پیدا کردم. یه نفر صحیت میکنه.. یک عکس ازش هست... اکولایزر کار میکنه و نوشته ها هم زیر نویس میشه... چطوری می تونم اینکارو انجام بدم... اینم نمونه اش هست...