ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقا هارد لپ تاپ hdd به ssd

majid20161395
04-04-2021, 02:14
سلام و عرض تبریک سال نو به یکایک شما دوستان خوبم

دوستان من لپ تاپ acer aspire v3-571g
دارم و در حال حاضر هارد hdd داره میخام براش هارد ssd بخرم
اما تو دیجی که دیدم نوع ای متفاوتی بود نمیدونم بخرم میخوره به پورتش یا نه یا اصلا لپ تاپ من ssd رو ساپورت میکنه یا نه ؟
هر چی هم گشتم نفهمیدم من sata 2 هستم sata 3 هستم چی هستم
اگر کسی بتونه کمک کنه که چه نوع هارد ssd بگیرم ممنون میشم
و اینکه میخام بجای درایو dvd یه دونه از این تبدیل ها بگیرم hdd
رو بزنم بهش که اونم تو دیجی بود ولی نمیدونم چه سایزی بخرم ! کسی اگر بتونه کمک کنه یک دنیا ازش ممنون میشم
بعد بین مارک سامسونگ و وسترن دیجیتال موندم کدوم رو انتخاب کنم نظر شما چیه ؟
:)

mansia
04-04-2021, 12:57
سلام.
لپتاپ شما قابلیت آپگرید داره.
کدی مورد نیاز 12.7 میلیمتر
اس اس دی مورد نیاز 2.5 اینچ ساتا 3
ترجیحا سامسونگ و اجبارا هر مدلی که قابلیت تریم داشته باشه و بازخورد نظرات بهتری داشته باشه.

دیس اسمبل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7 %D9%86%D8%B4)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7 %D9%86%D8%B4))

NikolaTesla
04-04-2021, 19:39
سلام و عرض تبریک سال نو به یکایک شما دوستان خوبم

دوستان من لپ تاپ acer aspire v3-571g
دارم و در حال حاضر هارد hdd داره میخام براش هارد ssd بخرم
اما تو دیجی که دیدم نوع ای متفاوتی بود نمیدونم بخرم میخوره به پورتش یا نه یا اصلا لپ تاپ من ssd رو ساپورت میکنه یا نه ؟
هر چی هم گشتم نفهمیدم من sata 2 هستم sata 3 هستم چی هستم
اگر کسی بتونه کمک کنه که چه نوع هارد ssd بگیرم ممنون میشم
و اینکه میخام بجای درایو dvd یه دونه از این تبدیل ها بگیرم hdd
رو بزنم بهش که اونم تو دیجی بود ولی نمیدونم چه سایزی بخرم ! کسی اگر بتونه کمک کنه یک دنیا ازش ممنون میشم
بعد بین مارک سامسونگ و وسترن دیجیتال موندم کدوم رو انتخاب کنم نظر شما چیه ؟
:)
من همین هفته ی پیش خودم یه ssd روی لپتاپم که چند برابر قدیمی تر از مال شماست نصب کردم خیلی عالی شد
بجای هاردشم گذاشتم درایو dvd سرجاش باشه بهتره
اینجوری دیگه اگه لپتاپت موقع روشن بودن حرکت بدی سکتور نمیگیره تازه کاملا بی صدا میشه چون صدای هیسسسسس هارد دیگه روی مخ نیست
هاردشم داخل قاب گذاشتم بطور اکسترنال استفاده می کنم
فقط قبلش به کاری بکن
عکسای باز کردن قاب زیر لپتاپتو توی گوگل ببین بعد بازش کن نگاه کن جای خالی برای ssd کوچولو (msata و یا m2) داره یا نه
اگه داشت میتونی از اون مدل ssdها هم تهیه کنی اگه نداشت مجبوری فقط از نوع رایج 2.5 اینچی بگیری که البته همگی هم sara 3 هستن فقط توی کیفیت و سرعت با هم فرق دارن که دیگه به بودجه ای که می خوای براش کنار بذاری ارتباط مستقیم داره