ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت خرید کیبورد تا 5 میلیون

dooste.man83
16-02-2021, 01:58
درود به همه دوستان یکم عجله دارم جهت خرید کیبورد ممنون میشم راهنمایی بفرماییدیک کیبورد می خوام حدود 5 میلیون و بک لایت خیلی خوب داشته باشه و طول عمر خوبی هم داشته باشه و با سیم هم باشه و فول کیبورد باشه و کلیدهای مکانیکی و کم صدا داشته باشه ( گرین سوییچ نباشه ) و کاربرد گیم و تایپ هستحالا بین مدل های موجود در بازار از جمله این سه مورد زیر ممنون میشم بفرمایید بهترین انتخاب کدومه ؟ و چرا ؟

کیبورد مکانیکال گلوریوس (( GMMK Full Size (Prebuilt) ((Gateron Brown

کیبورد مکانیکی ریزر ( Blackwidow Chroma V2 (Orange Switch

کیبورد مکانیکی ایسوس ( ROG Strix Flare (Cherry MX Red
اگر مدل های دیگه ای مدنظرتون هست ممنون میشم معرفی بفرمایید
سپاس

بامدادنیکنفس
16-02-2021, 02:07
cooler master هم هست ، سری masterkeys که احتمالا الان جدید تر هم اومده
هیچی ایسوس نمیشه البته
ریزر فقط تبلیغات داره ، موس ش که به درد نمیخوره

dooste.man83
17-02-2021, 12:07
ممنون از پاسخ دوستان این کیبورد ایسوس بیشتر با خواسته های من جور بود تخفیف خوبی هم خورده بود برای همین خریدمش راضی هم هستم و مشکلی باهاش نداشتم
2 تا سوال داشتم
1- عمر چراغ های پس زمینه کیبورد های RGB چقدره معمولا ؟ و تفاوتی میکنه روی نور زیاد قرار بگیره یا نور کم ؟
2- این کیبورد از سوییچ مکانیکی چری قرمز استفاده میکنه بعضی دکمه هاش موقع کار باهاش گاهی صدای فنر مانندی میده می خواستم بدونم طبیعی هست ؟
ممنون از راهنماییتون

mohsenP3000
17-02-2021, 13:30
ممنون از پاسخ دوستان این کیبورد ایسوس بیشتر با خواسته های من جور بود تخفیف خوبی هم خورده بود برای همین خریدمش راضی هم هستم و مشکلی باهاش نداشتم
2 تا سوال داشتم
1- عمر چراغ های پس زمینه کیبورد های RGB چقدره معمولا ؟ و تفاوتی میکنه روی نور زیاد قرار بگیره یا نور کم ؟
2- این کیبورد از سوییچ مکانیکی چری قرمز استفاده میکنه بعضی دکمه هاش موقع کار باهاش گاهی صدای فنر مانندی میده می خواستم بدونم طبیعی هست ؟
ممنون از راهنماییتون

سلام و احترام

مبارک باشه :)

1- عمر چراغ های پس زمینه کیبورد های RGB چقدره معمولا ؟ و تفاوتی میکنه روی نور زیاد قرار بگیره یا نور کم ؟ تا 15 سال بستگی به نحوه نگهداری عمر می کنن. نه نور زیاد و کم هیچ تاثیر بخصوصی نداره. فقط مراقب ضربه و نوسانات برق باید باشید. گاهی به خاطر اتصال مادربورد آسیب می بینن یا مثلا مشکل در پاور یا حتی خرابی پورت یو اس بی. بهترین برند هم MSI هست البته فکر کنم از بودجه شما کمی بیشتر بود. ریزر موقع فروش مشتری خوب داره. ایسوس هم خوبه فقط حتما گارانتی دار.
2- این کیبورد از سوییچ مکانیکی چری قرمز استفاده میکنه بعضی دکمه هاش موقع کار باهاش گاهی صدای فنر مانندی میده می خواستم بدونم طبیعی هست ؟ خیر صدایی که می فرمایید برای بعضی دکنه ها هست طبیعی نیست. اگر بعد از 2 هفته کار همچنان صدا می داد به گارانتی ببرید. ولی بعید می دونم مشکل خاصی باشه الان پست ترین کیبورد ها که sdata باشه و قیمت حدودی 70 تومن هم بی صدا هستند. توی نت مدل تون رو اینطور سرچ کنید . ASUS Dlu71 - review تمام ری ویو ها رو بخونید شاید این مدل استثنائا این حالت رو داشته باشه.

mohsenP3000
17-02-2021, 13:35
2 تا سوال داشتم
ممنون از راهنماییتون

اصلا نیازی به خوندن ریویو هم نیست خود سایت ایسوس نوشته کلیک بی صدا.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dooste.man83
17-02-2021, 15:54
سلام و احترام

مبارک باشه :)

1- عمر چراغ های پس زمینه کیبورد های RGB چقدره معمولا ؟ و تفاوتی میکنه روی نور زیاد قرار بگیره یا نور کم ؟ تا 15 سال بستگی به نحوه نگهداری عمر می کنن. نه نور زیاد و کم هیچ تاثیر بخصوصی نداره. فقط مراقب ضربه و نوسانات برق باید باشید. گاهی به خاطر اتصال مادربورد آسیب می بینن یا مثلا مشکل در پاور یا حتی خرابی پورت یو اس بی. بهترین برند هم MSI هست البته فکر کنم از بودجه شما کمی بیشتر بود. ریزر موقع فروش مشتری خوب داره. ایسوس هم خوبه فقط حتما گارانتی دار.
2- این کیبورد از سوییچ مکانیکی چری قرمز استفاده میکنه بعضی دکمه هاش موقع کار باهاش گاهی صدای فنر مانندی میده می خواستم بدونم طبیعی هست ؟ خیر صدایی که می فرمایید برای بعضی دکنه ها هست طبیعی نیست. اگر بعد از 2 هفته کار همچنان صدا می داد به گارانتی ببرید. ولی بعید می دونم مشکل خاصی باشه الان پست ترین کیبورد ها که sdata باشه و قیمت حدودی 70 تومن هم بی صدا هستند. توی نت مدل تون رو اینطور سرچ کنید . ASUS Dlu71 - review تمام ری ویو ها رو بخونید شاید این مدل استثنائا این حالت رو داشته باشه.
ممنون
البته فقط دو تا دکمه اش این صدا رو میده که خوندم نوشتن این مشکل در بعضی از سوییچ های برند cherry وجود داره و کاریش نمیشه کرد ( البته به درستی و بدون مشکل کار میکنن صداشم بلند نیست )
پس گارانتی هم قطعا قبول نمیکنه

بامدادنیکنفس
18-02-2021, 05:34
برند لاجیتک هم خوبه
logitech
اگه کیبورد هاش هم به خوبی موس هاش باشه

ولی خب ایسوس کیبورد مکانیکی داره که فارسی روش حک شده .

farzad444
19-02-2021, 17:45
سلام
من ویندوز تغییر دادم و باتری زود تر خالی میشه
آیا ربط داره به تغییر ویندوز یا مشکل از بتری هستش؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Yuri Gagarin
11-08-2021, 17:57
برند لاجیتک هم خوبه
logitech
اگه کیبورد هاش هم به خوبی موس هاش باشه

ولی خب ایسوس کیبورد مکانیکی داره که فارسی روش حک شده .

بنده دو موس لاجیتک دارم یک در منزل و دیگری در محل کار از هیچ کدام راضی نبودم متاسفانه هردو بعد از حدود 3 سال دکمه های چپ کلیک و دکمه اسکرولشان از کار افتاد

بامدادنیکنفس
11-08-2021, 19:11
بنده دو موس لاجیتک دارم یک در منزل و دیگری در محل کار از هیچ کدام راضی نبودم متاسفانه هردو بعد از حدود 3 سال دکمه های چپ کلیک و دکمه اسکرولشان از کار افتاد
بستگی داره با چه موسی مقایسه کنی
سوسول هست بله ولی اند تکنولوژی ه ، جون میده باسه بازی fps
مثل اینه که ماشین المانی را با امریکایی مقایسه کنی .

italodance
11-08-2021, 19:48
5 تومان؟

کیبرد میخریدیم ۲۰۰ تومان

Yuri Gagarin
11-08-2021, 19:57
بستگی داره با چه موسی مقایسه کنی
سوسول هست بله ولی اند تکنولوژی ه ، جون میده باسه بازی fps
مثل اینه که ماشین المانی را با امریکایی مقایسه کنی .

به نظر و عقیده شما یک موس با دوام برای شخصی که تکنولوژی براش اهمیتی نداره و دوام براش اهمیت داره از چه برندی بنده تهیه کنم بهتر است ؟
با تشکر

بامدادنیکنفس
12-08-2021, 04:44
به نظر و عقیده شما یک موس با دوام برای شخصی که تکنولوژی براش اهمیتی نداره و دوام براش اهمیت داره از چه برندی بنده تهیه کنم بهتر است ؟
با تشکر

Razer ریزر دوست گرامی

امریکایی هست دوام داره . نمایندگی (فروش تخصصی) اش هم پاساژ پایتخت تهران ه .

1fahim
12-08-2021, 10:03
با تشکر

سلام می دونم که از من نپرسیدید ولی به نظر من بهترین موسی که تا حالا خریدم و فیک نبوده موس از برند MSI بوده. سال 1387 یکی خریدم که تا امروز کار کرده یکی هم سال 1398 خریدم برای برادرم. عالییییییی تر شده.
مشکل عمده ش اینه که تو تهران فقط یکی دو جا موجود دارن.

به جز اون ریزر و ایسوس به شرط اصلی بودن جزو بهترین ها هستند ولی شما حداقل توی یوتیوب یکی از ماوس های MSI رو بنچمارکش رو ببین. اگر پسندیدی بگو بهت فروشنده ش رو آدرس بدم.

دوام شون فوق العاده س. با آشغال هایی مثل A4Tech و ... نمی شه مقایسه کرد. فکر می کنم 13 سال کار بدون وقفه گواهش باشه.

Yuri Gagarin
12-08-2021, 18:17
Razer ریزر دوست گرامی

امریکایی هست دوام داره . نمایندگی (فروش تخصصی) اش هم پاساژ پایتخت تهران ه .

متشکرم و ممنونم

سلام می دونم که از من نپرسیدید ولی به نظر من بهترین موسی که تا حالا خریدم و فیک نبوده موس از برند MSI بوده. سال 1387 یکی خریدم که تا امروز کار کرده یکی هم سال 1398 خریدم برای برادرم. عالییییییی تر شده.
مشکل عمده ش اینه که تو تهران فقط یکی دو جا موجود دارن.

به جز اون ریزر و ایسوس به شرط اصلی بودن جزو بهترین ها هستند ولی شما حداقل توی یوتیوب یکی از ماوس های MSI رو بنچمارکش رو ببین. اگر پسندیدی بگو بهت فروشنده ش رو آدرس بدم.

دوام شون فوق العاده س. با آشغال هایی مثل A4Tech و ... نمی شه مقایسه کرد. فکر می کنم 13 سال کار بدون وقفه گواهش باشه.

همچنین از شما دوست گرامی هم همچنین

در حال حاضر که اون دو تا موس لاجیتک خودم رو تعمیر کردم در واقع بردم و دکمه هاشون رو تعویض کردن و فعلا داره کار می کنه ولی دفعه بعدی که خراب شدن
حتما توصیه های شما رو مد نظر قرار خواهم داد

حقیقتش من سال 94 کیبردم خراب شد و رفتم بازار برای تهیه کیبرد یک کیبرد لاجیتک K520r رو یک نفر به من انداخت به همراه موس اش که موس اش هم مدل M310 بود

حالا چرا می گویم انداخت چون اولا من اصلا نمی خواستم ان قدر هزینه کنم دوما اصلا موس نمی خواستم فقط دنبال کیبرد بودم

و حتی کیبرد اش هم حروف فارسی ندارد و مجبورم روی ان برچسب بچسبانم و برچشب ها هم گه گداری خراب می شوند و از بین می روند

ابتدا که موس بیسیم رو استفاده کردم از راحتی کار با اون خیلی خوشم امد و تصمیم گرفتم یک موس جداگانه هم برای محل کارم بگیرم

اون موقع اون موس رو + کیبرد گرفتم شد 240 الان فکر کنم جفتش شده 2500

موس جداگانه ایی هم که خریداری کردم 70 تومن مدل فکر کنم دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم M185 بود

ولی بعد از 3 سال هر دو به فاصله کمی دکمه های Left Click شان خراب شد و بعد اهم دکمه Scroll شان که هر دو را بردم تعمیر کردند

و الان هم اینقدر این ها گران شده اند یا بهتر است بگویم گران نشده اند ان قدر ما بد بخت شده اییم چون قیمت ان ها ثابت است و تغییری نکرده انقدر ما بد بخت شده اییم که به این راحتی نمی توانم انها را کنار بگذارم و باید تا کار میکنند از انها کار بکشم

ولی دفعه بعدی که نیاز به خرید موس پیدا کردم حتما از راهنمایی های شما دوستان گرامی استفاده خواهم کرد

بامدادنیکنفس
13-08-2021, 08:18
لاجیتک تو FPS خیلی خوش دسته . خوش دست تر از لاجیتک فقط یه مدل Corsair هست که تو ایران گیر نمیاد .

باسه اداری نمیدونم ماوس های مایکروسافت اداری هستند .