مشاهده نسخه کامل
: مادربورد مناسب AMD پشتیبانی از رم DDR3
zobydehkarimi
28-01-2021, 12:17
با سلام خدمت عزیزان و دوستان گرامی
بنده 12 گیگ رم DDR3 دارم و مادربورد فعلی بنده : Gigabyte MA-770UD3 می باشد
قصد واقعی بنده ارتقا پردازنده Amd است : اما چون مادربوردم قدیمی شده دیگه نمی تونم انچنان ارتقا بدم سی پی یو
قصدم اینه مادربورد و عوض کنم که قابلیت نصب DDR3 رو داشته باشه و بتونم نسل های جدید سی پی یوهای AMD مثال میزنم : FX رو بتونم نصب کنم
یعنی هدف اصلی بنده فقط و فقط و ارتقا سی پی یو و پردازنده است . مشکل رم ندارم .
لطفا کمکم کنید نمی دونم چه مادربوردی با چه چیپستی بگیرم که بتونم نسل جدید AMD رو داشته باشم با ماژول رم DDR3
ممنونم ازتون
zobydehkarimi
28-01-2021, 12:18
کاربرد اصلی من هم فقط برنامه نویسی هست : و با کلیات سیستمم مشکلی ندارم فقط قصد ارتقا با کمترین هزینه در بخش پردازنده و مادربورد و دارم
ممنونم .
zobydehkarimi
30-01-2021, 10:28
هیچ فریاد رسی نیست ؟
با کمی جستجو متوجه شدم اخرین چیپستی که DDR3 رو پشتیبانی می کنه 990 هست که هم می تونم پردازنده های سری فنوم 2 رو روش بگذارم و هم پردازندهای سری FX رو .
ممنون میشم اگر لطف کنید و بگین کدوم برند در بازار موجود هست با چیپست 990 ؟ و کلا برای AMD با این چیپست کدوم برند توصیه عزیزان است ؟ Gigabyte - MSI - Asus - Asrock-Biostar ?
از دوستان صاحب نظر انتظار کمک و یاری دارم .
ممنونم
بامدادنیکنفس
30-01-2021, 11:34
هیچ فریاد رسی نیست ؟
با کمی جستجو متوجه شدم اخرین چیپستی که DDR3 رو پشتیبانی می کنه 990 هست که هم می تونم پردازنده های سری فنوم 2 رو روش بگذارم و هم پردازندهای سری FX رو .
ممنون میشم اگر لطف کنید و بگین کدوم برند در بازار موجود هست با چیپست 990 ؟ و کلا برای AMD با این چیپست کدوم برند توصیه عزیزان است ؟ Gigabyte - MSI - Asus - Asrock-Biostar ?
از دوستان صاحب نظر انتظار کمک و یاری دارم .
ممنونم
آمازون هم نداشت مادربرد AM3+
تو ebay باید دنبالش بگردی
بهترین کار اینه که از Ebay وارد کنی
mohsenP3000
30-01-2021, 11:50
قصد واقعی بنده ارتقا پردازنده Amd است : اما چون مادربوردم قدیمی شده دیگه نمی تونم انچنان ارتقا بدم سی پی یو
قصدم اینه مادربورد و عوض کنم که قابلیت نصب DDR3 رو داشته باشه و بتونم نسل های جدید سی پی یوهای AMD مثال میزنم : FX رو بتونم نصب کنم
لطفا کمکم کنید نمی دونم چه مادربوردی با چه چیپستی بگیرم که بتونم نسل جدید AMD رو داشته باشم با ماژول رم DDR3
ممنونم ازتون
سلام خدمت شما
یه موضوع
یعنی هدف اصلی بنده فقط و فقط و ارتقا سی پی یو و پردازنده است . مشکل رم ندارم .---------- پردازنده همون CPU هست. مادربورد شما AM3 رو ساپورت می کنه و تو اون رده باید انتخاب کنید سری FX به مادربوردتون نمی خوره.
اگر مادربورد جدید می خواید هزینه ای در حدود 400 تا 720 تومن داره که من توصیه نمی کنم که شما بیاید چنین هزینه ای برای مادربورد دست دوم احتمالا تعمیر شده بدید. ضمنا CPU هم از سری FX فقط دست دوم هست. دیدم بعضی سایت ها هنوز آک موجود دارن که اینا ریپک داخل هست ما که تو بازار آک ندیدیم.
شما مادربورد و CPU و رم لازم دارید که توصیه من ryzen هست اگر بیشتر هزینه کنید I3 نسل 9. در یه رنج قیمتی هستن ولی رایزن خیلی بهتره.
از سری رایزن هم همگی با DDR4 مچ هستند.
mohsenP3000
30-01-2021, 11:53
ممنونم ازتون
یه مورد رو هم عرض کنم، چندان سرعت و توان پردازشی تون افزایش پیدا نمی کنه. باز هم اگر بخواید به بچه ها می سپرم که براتون مادربورد AM3+ و بالاترین CPU که بهش می خوره رو پیدا کنند.
بامدادنیکنفس
30-01-2021, 12:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کلی مادربورد aM3+ که از تعمیری هایی که تو ایران بهت میندازن بهتره
zobydehkarimi
30-01-2021, 12:41
اگر دوستان موجود دارند من حاضرم خریداری کنم
بنده شیراز هستم . نیازمند مادربورد چیپست 990 هستم . 990 هم فنوم 2 رو پشتیبانی می کنه هم FX ها . فعلا بیشتر از این قصد ارتقا ندارم
مشکلی نداره حتی اگر دست دوم باشه اما سالم و بدون مشکل
zobydehkarimi
30-01-2021, 12:43
مهندس جان ebay بای به دلار خریداری کنم و از طریق سایت های واسط بگیرم که کلی هزینه کارمزد خواهد خورد
اما ممنون میشم اگر روش مطمئن خرید از این سایت ها با کمترین کارمزد سراغ دارید معرفی کنید که قیمت نهایی معقول باشه انشاالله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.