PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طراحی نیمه حرفه ای

tizhoosh4com
04-10-2006, 14:41
سلام
:biggrin: یه سوال دارم :
با چه زبان و یا نرم افزاری می تونم یه سایت معمولی درست کنم که مثلا برای ارسال یک متن جدید مجبور نباشم دوباره فایلهای سایت را تغیر بدم و مثلا با استفاده از یک ادیتور ساده یه مطلب جدید به سایت اضافه کرد.

اگه بخوام با ASP کار کنم باید خیلی حرفه ای باشم ؟؟؟ یا یه کار ساده و معمولیه ؟؟؟
اگه هم یه منبعی برای این کار دارید که بشه با ASP چنین کاری کرد حتما بگید.
ممنون ;)

WooKMaN
05-10-2006, 04:46
عزيزدل شما احتياج به برنامه هاي مديريت محتوا داريد ...

ASP زياد سخت نيست به راحتي ميتوني ياد بگيري اما ASP.net يه چيز ديگست !!!!

halizadeh
05-10-2006, 10:28
سلام

من بعد از اچ تي ام ال ‘ اي اس پي رو ياد گرفتم و اصلا مشكل نيست.

با اي اس پي مي شه به خواستتون برسيد.

tizhoosh4com
05-10-2006, 14:59
حالا یه سوال دیگه :
همه ی این چیزایی که بالا نوشته بودم را می شه با PHP بنویسم ؟ راحت هست ؟ برنامه ای هست که بشه با php حالت نرم افزاری کار کرد یعنی حالت ویژوال داشته باشه ؟

آخه می خوام مثلا سایت انجمن داشته باشه . و بعدش یه سری صفحاتی هم داشته باشه ( مثلا صفحه دانلود) که اگه شخص login کرده بود بتونه اون صفحه دانلود را ببینه مگر نه باید یا عضو انجمنها بشه.

امیدوارم منظورم درست رسونده باشم.

Elfin-D
05-10-2006, 15:05
حالا یه سوال دیگه :
همه ی این چیزایی که بالا نوشته بودم را می شه با PHP بنویسم ؟ راحت هست ؟ برنامه ای هست که بشه با php حالت نرم افزاری کار کرد یعنی حالت ویژوال داشته باشه ؟

آخه می خوام مثلا سایت انجمن داشته باشه . و بعدش یه سری صفحاتی هم داشته باشه ( مثلا صفحه دانلود) که اگه شخص login کرده بود بتونه اون صفحه دانلود را ببینه مگر نه باید یا عضو انجمنها بشه.

امیدوارم منظورم درست رسونده باشم.
من نظرم اين هست كه از پرتاهلي قدرتمند كه قابليت فارسي شدن هم دارن استفاده كنيد~مثل مامبو،جوملا و نوك و ...

tizhoosh4com
05-10-2006, 16:09
نه من زیاد از استفاده از این پرتالها خوشم نیمی یاد.
یعنی به نظرم آدم با یکم تلاش هرچه قدر هم که کارش بی ارزش باشه آخرش خودش طراحی کرده و مجبور هم نیست کپی رایتهای اضافی از سایتهای تولید کننده اون پرتالها را بزاری.