ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید باندل گیمینگ (مادربرد - سی پی یو - رم - گرافیک)

hirsababak
10-01-2021, 18:22
سلام
با 20 میلیون تومان چه پیشنهاداتی میدین ؟
مادربرد
گرافیک
سی پی یو
رم

پیشاپیش تشکر از راهنمایی تون

mohsenP3000
11-01-2021, 13:51
سلام
با 20 میلیون تومان چه پیشنهاداتی میدین ؟
مادربرد
گرافیک
سی پی یو
رم

پیشاپیش تشکر از راهنمایی تون

سلام خدمت شما

اول چند سوال

کاربردتون چیه؟

حداکثر چقدر بودجه رو می تونید افزایش بدید؟

آیا روی برند خاصی تعصب دارید؟ مثلا intel Va AMD

گارانتی (که الان دیگه معنایی نداره) براتون مهمه؟

hirsababak
11-01-2021, 14:35
سلام خدمت شما

اول چند سوال

کاربردتون چیه؟

حداکثر چقدر بودجه رو می تونید افزایش بدید؟

آیا روی برند خاصی تعصب دارید؟ مثلا intel Va AMD

گارانتی (که الان دیگه معنایی نداره) براتون مهمه؟

سلام
تعصب روی برند ندارم و گارانتی مهم نیست
والا کلا 30 بیشتر نمیتونم هزینه کنم برای کیس کامل
واسه گیم میخوام world of warcraft shadowlands

hirsababak
11-01-2021, 14:37
واسه هارد یه 500 فرم فاکتور m2 کافی هست و رم 16

mohsenP3000
11-01-2021, 19:58
واسه هارد یه 500 فرم فاکتور m2 کافی هست و رم 16

درود به شما که اطلاعات کاملی دارید. با این هزینه ای که فرمودید بهترین انتخاب ssd 500 m2.0 هست و اگر موافق بودید مثلا یه وسترن بلک هم داشته باشید بد نیست ولی می تونید با حذف اون یک رم 32 تهیه کنید.

الان چون بازار بسته هست و من تازه رسیدم خونه قیمت ها دستم نیست و شما هم که دست من رو باز گذاشتید انشاالله فردا یه استعلام می گیرم و قطعات رو خدمت تون اعلام می کنم.

فقط یک نکته اگر یه روز خواستید سیستم رو بفروشید اینتل خیلی بهتر فروش می ره ولی اگر اهل تعویض سیستم نیستید سری رایزن جدید واقعا سرعت فوق العاده ای داره (به شرط انتخاب رم خوب) اینتل با هر رمی مچ می شه و مشکلی نیست ولی AMD روی رم کمی حساس هست که با بودجه شما می شه بهترین برند رم رو تهیه کرد.

اگر در بازار موجود باشه سعی می کنم براتون مادربوردی انتخاب کنم که یک اسلات برای گرافیک بیشتر نداشته باشید که بیخود هزینه نکنید.:»

hirsababak
11-01-2021, 21:02
سلام و خسته نباشید خدمت شما
همون 500 فرم فاکتور ام 2 واسم کافیه
اهل فروش سیستم نیستم
مچ بودن خیلی مهمه چون تو سیستم دوستان واسم تجربه شده هم جنبه منفی هم مثبت
رم پیشنهادی تون rgb باشه بهتره

mohsenP3000
12-01-2021, 10:57
سلام و خسته نباشید خدمت شما
همون 500 فرم فاکتور ام 2 واسم کافیه
اهل فروش سیستم نیستم
مچ بودن خیلی مهمه چون تو سیستم دوستان واسم تجربه شده هم جنبه منفی هم مثبت
رم پیشنهادی تون rgb باشه بهتره

خواهش می کنم، سلامت باشید

خب شدید اشاره کردید که RGB باشه چون دارم استعلام می گیرم. البته من بیشتر روی برند و سرعت تاکید دارم ولی چشم اگر RGB هم موجود باشه حتما.

قیمت ها هم حدودا 10 تا 15 درصد نسبت به هفته گذشته کمتر شده که خیلی خوبه.

mohsenP3000
12-01-2021, 20:25
خواهش می کنم، سلامت باشید

خب شدید اشاره کردید که RGB باشه چون دارم استعلام می گیرم. البته من بیشتر روی برند و سرعت تاکید دارم ولی چشم اگر RGB هم موجود باشه حتما.

قیمت ها هم حدودا 10 تا 15 درصد نسبت به هفته گذشته کمتر شده که خیلی خوبه.

می بخشید انقدر طولانی شد.

هم برق نبود. هم یه سری از قطعات به شدت نایاب هستند.

حالا که جنس کشیده پایین فروش و توزیع رو قطع کردن و شرایط ناعادلانه ای هم گذاشتن. مثلا سی پی یو براتون نتونستم تک پیدا کنم همه شون باندل هستن ولی اینی که الان براتون نوشتم مادربورد واقعا خوبی داره.

رم اصلی RGB هم به سختی جی اسکیل پیدا شد با بالاترین فرکانس که 3200 هست.

این سیستم واقعا عالی هست از هر جهت همه قطعات هم گارانتی دار هستند و گارانتی اصلی - (متاسفانه نتونستم بدون گارانتی استعلام بگیرم چون توزیع نمی شه)

هزینه اسمبل هم رایگان هست فقط شاید مثلا در حد 5 هزار تومن کابل ساتا و اگر خمیر سی پی یو خوب بخواید حدود 15 تومن دربیاد. پیشنهاد من برای ویندوز هم ویندوز 10 نسخه Home Edition هست اگر قصد گیمینگ دارید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قیمت_23-10-1399.jpg

hirsababak
13-01-2021, 19:54
می بخشید انقدر طولانی شد.

هم برق نبود. هم یه سری از قطعات به شدت نایاب هستند.

حالا که جنس کشیده پایین فروش و توزیع رو قطع کردن و شرایط ناعادلانه ای هم گذاشتن. مثلا سی پی یو براتون نتونستم تک پیدا کنم همه شون باندل هستن ولی اینی که الان براتون نوشتم مادربورد واقعا خوبی داره.

رم اصلی RGB هم به سختی جی اسکیل پیدا شد با بالاترین فرکانس که 3200 هست.

این سیستم واقعا عالی هست از هر جهت همه قطعات هم گارانتی دار هستند و گارانتی اصلی - (متاسفانه نتونستم بدون گارانتی استعلام بگیرم چون توزیع نمی شه)

هزینه اسمبل هم رایگان هست فقط شاید مثلا در حد 5 هزار تومن کابل ساتا و اگر خمیر سی پی یو خوب بخواید حدود 15 تومن دربیاد. پیشنهاد من برای ویندوز هم ویندوز 10 نسخه Home Edition هست اگر قصد گیمینگ دارید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قیمت_23-10-1399.jpg

سلام
وقت بخیر خسته نباشید
زحمت کشیدید
موارد رو یادداشت کردم استارت خرید بزنم
فعلا که رفتم تو شوک
بتازگی موبایل فروشی تاسیس کردم که چند روزی هست حسابی تو ضررم
بعضی از موبایل هام حتی بیش از 1 میلیون ریزش داشته :biggrin:

mohsenP3000
14-01-2021, 00:29
سلام
وقت بخیر خسته نباشید
زحمت کشیدید
موارد رو یادداشت کردم استارت خرید بزنم
فعلا که رفتم تو شوک
بتازگی موبایل فروشی تاسیس کردم که چند روزی هست حسابی تو ضررم
بعضی از موبایل هام حتی بیش از 1 میلیون ریزش داشته :biggrin:

خواهش می کنم، تشکر از شما بابت توجه تون.

زیاد به بازار توجه نکنید ریزش موقتی هست. به زودی (حدود 20 تا 30 روز) دلار به بالای 40 تومن هم می رسه و دیگه ضرر نخواهید کرد.

الان هم در بازار کامپیوتر وضع همینه ولی کسی جنس نمی فروشه حتی به همکار. همه منتظر هستن که یه سری اتفاقات روندش رو طی کنه و دلار در آخر فروردین به بالای 50 تومن برسه و بعد ادامه بدن.

hirsababak
14-01-2021, 17:17
خواهش می کنم، تشکر از شما بابت توجه تون.

زیاد به بازار توجه نکنید ریزش موقتی هست. به زودی (حدود 20 تا 30 روز) دلار به بالای 40 تومن هم می رسه و دیگه ضرر نخواهید کرد.

الان هم در بازار کامپیوتر وضع همینه ولی کسی جنس نمی فروشه حتی به همکار. همه منتظر هستن که یه سری اتفاقات روندش رو طی کنه و دلار در آخر فروردین به بالای 50 تومن برسه و بعد ادامه بدن.

سلام
عرض ادب
صبح رفتم مجتمع تک (مشهد هستم) قطعات پیدا میشد و الزامی بر خرید باندل نبود
ضمن اینکه دسترسی دارم اگر بخوام قطعات رو از اونور بیارم
چون فرمودید نتونستید سی پی یو پیدا کنید این رو عرض میکنم
چنانچه مشکل موجود بودن قطعه نبود با همین میزان بودجه پیشنهادتون فرق میکرد ؟

hirsababak
14-01-2021, 17:21
ضمن اینکه قیمت باندل مادربرد سی پی یو رو درست درج کردید ؟

mohsenP3000
14-01-2021, 18:14
سلام
عرض ادب
صبح رفتم مجتمع تک (مشهد هستم) قطعات پیدا میشد و الزامی بر خرید باندل نبود
ضمن اینکه دسترسی دارم اگر بخوام قطعات رو از اونور بیارم
چون فرمودید نتونستید سی پی یو پیدا کنید این رو عرض میکنم
چنانچه مشکل موجود بودن قطعه نبود با همین میزان بودجه پیشنهادتون فرق میکرد ؟

سلام و احترام از بنده س.

بسیار عالی. اگر cpu تک بهتون می دن و اصلی هست (گارانتی ماتریکس) پیشنهادم برای cpu , motherboard متفاوت هست.

گرافیک و ssd خیر همین ها پیشنهادم هست. رم تون هم خیلی خوبه اگر خواستید ظرفیت بالاتر بگیرید بهتون ADATA پیشنهاد می دم ولی 64 گیگ فعلا ضرورتی برای گیم نداره.

mohsenP3000
14-01-2021, 18:17
ضمن اینکه قیمت باندل مادربرد سی پی یو رو درست درج کردید ؟

آخرین قیمت اون روز همین بود و پایین ترین قیمت هم بود. مشکلی وجود داشت؟ بالاتر یا پایین تر بود؟

hirsababak
14-01-2021, 18:46
cpu غیر اصلی هم مگه داریم ؟ ترسناکه
اره تکی هم میدن و چنانچه نفروشن من از اونطرف سفارش میدم
پیشنهاد متفاوتتون رو دوست دارم ببینم چیه
اره گرافیک پیشنهادی تون عالی هست
در ارتباط با قیمت شما 570x p رو پیشنهاد دادید من همین مدل پلاسش رو وای فای دار فقط مادربرد تنها رو میگفتن 8750
TUF GAMING X570-PLUS WI-FI

mohsenP3000
14-01-2021, 19:16
cpu غیر اصلی هم مگه داریم ؟ ترسناکه
اره تکی هم میدن و چنانچه نفروشن من از اونطرف سفارش میدم
پیشنهاد متفاوتتون رو دوست دارم ببینم چیه
اره گرافیک پیشنهادی تون عالی هست
در ارتباط با قیمت شما 570x p رو پیشنهاد دادید من همین مدل پلاسش رو وای فای دار فقط مادربرد تنها رو میگفتن 8750
TUF GAMING X570-PLUS WI-FI

عرض کنم که بله اومدن CPU های قدیمی و استوک رو چینی ها نامش رو تغییر دادن و در بازار به قیمت کمتر می فروشن. من هم AMD هم Intel رو دیدم. کارت گرافیک هم که بدتر هست. رم هم که فاجعه.

چشم حتما بدون درنظرگیری محدودیت ها هم براتون سیستم پیشنهاد می دم و بله 570 انواع مختلفی داره و با قیمت های مختلف. اونی که من نوشتم با CPU بود. من نظرم یه CPU خیلی قوی تر و یه مادربورد خیلی رده پایین تر هست.

شنبه بهتون پیشنهاد می دم که چی بگیرید الان دسترسی ندارم.

sistani14
16-09-2021, 23:29
سایتexo.irبه صوزت هوشمند برنامه آنلاین اسمبل داره که میتونید استفاده کنید و این سایت طوری هست که بعد از انتخاب اولین قطعه که پردازنده هست برد و رم سازگار رو پیشنهاد میده که میتونین بر اساس بودجه تون کار اسمبل رو انجام بدین و بعد ثبت سفارش و پزداخت و ازسال از طریق پست....