PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وقتی گوشی دزدیده میشه چه اتفاقاتی ممکن هست رخ بدهد

mInI_ClockEr
03-01-2021, 02:15
با سلام
دوستان تقریبا هیچ جای نت اطلاعات درستی در این مورد که به روز باشه و با وضعیت امینت گوشی های جدید بشه ازش استفاده کرد ندیدم

گوشی من نوا پلاس هووای بود که بخاطر اعتماد نابجا دزدیده شد و اینکه گوشی هم قفل نبود و ب بهانه مکالمه 2 دستی تقدیم اقا دزده شد

چند دقیقه بعد دزدیده شدن سیم کارت ها خاموش شدن، که دراورده بوده به احتمال زیاد از جاش یا امکان کمی داره گوشی رو خاموش کرده

میخوام بدونم اگر خدا بهم رحم کرده باشه و گوشی رو قفل کرده باشه و یا خاموش کرده باشه اقا دزده

چه اتفاقاتی براش می افته، گوشی اپدیت اندروید 7 بود و اکانت ایمیل هم همسان سازی شده بود

الان چند تا سوال دارم برای استفاده از گوشی قفل شده باید تغییر ایمی بده فکر میکنم که البته نمیدونم چه اتفاقاتی برای گوشی می افته تا ایمی تغییر کنه و روال ش به چه صورته (روت میشه - ریست فکتوری میشه و یا ...)

ایا بعد تغییر ایمی و ریست فکتوری گوشی کسی میتونه عکسهای پاک شده رو برگردونه از گوشی ؟ اس ام اس ها ؟ یا مواردی که توی بلک لیست بودن

اصلا با تغییر ایمی گوشی نیاز به ریست فکتوری هست

الان قیمت کارکرده این گوشی حدود 3 تومن هست تو دیوار بنظرتون با چه قیمتی خرید و فروش میشه بعنوان گوشی دزدی 500 تومن 1 تومن یا بیشتر ؟

هر نظری دوستان دارن بدن ممنون میشم از تجربیات و اتفاقاتی که براتون افتاده بعد دزدیده شدن گوشی تون هم اگر امکان داره بگید از جمله سو استفاده یا باج خواهی یا ...
:n16::n37::n37::n37:

mehdi_vsgh
03-01-2021, 07:55
سلام
منم چند سال پیش یه گوشی S7 Edge داشتم که تو ماشین بودم یارو اومد ازم دزدید!

به نظرم الان باتوجه به ماجرای رجیستری نمیتونن خود گوشی رو بفروشن وگرنه زود لو میرن!! الان معمولا گوشی قطعه قطعه میشه...بوردش یه جا ال سی دی یه جا و هر تیکش جداگانه فروخته میشه که نشه ردش رو گرفت

italodance
03-01-2021, 09:38
دوست عزیز متاسفانه نباید این کار رو میکردی! اعتماد؟ حتما یک دختری یا پسری (من پیرزن هم دیدم آمده جلوم) تقاضای صحبت با گوشی و تماس اضطراری کرده. والا شهرها الان هر نقطه پر از معازه شده شما کافیست اشاره میکردی به فلان مغازه جهت استفاده از تلفن و تماس رجوع شود.
حالا که شده بله فورا هر چی پسورد داری رو عوض کن از هر چی اپ و برنامه بگیر تا حذف بک آپ. اگر عکسها کلاد باشه که راحت پاک می شوند اگر نه که نه.
من همیشه همه چیمو کلاد میکنم یعنی عکس پس از گرفته شدن یا وارد شدن کلا میره کلاد نه حافظه دستگاه.

mojt90
03-01-2021, 10:29
با سلام
دوستان تقریبا هیچ جای نت اطلاعات درستی در این مورد که به روز باشه و با وضعیت امینت گوشی های جدید بشه ازش استفاده کرد ندیدم

گوشی من نوا پلاس هووای بود که بخاطر اعتماد نابجا دزدیده شد و اینکه گوشی هم قفل نبود و ب بهانه مکالمه 2 دستی تقدیم اقا دزده شد

چند دقیقه بعد دزدیده شدن سیم کارت ها خاموش شدن، که دراورده بوده به احتمال زیاد از جاش یا امکان کمی داره گوشی رو خاموش کرده

میخوام بدونم اگر خدا بهم رحم کرده باشه و گوشی رو قفل کرده باشه و یا خاموش کرده باشه اقا دزده

چه اتفاقاتی براش می افته، گوشی اپدیت اندروید 7 بود و اکانت ایمیل هم همسان سازی شده بود

الان چند تا سوال دارم برای استفاده از گوشی قفل شده باید تغییر ایمی بده فکر میکنم که البته نمیدونم چه اتفاقاتی برای گوشی می افته تا ایمی تغییر کنه و روال ش به چه صورته (روت میشه - ریست فکتوری میشه و یا ...)

ایا بعد تغییر ایمی و ریست فکتوری گوشی کسی میتونه عکسهای پاک شده رو برگردونه از گوشی ؟ اس ام اس ها ؟ یا مواردی که توی بلک لیست بودن

اصلا با تغییر ایمی گوشی نیاز به ریست فکتوری هست

الان قیمت کارکرده این گوشی حدود 3 تومن هست تو دیوار بنظرتون با چه قیمتی خرید و فروش میشه بعنوان گوشی دزدی 500 تومن 1 تومن یا بیشتر ؟

هر نظری دوستان دارن بدن ممنون میشم از تجربیات و اتفاقاتی که براتون افتاده بعد دزدیده شدن گوشی تون هم اگر امکان داره بگید از جمله سو استفاده یا باج خواهی یا ...
:n16::n37::n37::n37:

با سلام

مرحله اول باید بروید نمایندگی سیم کارتون ، و اعلام مفقودی کنید تا سوء استفاده ای از سیمکارت به نام شما نشود .

مرحله دوم باید IMEI گوشی را در سامانه سرقتی ثبت کنید (زیاد اشنا نیستم ولی تو نت سرچ کنید اطلاعاتی به دست می آورید)

مرحله سوم هم باید کلانتری شکایت کنید .