PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستگاه ماینر قانونی هست ؟؟

nimahandsomboy
29-12-2020, 18:31
با سلام

دوستان یکی از اشناها

به تازگی خونشون اجاره داده به یه مستاجر.

مستاجر یه دستگاه ماینر داره برای استخراج بیت کوین.

قبض برق خونه 200 تومن به بالا میاد.

حالا سوالم اینه

ایا استفاده از دستگاه ماینر غیر قانونی هست ؟؟ جرم هست ؟؟

اگر کسی متوجه بشه توی این خونه دستگاه ماینر هست ممکن بیان خونه پلمپ کنن... یا جریمه کنن ؟؟

به احتمال زیاد اداره برق به مصرف بالا شک کنه

دوستان اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه .

mohsenP3000
29-12-2020, 20:51
با سلام

دوستان یکی از اشناها

حالا سوالم اینه

اگر کسی متوجه بشه توی این خونه دستگاه ماینر هست ممکن بیان خونه پلمپ کنن... یا جریمه کنن ؟؟

سلام

من خودم فروشنده قطعات هستم، اماکن به فروش دستگاه ماینر گیر می ده. نمی دونم قانونی هست یا نه ولی به 110 زنگ بزنید از پلیس فتا بپرسید.

طبق قانون اساسی هر کاری که منافع ملی کشور صدمه بزنه جرمه. از این نظر ممکنه پلمپ خونه هم در صورت شکایت خصوصی یا توانیر انجام بگیره. من یادمه پلیس فتا رمز ارز ها رو جرم دونسته بود. پس از فتا پیگیری کنید.

Sashi.God
15-11-2021, 21:44
هیچ قانونی برای ارز دیجیتال ماین کردن و بقیه چیزهای حوزه بلاکچین وجود نداره.

وبلاگ دیدکس چند وقت پیش دیدم که با کسانی که ماینر دارند برخورد میکنن

maryamasadi721
31-01-2022, 10:15
سلام اگه برق 200 تومن میاد مشکلی ایجاد نمی کنه . اگه مبالغ بالا باشه میان ماینر و می برن. تو لینک زیر به صورت کامل در مورد جرم ماینر توضیح داده.
ramzarznegaran.com

Masoud-2014
11-02-2022, 22:23
با سلام

دوستان یکی از اشناها

حالا سوالم اینه

پول برق 200 تومن میاد؟ من از یه متخصص شنیدم 70 - 80 تومن اگر کنتور قدیمی و غیر دیجیتالی باشه. البته برای یدونه حدودی

Masoud-2014
11-02-2022, 22:55
سوالی داشتم اگر یه ماینر تا 50 میلیون بخرم ماهیانه چقدر خالص گیرم میاد؟ از اینایی که 500 - 600 تراهش هستن مثل L+++ و 700-800 وات هستن؟؟؟

و پول برقش با کنتور قدیمی برا یک دستگاه چقدر میشه؟

خالص منظورم منهای پول برق و کارمزد شبکه و پیک شبکه یا منظور همون میانگین؟؟؟

AliROCK
13-02-2022, 13:05
مثله اینکه برق بالا مثلا یه میلیون گیر میدن ولی کلا من شنیدم غیر قانونیه اگه یکی از همون همسایه بره بگه کافیه
با این سایت میتونی درامدتو پیدا کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=BTC&hashrate=16*th/s&power=1400&cost=90&poolfee=1&devname=aladdin-miner-16ths-bitcoin&algo=SHA-256

Ezel
08-04-2022, 12:07
با سلام

دوستان یکی از اشناها

حالا سوالم اینه

سلام

از لحاظ قانونی خرید و فروش و در اختیار داشتن دستگاه های ماینر جرم نیست، این از این / به همین خاطر هم هست که دیوار پره از آگهی های خرید و فروش ماینر چون قانون در این زمینه سکوت کرده.

اما از لحاظ قانونی استخراج ارز دیجیتال بدون داشتن مجوز قانونی از مراجع مربوطه جرمه و مستوجب پیگرد قانونی و طرح دعاوی قضایی میشه.

در این موارد مامورین اداره برق به همراه ضابط قضایی به محل مراجعه دستگاه و تجهیزات استخراج تماما توقیف میشه اما محل پلمپ نمیشه مگر در موارد خاص و مگافارم های خیلی بزرگ مثل اونی که چند ماه پیش در تهران کشف شد.
بعد شما با دو موضوع روبرو میشید : اولین موضوع شکایت اداره برق به علت سوءاستفاده از انشعاب برق که باید تشریف ببرید دادگاه و توضیحات ارائه بدین، سپس جریمه های میلیونی اداره برق بسته به مدت استفاده و نوع دستگاهها رو پرداخت و در نهایت مبلغ چند میلیون هم در حق صندوق دولت بپردازی.
سپس بعد از اون مشکل شما با تعزیرات شروع میشه که اگر دستگاهتون برگه سبز نداشته باشه و قاچاق باشه دستگاهتون مصادره، جریمه ی سنگین تعزیرات بریده و دوندگی زیادی باید بکنید که پروندتون مختومه بشه.