ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پریدن cursor موقع تایپ کردن

hamids68
10-12-2020, 17:11
سلام

من دارم از نوک بوک با نسخه ویندوز 7 استفاده میکنم. موقع تایپ کردن cursor می پره . مثلا من دارم روی خط 1 می نویسم خودش میپره میره خط 4 و اونجا رو خراب می کنه... یا اینکه می خوام اسم یه فولدر رو عوض کنم خودبخود زودبسته میشه و اصلانمیشه چیزی نوشت. یا اینکه دارم یه چیزی توی سرچ می نویسم...از آحر حروف میاد وسط حروف و اون کلمه رو خراب می کنه. خیلی روی اعصابه... دوستان تجربه این مشکل رو داشتن که چطوری رفع کنم این مشکل رو ؟

mojt90
10-12-2020, 18:02
سلام

من دارم از نوک بوک با نسخه ویندوز 7 استفاده میکنم. موقع تایپ کردن cursor می پره . مثلا من دارم روی خط 1 می نویسم خودش میپره میره خط 4 و اونجا رو خراب می کنه... یا اینکه می خوام اسم یه فولدر رو عوض کنم خودبخود زودبسته میشه و اصلانمیشه چیزی نوشت. یا اینکه دارم یه چیزی توی سرچ می نویسم...از آحر حروف میاد وسط حروف و اون کلمه رو خراب می کنه. خیلی روی اعصابه... دوستان تجربه این مشکل رو داشتن که چطوری رفع کنم این مشکل رو ؟

دقیقا برای من اتفاق افتاد. شاید خیلی خنده دار باشه ولی به صورت ناگهانی موقع تایپ دستم روی تاچ پد و بعضی دکمه های کیبورد میرفت . :laughing:

و همین اتفاق ها اتفاق می افتاد . :biggrin:

hamids68
10-12-2020, 18:25
اگه این باشه که خوبه... میشه تاچ پد رو کلا آف کرد؟ من اغلب موقع ها کاری باهاش ندارم ...

mojt90
10-12-2020, 18:29
اگه این باشه که خوبه... میشه تاچ پد رو کلا آف کرد؟ من اغلب موقع ها کاری باهاش ندارم ...

yun.ir/364wdd

یک سری نرم افزار ها برای این کار :»

hamids68
10-12-2020, 19:41
من نتونستم مشکل رو حل کنم... از موس اکسترنال هم استفاده میکنم

hamids68
14-12-2020, 07:21
برنامه touchpad blocker رو نصب کردم تا حد زیادی مشکل برطرف شد. چون از موس اکسترنال استفاده میکنم می خواستم کاری کنم تاچپد کلا غیر فعال بشه ... نتونستم ولی با نصب این برنامه مشکل تا حد زیادی رفع شد ممنون.