مشاهده نسخه کامل
: نگاهی مختصر به گران ترین قطعات کامپیوتر دیچی کالا !!
بامدادنیکنفس
10-12-2020, 05:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و این ها لزوما قطعات شرکتی برای "کار" پردازش گرافیکی ، ورک استیشن و غیره نیستن .
هستن کسایی در خارج از کشور یا حتی داخل کشور که میگیرن همین ها رو باسه بازی و استفاده روزمره
واقعا کی پاسخگو هست با این قیمت دلار ؟
خود من کامپیوتر م اینه :
9900k
64 gb ram
AMD 5700xt
ولی اگه خراب بشن یا بلایی سرشون بیاد یا بخوام ارتقا بدم دیگه با این قیمت ها مگه میشه اصلا ؟
----------------
مادر برد TR40 تو آمازون با ارز آزاد میشه 10 میلیون
شرکت واسطه باست بیاره میشه 15 میلیون
دیجی کالا که تازه خوش قیمت ه میفروشه 30 میلیون !
تازه کیس و اینا که سنگین هستن رو هم اصلا نمیشه از آمازون اورد !!
سلام
مشکل اصلی قدرت خرید هست . الان آیفون 50 میلیونی برای ما کالایی بسیار تجملاتی است .
برابر 20 ماه حداقل حقوق یک فرد در ایران !
در صورتی که با توجه به قوانین کار در اروپا و آمریکا = یک فرد با حقوق 6 روز میتونه این گوشی رو بخره .
زیبا نیست ؟! ;)
italodance
10-12-2020, 08:39
با توجه به آمار تورم ۱۶۰ درصدی مورد تایید کارشناسان خارجی دیگر جای تعجبی نداره.
آمار تورم داخلی که دروغ همیشگی هست.
mohsenP3000
10-12-2020, 15:01
با توجه به آمار تورم ۱۶۰ درصدی مورد تایید کارشناسان خارجی دیگر جای تعجبی نداره.
آمار تورم داخلی که دروغ همیشگی هست.
سلام داداش چطوری؟
مدتی نبودم ولی از قبل خدمت شما ارادت خاص داشتم و دارم.
والا من به تورم 500 درصدی هم قانع هستم. خیلی بیشتر از این حرف هاست. یه مثال بزنم. به نظرتون ربع سکه با دلار چند تومنی بسته شده؟ من با توجه به مقدار طلا و ... حساب کردم الان که ارزون شده با دلار 52 تومن بسته شده. نمونه ساده تر صابون حمام من قبلا 5 تایی شو 6900 می خریدم. الان 5 تایی تازه کوچیک شده 31700 تومان.
italodance
11-12-2020, 09:26
سلام داداش چطوری؟
مدتی نبودم ولی از قبل خدمت شما ارادت خاص داشتم و دارم.
والا من به تورم 500 درصدی هم قانع هستم. خیلی بیشتر از این حرف هاست. یه مثال بزنم. به نظرتون ربع سکه با دلار چند تومنی بسته شده؟ من با توجه به مقدار طلا و ... حساب کردم الان که ارزون شده با دلار 52 تومن بسته شده. نمونه ساده تر صابون حمام من قبلا 5 تایی شو 6900 می خریدم. الان 5 تایی تازه کوچیک شده 31700 تومان.
ممنون چاکرم
باز خوبه شما 5 عددی میبینی. من از این 6 عددی ها دستشویی میخریدم قیمت مشابه شما حالا نه تنها قیمت چندین برابر شده تعداد از 6 به 3 تقدیل پیدا کرده
سلام.
متأسفانه قیمتها وحشتناک کشیده بالا!!!!! من به سال 96 هم راضی هستم!!!! الان از دلار 3200 که قبلا بود الان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نمیدونم چی بگم....:sad:
پارسال این موقع یه رم 2 گیگ ddr3 خریدم 80 تومن!!! الان خدا میدونه چی شده!!
هر روز بدتر از دیروز !!! هر روز از زندگی خسته تر و نا امید تر.... واقعا زمونه خیلی مضخرف شده ..... قبلا شب چله خانوادگی رو/ (حدودا 3 سال پیش ) با 120 تومن کلی خرت و پرت میخریدیم الان هیییچ با 500 تومن تازه با هزارتا سرو ته زنی تازه شده 500 تومن!!!! خیلی مسخره بازیه...
واقعا شما هم مثل من در چه حالی هستید؟؟؟
italodance
11-12-2020, 17:37
امروز رفته بودم یک شعبه رفاه نسبتا متوسط.
یک عالمه آجیل آورده بود و یک قفسه رو پر کرده بود با سایزهای متفاوت و بدون مارک شرکتی.
حالا قیمت به کنار اصلا مهم نیست میدونید چی دیدیم؟!
هر قفسه بزرگ نوشته بود: قابل فروش نمی باشد.
رفاه هان!!! نه آجیل فروشی مارک فلانی و فروشگاهی.
از حالا برای شب چله برای مردم نقشه چیدند. کشور کم کم شعور رو هم از دست داره میده.
احتکارآجیل و سلطان آجیل داره میاد.
بامدادنیکنفس
14-12-2020, 04:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کامپیوتر زئون گرین
به لطف شب یلدا از 222 ملیون تومن رسیده به 199 ملیون !
مشگل اینجاست که کسایی هستن تو مملکت ما که از این پول ها دارن
تو همین دیجی کالا طرف ساعت مچی خریده بود ، برند . بدون طلا و پلاتینوم
130 میلیون تومن !
کامنت هم گذاشته بود که من از خریدم راضیم
ولی این قطعات کامپیوتر مسلما رودست دیجی کالا باد میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.