مشاهده نسخه کامل
: برای شروع چکاری انجام بدم
محمد مهدی عادل
28-11-2020, 10:29
سلام دوستان خیلی ممنونم که دارید این تاپیک.رو میخونید همین اول از جوابتون تشکر میکنم من میخوام یه هکر باشم که تو حوظه os hacking فعالیت داشته باشم و بتونم تست نفوذ و نفوذ و اکسپلویت نویسی و کلا 0 تا 100 هک رو یاد بگیرم تا یه حدودی روبی و پایتون بلدم و با کالی لینوکس اشنایی مقتعی دارم ممنون میشم بگید که من باید از چه چیزی شروع کنم و چطور بتونم این جور کار ها رو انجام بدم (میخوام کلاه سفید باشم ولی برای سفید بودن باید روش سیاهارو دونست)
اگر دوره ای بهم پیشنهاد بدید خیلی ممنونتون میشم.
بامدادنیکنفس
28-11-2020, 18:41
منم دوس دارم هکر بشم . ولی هیچی برنامه نویسی بلد نیستم .
بیشتر وقت م را هم با موسیقی و بازی های یارانه ای هدر میدم
نمیدونمنم چیکار کنم
محمد مهدی عادل
28-11-2020, 22:53
توصیه میکنم اول بگیری کالی لینوکس نصب کنی تو کالی لینوکس ابزار های زیادی هست که میتونی مثل جوجه هرها باهاشون کارکن ی
محمد مهدی عادل
28-11-2020, 22:56
توصیه میکنم اول بگیری کالی لینوکس نصب کنی تو کالی لینوکس ابزار های زیادی هست که میتونی مثل جوجه هرها باهاشون کارکن ی
منزور بدی ندارم جوجه هکر به افرادی میگن که میرن یه پیج میزنن به عنوان یه هکر خفن ولی کاری زیاد بلد نیستن و میرن یه پیج میزنن تو بیوگرافی هزارتا حرف میزنن کهcia یا همچین چیز هایط دنبالم میان منو ترور کنن و اینجور حرفها بعد بری دوتا عکی با افراد حیکلی محله بگیری بگی برن کت و شلوار بپوشن و عکس بزاری و یه سری ذفراد بهت پیام میدم بیا امنیت پیج مارو بالا ببر و اینجور کار ها .
به دسته افرادی که اینکارارو میکنن میگن جوجه هکر در امد متوسطی هم داره
silvermanhhh
29-11-2020, 06:07
خودتم میخای جوجه هکر بشی
محمد مهدی عادل
29-11-2020, 19:51
نه من جدیم و میخوام توos hackingفعالیت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.