PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل روشن نشدن صفحه بعد از sleep

محمد مهدی عادل
25-11-2020, 22:34
سلام دوستان من به یه مشکل ساده ولی در عین حال بزرگ برخوردم من بعد اسلیپ شدن ویندوز یا کالی لینوکسم سیستم صفحش به طور کامل خاموش میشه و فقط بکلایت روشن میشه درحالی که سیستم عامل داره کار میکنه اینو میتونم از ابجکت هتی صوتیش متوجه بشم و اینکه وقتی لپ تاپمو میخوام خاموش کنم به طور کامل خاموش نمیشه و بعد چند ثانیه دوباره وارد ویندوز یا اون سیستم عاملی که اسلیپ بوده میره الان هم 6 سالته روشن نشده ممنون میشم کمکم کنید باطری بایوس رو تازه عوض کردم و بایوس هم اپدیته توجه کنید من الان خدا خدا میکنم فقط بایوس بالا بیاد باز نیاید نگید مشکل از سیستم عاملته و باید تو بایوس ستاپ بری و... من فقط میخوام بایوس بالا بیاد تا بتونم مشکلمو حل کنم

hosein8080
10-02-2021, 11:26
سلام دوس من
میشه بیشتر توضیح بدی
پاور سیستم مشکل نداره ؟
هارد چی
وقتی بایوس بالا نیاد میتونه مشکل رم هم باشه
سخت افزار ور یه چک بکن

hosein8080
10-02-2021, 11:28
اگر رم یا پاور دیگه ای در دسترس داری یا حتی گرافیک تک تک قطعات اول پاور بعد رم بعد هارد بعد گرافیک در اخر هم سیپیو و مادربورد اینجا سخت افزار مشکل داره

hosein8080
10-02-2021, 11:30
ویندوز و کالی در کنار هم ؟
جامپر رو هم ریست کردی ؟
لبتاب هس یا pc
بالا نیومدن بایپس سخت افزاریه نه نرم افزاری اگر هم میدونی به یک تعمیرگاه مراجعه کن تا سیستمت چک شه
به نظرم کالی رو روی مجازی ساز نصب کن نه در کنار ویندوز

محمد مهدی عادل
10-02-2021, 13:45
سلام رفع شد مشکل از گرافیک بود و با یه فشار کوچیک مثل اینکه از جاش تکون خورده بود و با یکم فشار درست شد
من لپ تاپ دارم و الان مشکلم رفع شده ولی بعد اسلیپ توی ویندوز وقتی روشن میکنم هیچ اتفاقی نمی ذفته و فقط صفحه لاگین ویندوز میاد که مشکل ویندوزه چون تو کالی اسلیپ میکنم مشکل نداره