مشاهده نسخه کامل
: تنظیم مودم برای تونل زدن به v.p.s
behzistimonaseb
21-11-2020, 12:34
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام روتر رو جوری تنظیم کنم که به یک v.p.s تونل بزنم تا موقع استفاده از اینترنت ip سرور مجازی شناسایی بشه به جای ip خودم و جوری تنظیمات قرار بگیرن که وقتی ارتباط روتر با سرور مجازی قطع شد دسترسی به اینترنت هم قطع بشه و به هیچ عنوان نتونن ip من رو شناسایی کنن و ایا برای همچین کاری نیاز به روتر خاصی هست یا نه؟
برای کار به عنوان فریلنسر نیاز به این کار دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
kenshikan
04-12-2020, 14:41
روترهاي معمولي خونگي اين کار رو نمي کنن. وقتي که تونل قطع بشه، عادي کاري مي کنن.
براي اين کار يک روتر حرفه اي تر نياز هست که توانايي پاليسي-روتينگ يا سورس روتينگ داشته باشه. ارزونترين گزينه روترهاي ميکروتيک هست.
behzistimonaseb
14-12-2020, 17:33
این مدل جواب میده برای این کار یا نه؟
روتر میکروتیک مدل RB941-2nd-tc HAP Lite
shaahani
15-12-2020, 15:36
بله میتونه و قابل انجام هست
اما برای تنظیم دستگاه باید یه مقدار هزینه به یک متخصص پرداخت کنید.
من میتونم براتون انجامش بدم، روتری که انتخاب کردین ضعیف ترین روتر شرکت میکروتیک هست و توان انجام خیلی از کارها رو حداقل بصورت کامل و قابل قبول نداره، میشه با این دستگاه انجام داد اما من پیشنهادم اینه یک یکبار واسه همیشه برای خرید یک روتر خوب هزینه کنید.
دستگاه پیشنهادی من RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN هست که هیچوقت از خریدتون پشیمان نشوید و توان انجام هر کار پیش بینی نشده در آینده رو هم داشته باشه، اضافه بر اینکه عملکرد اون در بحث تانلینگ و هندل کردن ترافیک قابل مقایسه با Hap lite نیست.
kenshikan
15-12-2020, 21:36
به نظر من که ساده ترين برد هاي ميکروتيک هم جواب کارتون رو ميدن.
روتر 4011 يه نمه براي اين کار زياده. حتا سري هاي 30 و 20 هم زيادن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.