مشاهده نسخه کامل
: مشاوره جهت تطابق cpu با مادربرد
سلام ، من میخوام یک مادربرد که مارک ایسوس مدل m4n68t v2 را بخرم و cpu که من دارم amd athlon ii x2 270 هست که سوکت am3 می باشد
مشکل من اینجاست که مادربرد سوکت am3 هست ولی این مدل cpu که دارم ، در لیست cpu های قابل پشتیبانی نیست ، ممکن هست این دو قطعه با هم هماهنگی داشته باشند؟
کسی نیست یک راهنمایی به ما کنه؟؟ :worried:
alottadamage
09-11-2020, 10:10
سلام ، من میخوام یک مادربرد که مارک ایسوس مدل m4n68t v2 را بخرم و cpu که من دارم amd athlon ii x2 720 هست که سوکت am3 می باشد
مشکل من اینجاست که مادربرد سوکت am3 هست ولی این مدل cpu که دارم ، در لیست cpu های قابل پشتیبانی نیست ، ممکن هست این دو قطعه با هم هماهنگی داشته باشند؟
سلام، مدل سی پی یو رو اشتباه نوشتید، یا این رو داریم:
AMD Phenom II X3 720
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و یا این:
Athlon II X2 270
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه Athlon II X2 720 نداریم. فقط اون دو تای بالایی رو داریم نه اینی که شما گفتید (فکر کنم اشتباهی 270 رو 720 نوشتید.)
به هر حال هر کدام از این مدل هایی که مد نظرتون هست با مادربرد شما کاملا هماهنگ هست و جفت این سی پی یو ها توسط مادربرد شما ساپورت میشه و بدون مشکل میتونید استفاده کنید.
سلام، مدل سی پی یو رو اشتباه نوشتید، یا این رو داریم:
AMD Phenom II X3 720
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و یا این:
Athlon II X2 270
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه Athlon II X2 720 نداریم. فقط اون دو تای بالایی رو داریم نه اینی که شما گفتید (فکر کنم اشتباهی 270 رو 720 نوشتید.)
به هر حال هر کدام از این مدل هایی که مد نظرتون هست با مادربرد شما کاملا هماهنگ هست و جفت این سی پی یو ها توسط مادربرد شما ساپورت میشه و بدون مشکل میتونید استفاده کنید.
سلام و ممنون از پاسخ
اره اشتباهی نوشتم این مدل هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ADX270OCGMBOX).html
ولی تو لیست پردازنده های قابل پشتیبانی نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alottadamage
09-11-2020, 11:39
سلام و ممنون از پاسخ
اره اشتباهی نوشتم این مدل هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ADX270OCGMBOX).html
ولی تو لیست پردازنده های قابل پشتیبانی نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا نزدن، چون همه چیش با این سی پی یو میخونه، دلیلی نمیبینم ساپورت نکنه! وقتی کل سری x200 ساپورت میشه، چرا باید یهویی 270 رو ساپورت نکنه؟ وقتی که 275 رو هم ساپورت میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.