ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری در انتخاب پرینتر مناسب بین این موارد(بشتابید)

Samansina
07-11-2020, 19:50
با سلام

دوستان تو این مدت به یه چند مدلی برخورد کردم.ممنون میشم نظرتون رو بدونم.
کلا جداکثر بودجه ای که دارم3/600 هست.پرینتر لیزری برای چاپ جزوه و ازمون و ... میخوام.و چون برای کنکوره ممکنه خیلی در بیاد که بخوام چاپ کنم.

1-یه مدل استوک از دبی ک وارد شده dell 2330dnهست که 2700 میده و البته 6 ماه گارانتی از طرف خود فروشنده که عمده میاره و گفته مشکلی داشت بیا من درستش میکنم.و حتی گفت میتونی ببری یه هفته استفاده کنی ببینی کیفیتش چطوره.الان این مارک دل یه کم برام مبهمه.خودش هم گفت که با این بودجه و کارت این خیلی خوبه.خود این مدل هم 234 دلاره فک کنم تو امازون.تو ایران هم که کلا مدل دل پیدا نمیشه.

2-مدل hp laster jet pro 400 m401aهم که نوش بین ده تا یازده هست رو 3 و 600 دست دوم میده با شش ماه گارانتی از طرف خودش.

نظر شما چیه؟

3-مدل های نو و اکبند با بودجه 3/600 هم hp laster jet pro m12aهست برای خرید.

4-laster jet pro m15a نو

5-canon isensys lb6030bنو

6-canon i sensys LB6030نو

کلا بین این مدلا گیر کردم.دو دلم.نمیدونم کدومو بخرم؟خودم نظرم روی دل هست ولی چون که نه تو ایران پیدا میشه و دست دومه و تو پرینت نمیدونم چطوریه.کسی پیشنهادی نظری داره ممنون میشم به اشتراک بگذاره

ممنون از همگی

radarz
07-11-2020, 20:08
فقط پرینت میخوای برو سراغه اچ پی مدل های 2035 --- 2050 --- 2055 خیلی خرکارن :rambo:

Samansina
07-11-2020, 20:17
فقط پرینت میخوای برو سراغه اچ پی مدل های 2035 --- 2050 --- 2055 خیلی خرکارن :rambo:

همین مورد دل هم طوری که گفتن خیلی خوبه.تقریبا با یکبار سرویس دهی نزدیک به 7000 برگه میتونه چاپ کنه.سرعتشم 23 صفحه در دقیقه هست.نظرتون در خصوص استوک دل چی هست؟البته فک کنم یه مدل 2055 داشتن دست دوم 3 ونیم حدودا اگه اشتباه نکنم میگفت هم هست واسه فروش

البته این 2055 . بقیه نوشون خیلی گرونه.

mojt90
07-11-2020, 20:45
با سلام

دوستان تو این مدت به یه چند مدلی برخورد کردم.ممنون میشم نظرتون رو بدونم.
کلا جداکثر بودجه ای که دارم3/600 هست.پرینتر لیزری برای چاپ جزوه و ازمون و ... میخوام.و چون برای کنکوره ممکنه خیلی در بیاد که بخوام چاپ کنم.

1-یه مدل استوک از دبی ک وارد شده dell 2330dnهست که 2700 میده و البته 6 ماه گارانتی از طرف خود فروشنده که عمده میاره و گفته مشکلی داشت بیا من درستش میکنم.و حتی گفت میتونی ببری یه هفته استفاده کنی ببینی کیفیتش چطوره.الان این مارک دل یه کم برام مبهمه.خودش هم گفت که با این بودجه و کارت این خیلی خوبه.خود این مدل هم 234 دلاره فک کنم تو امازون.تو ایران هم که کلا مدل دل پیدا نمیشه.

2-مدل hp laster jet pro 400 m401aهم که نوش بین ده تا یازده هست رو 3 و 600 دست دوم میده با شش ماه گارانتی از طرف خودش.

نظر شما چیه؟

3-مدل های نو و اکبند با بودجه 3/600 هم hp laster jet pro m12aهست برای خرید.

4-laster jet pro m15a نو

5-canon isensys lb6030bنو

6-canon i sensys LB6030نو

کلا بین این مدلا گیر کردم.دو دلم.نمیدونم کدومو بخرم؟خودم نظرم روی دل هست ولی چون که نه تو ایران پیدا میشه و دست دومه و تو پرینت نمیدونم چطوریه.کسی پیشنهادی نظری داره ممنون میشم به اشتراک بگذاره

ممنون از همگی

دوست عزیز ، به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان جنس استوک نگیرید !!!!! حتی با گارانتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

استوک کارکرد مفیدش رو تموم کرده و شما یک جنس میگیرید که هر لحظه امکان خراب شدنش هست .

قبلا پرینتر استوک خریدم فروشنده هم گارانتی کرده بود ، بعد 100 برگه خراب شد و فروشنده ای که گارانتی کرده بود

گفت این مورد شامل گارانتی نمیشه ! بهونه همشون هم اینه !

--------------------------------

فقط و فقط نو بخر !

پرینتر های Canon خیلی عالیه . کارکردن باهاشون هم خیلی راحته .

HP هم خیلی خوبه .

mojt90
07-11-2020, 20:52
LaserJet Pro M12a
و

i-Sensys LBP6030B

خیلی خوبن . حدود بودجه شما هستند . نو :»

Samansina
08-11-2020, 12:51
دوستان ممنون میشم باز پیشنهادی موردی هست به اشتراک بگذارید.
سپاس و تشکر

shaahani
08-11-2020, 15:31
من توی دوتا اداره با کار خیلی زیاد از مدل hp LaserJet P1102 استفاده خیلی زیادی کردم، کار زیادی کشیدم ازش و در کل هزینه چاپش پایین در میاد و راضی بودم ازش به تمام معنا.
مدل های hp LaserJet Pro M12a و hp LaserJet P2035 هم خوب هستن و خیلی جاهای پر مصرف مثل تایپ و تکثیری ها دیدم ازش استفاده میکنند.

هرچند پرینتر خودم hp M477fdw کیفیت چاپ بسیار بالایی داره و در ضمن امکاناتش کامله که نمیشه با مدل هایی که بالا اشاره کردم مقایسه اش کرد، ولی خوب هزینه چاپش گرون تر میشه و قیمت خودشم خارج از بودجه شما هست.