ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 206sd

Ali_reza62
04-11-2020, 04:23
سلام دوستان وقت همگی بخیر
دوستان مشکلی که خیلی وقته درگیرش هستم اینه که دویست شش اس دی دارم و توی ترمز گیری با سرعت پایین و یا حرکت اولیه با دنده یک و سرعت پایین و بیشتر اوقات دنده عقب با سرعت پایین تو سراشیبی از چرخها صدای فلز و آهن میاد و مطمئنا از لنت نمیتونه باشه چون تازه تعویض کردم هم لنت و هم دیسک رو و مجددا نشون مکانیک هم دادم و گفته مشکلی نیست (مثل مریضی که تا میرسه بیمارستان درجا خوب میشه این ماشین هم همینطوره تقریبا

radarz
04-11-2020, 07:46
ی مدت زیاد ترمز بگیر اروم تا لنت ها اب بندی شن .... جنسا خیلی مزخرف شده و مثله سابق نیستن :cool:

Afshin405
04-11-2020, 12:20
سلام دوستان وقت همگی بخیر
دوستان مشکلی که خیلی وقته درگیرش هستم اینه که دویست شش اس دی دارم و توی ترمز گیری با سرعت پایین و یا حرکت اولیه با دنده یک و سرعت پایین و بیشتر اوقات دنده عقب با سرعت پایین تو سراشیبی از چرخها صدای فلز و آهن میاد و مطمئنا از لنت نمیتونه باشه چون تازه تعویض کردم هم لنت و هم دیسک رو و مجددا نشون مکانیک هم دادم و گفته مشکلی نیست (مثل مریضی که تا میرسه بیمارستان درجا خوب میشه این ماشین هم همینطوره تقریبا
سلام
تو سرعت ترمز گیری میکنی فرمون ماشین دچار لرزش نمیشه؟اگه میشه دیسکت تاب ورداشته از لنت بی کیفیتم میشه ///

Ali_reza62
04-11-2020, 14:42
دوستان ممنون و تشکر از جوابهاتون ولی فرمان لرزش پیدا نمیکنه و اینکه بابت ترمز هم بگم تا دلتون بخواد ترمز گرفتم توی این مدت که اگر قرار بر آب بندی باشه تا الان باید ۶بار آب بندی شده باشه و یادمه بهترین نوع لنت هم خریدم آخرین بار وقتی که برای تعویض لنت رفته بودم

Ali_reza62
04-11-2020, 14:44
اگر قرار بر آب بندی شدن لنت باشه تا الان ۶بار میباید آب بندی شده باشه چون چندین مدت از آخرین تعویض لنت گذشته و یادمه همون بار هم بهترین نوع لنت رو گرفتم فرانسوی تیپ پنج گرفتم

Ali_reza62
04-11-2020, 14:46
سلام دوست عزیز وقتت بخیر
کوکام توی جاده با سرعت بالا هم استفاده کردم و خوشبختانه فرمون لرزش نداشته و نداره