ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش لپ تاپ لنوو Ideapad 520 /تهران/ مناسب گیمینگ متوسط

mehdi_vsgh
29-10-2020, 12:38
سلام
یک عدد لپ تاپ لنوو مدل Ideapad 520 با مشخصات زیر بفروش میرسه

CPU: Core i7 8550U
Ram: 20 Gig DDr4
Vga: GeForce MX150 GDDR5 4Gig
Hdd: 1 TB
SSD: 128 Gig

به همراه دو عدد شارژر

لپ تاپ کاملا سالمه بدون مشکل!! تا به حال تعمیر نشده
فقط یکبار بازشده اونم برای ارتقا رم دستگاه!

خیلی از بازیهای روز رو به راحتی اجرا میکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpeg.htm)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فروش فقط بصورت حضوری انجام میشه!

قیمت 26 تومن......
البته به خریدار واقعی تخفیف هم میدم!

Afshin405
30-10-2020, 09:33
سلام
یک عدد لپ تاپ لنوو مدل Ideapad 520 با مشخصات زیر بفروش میرسه

CPU: Core i7 8550U
Ram: 20 Gig DDr4
Vga: GeForce MX150 GDDR5 4Gig
Hdd: 1 TB
SSD: 128 Gig

به همراه دو عدد شارژر

لپ تاپ کاملا سالمه بدون مشکل!! تا به حال تعمیر نشده
فقط یکبار بازشده اونم برای ارتقا رم دستگاه!

خیلی از بازیهای روز رو به راحتی اجرا میکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpeg.htm)

فروش فقط بصورت حضوری انجام میشه!

قیمت 26 تومن......
البته به خریدار واقعی تخفیف هم میدم!
​داداش میتونم علت فروش رو بدونم؟ ///

mehdi_vsgh
30-10-2020, 09:46
​داداش میتونم علت فروش رو بدونم؟ ///

یه لپ تاپ دیگه خریدم میخوام اینو بفروشم!

mehdi_vsgh
31-10-2020, 16:20
به دلیل نیاز شدید مالی تخفیف شدید میدم

20 تومن قیمت نهاییه!

mirzabozorg
31-10-2020, 20:54
به دلیل نیاز شدید مالی تخفیف شدید میدم

20 تومن قیمت نهاییه!

تخقیقت هیجانی بود یکم!

miraj.jerediah
31-10-2020, 21:41
من نگران فروشنده محترمم که یوقت سردیشون نشه با این قیمت گذاری !!!!!
این مدل با توجه به افزایش بی رویه دمای CPU توسط شرکت یه مدتی جمع آوری میشد و تعمیر. چه بسا این مدل هم تعمیری باشه. + قیمتش نهایت 15 هست.

Afshin405
01-11-2020, 07:38
من نگران فروشنده محترمم که یوقت سردیشون نشه با این قیمت گذاری !!!!!
این مدل با توجه به افزایش بی رویه دمای CPU توسط شرکت یه مدتی جمع آوری میشد و تعمیر. چه بسا این مدل هم تعمیری باشه. + قیمتش نهایت 15 هست.
​داداش نظرتو راجب حرفهای کاربر miraj-jerediahبگو تا جای شک و شبه ای نمونه ///

mehdi_vsgh
01-11-2020, 09:06
​داداش نظرتو راجب حرفهای کاربر miraj-jerediahبگو تا جای شک و شبه ای نمونه ///

والا در حالت عادی که اصلا داغ نیمکنه نیمدونم این دوستمون که فقط 3 تا پست دارن و تازه عضو هم هستن از کجا این اطلاعات رو اوردن
در حین بازی من انواع بازیها رو کردم
Fifa 20
PEs 20
GTA
Call Of duty
Red Dead Redemption 2
و...

در بین همه این بازیها فقط در بازی فیفا دستگاه داغ میکرد ولی هیچ مشکلی نداشت با یک کول پد دماش کمتر میشد (حداکثر دمایی که ایجاد میشد حدود 75 درجه ) اون طوری که اون عزیز میگن نیست!!!

دستگاه سالمه و به هیچ وجه تعمیری نیست و تا به حال تعمیر نشده و همونطور که در پست اول هم اعلام کردم فقط یکبار باز شده اونم جهت ارتقا رم‌(از 8 به 20!!)

الان هم شدیدا مشکل مالی دارم که به این قیمت 20 تومن راضی شدم وگرننه صبر میکردم دو سه هفته دیگه (بعداز انتخابات امریکا) با قیمت بالاتر میفروختم!

miraj.jerediah
01-11-2020, 14:37
forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Yoga-Series-Notebooks/Lenovo-Yoga-520-14IKB-overheats-after-quot-reparation-quot-due-to-loud-fan-noise/m-p/4304979?page=1#4304979

nfofuge.com/complete-lenovo-ideapad-520-overheating-problem-fix
تعداد پست یه نفر دلیل بر بی اطلاعیش نیس :)
کسی که 8 هزار پست داره یا کسی که 3 تا پست داره خیلی فرقی نداره :)

Afshin405
03-11-2020, 11:12
والا در حالت عادی که اصلا داغ نیمکنه نیمدونم این دوستمون که فقط 3 تا پست دارن و تازه عضو هم هستن از کجا این اطلاعات رو اوردن
Fifa 20
PEs 20
GTA
Call Of duty
Red Dead Redemption 2
و...

در بین همه این بازیها فقط در بازی فیفا دستگاه داغ میکرد ولی هیچ مشکلی نداشت با یک کول پد دماش کمتر میشد (حداکثر دمایی که ایجاد میشد حدود 75 درجه ) اون طوری که اون عزیز میگن نیست!!!

دستگاه سالمه و به هیچ وجه تعمیری نیست و تا به حال تعمیر نشده و همونطور که در پست اول هم اعلام کردم فقط یکبار باز شده اونم جهت ارتقا رم‌(از 8 به 20!!)

الان هم شدیدا مشکل مالی دارم که به این قیمت 20 تومن راضی شدم وگرننه صبر میکردم دو سه هفته دیگه (بعداز انتخابات امریکا) با قیمت بالاتر میفروختم!
ممنون از توضیحت و ایشالله همینطوریه که گفتی و به قیمت فروش بره ///

miraj.jerediah
22-11-2020, 13:43
Fifa 20
PEs 20
GTA
Call Of duty
Red Dead Redemption 2
و...

الان هم شدیدا مشکل مالی دارم که به این قیمت 20 تومن راضی شدم وگرننه صبر میکردم دو سه هفته دیگه (بعداز انتخابات امریکا) با قیمت بالاتر میفروختم!حالا الان با قیمت بالاتر معاملمون نکنی :biggrin:

AVAVA
24-11-2020, 06:07
Fifa 20
PEs 20
GTA
Call Of duty
Red Dead Redemption 2
و...

داداش گلم ، بعد از انتخابات امریکا احتمال مذاکره بین ایران و امریکا خیلی زیاده و اگر وارد مذاکره بشن قیمت دلار با شیب تندی سقوط میکنه ! ، هر کسی بهت گفته بعد از انتخابات دلار میره بالا خواسته فریبت بده ، اتفاقا دلار بیشترم میاد پایین برای انتخابات خوده ایران :D
هر چند عقیده خودم اینکه مذاکره بی فایدس چون بازم امریکا میزنه زیر حرفش ... :whistle:

mehdi_vsgh
24-11-2020, 10:23
سلام اپ تاپ فروش رفت!!