مشاهده نسخه کامل
: تنظیمات QoS مودم
pooya_h380
24-10-2020, 08:25
با سلام
مدل مودم من Tp-linkTD-W8901N هست و تنظیمات QOS که داره به صورت زیر هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لبتاب خودم به وسیله LAN به پورت 1 متصل هست میخواستم بدون آیا امکان این هست که ترافیک پورت 1 LAN نسبت به بقیه ی دستگاه ها از جمله اونایی که با وای فای متصل میشن اولویت داده بشه
بامدادنیکنفس
24-10-2020, 08:36
با سلام
مدل مودم من Tp-linkTD-W8901N هست و تنظیمات QOS که داره به صورت زیر هست.
لبتاب خودم به وسیله LAN به پورت 1 متصل هست میخواستم بدون آیا امکان این هست که ترافیک پورت 1 LAN نسبت به بقیه ی دستگاه ها از جمله اونایی که با وای فای متصل میشن اولویت داده بشه
معمولا تو QoS پیش فرض وایرلس اولویت داره .. و سرعت بیشتری میگیره تا لن. ولی خب شما میتونی از تنظیمات QoS هرجور خواستی تنظیم کنی
pooya_h380
24-10-2020, 08:44
معمولا تو QoS پیش فرض وایرلس اولویت داره .. و سرعت بیشتری میگیره تا لن. ولی خب شما میتونی از تنظیمات QoS هرجور خواستی تنظیم کنی
خوب الان پارامتر ها رو چی باید بزارم آی پی سورس و مقصد کدوما میشه ؟
ما تو ایران سیستم QOS نداریم که
pooya_h380
24-10-2020, 12:10
ما تو ایران سیستم QOS نداریم که
:hmm:............
shaahani
24-10-2020, 12:25
خوب الان پارامتر ها رو چی باید بزارم آی پی سورس و مقصد کدوما میشه ؟
احتمالا اگه در Rule : 1 ، تیک Enet یک رو بگذاری و بعد در بخش Action گزینه Queue رو مقدار کمتری بگذاری مثلا Highest.
در Rule 2 مابقی تیک ها از جمله Wlan و Enet های دیگه رو تیک هاشو بگذاری و Queue رو مقدار با اولویت کمتر قرار بدی .
اینجوری ترافیک پورت یک در اولویت بالاتری قرار میگیره و نیاز به انجام کار دیگه ای نیست.
هر چند در Rule اول میتونی Sourec Mac رو برابر با مک آدرس لپتاپ و Source IP رو برابر با آی پی لپتاپ که باید از قبل ثابتش کرده باشی قرار بدی و مسک رو مشخص کنی (255.255.255.255)
دلیل داشتن گزینه های زیاد اینه که شما بتونید فقط ترافیک یک بازی یا برنامه خاصی رو اولویت بالاتر بدید و نه اینکه کل ترافیک یک دستگاه رو اولویتش رو بیشتر کنید. بنظر میرسه قسمت اول برای مشخص کردن اینه که به مودم بگید چه ترافیکی مورد نظرتون هست و قسمت دوم اکشن، مربوط به این میشه که چه کاری با ترافیک مورد نظر شما بکنه و چه اولویتی برای ارسال اون به اینترنت بهش بده.
به دفترچه راهنمای مودم مراجعه کنید و نحوه کانفیگ را مطالعه کنید.
ضمن این که باید بهتون بگم بنا به تجربه شخصی، معمولا هیچ مودمی QoS خوب و کاملی را به اجرا نمیگذارد تا کیفیت ارتباطی با شبکه و پهنای باند به خوبی کنترل شود، اما خوب تنظیم کردن این بخش بی تاثیر نیست.
برای کنترل دقیق پهنای باند و سرعت یک شبکه می بایست از روتر های حرفه ای مثل تجهیزات میکروتیک استفاده کنید و اینترنت را به این دستگاه ها داده و پس از آن به وسیله آنها به شبکه داخلی ارائه دهید تا کنترل و نظرات دقیقی روی آن داشته باشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.