PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دمای غیر عادی cpu

محمد مهدی عادل
04-10-2020, 18:56
سلام .من یه مدت هست دارم کارهای لپ تاپم رو میرسم و متوجه شدم دمای cou وقتی که هیچ برنامه ای باز نیست (از انتیویروس های معتبر استفاده میکنم و هیچ تروجان یا ویروس هم نداره و 1 ماه پیش کل هاردو ریست کردم)80تا 90 هست و فرکانس cpu هم در حدود 3 گیگاهرتز قرار داره .اینم بگم cpu قدیمی هست و کلا لپ تاپم قدیمی هست. لپ تاپdell m4600و cpu core i7 2820qm .
لپ تاپ دست برادم بود و یه مدت هست که من استفاده میکنم حدود 5 سال پیش یه سرویس اساسی شد و از اون موقع به بعد اثلا باز نشده و زیاد بهش نرسیده خلاصه لپ تاپ قدیمی هست ولی چون لپ تاپ خوبی هست میخواستم بدونم چرا دما انقد بالا هست و اینکه ممکنه در طولانی مدت اسیب بزنه یا اورکلاک کنه و باید چیکار کنم خیلی ممنونم.

ne71
05-10-2020, 01:00
توی task manager ببین چقدر از cpu در حال استفاده است و این که چه برنامه ای داره استفاده میکنه.

mehdi_vsgh
05-10-2020, 09:45
سلام .من یه مدت هست دارم کارهای لپ تاپم رو میرسم و متوجه شدم دمای cou وقتی که هیچ برنامه ای باز نیست (از انتیویروس های معتبر استفاده میکنم و هیچ تروجان یا ویروس هم نداره و 1 ماه پیش کل هاردو ریست کردم)80تا 90 هست و فرکانس cpu هم در حدود 3 گیگاهرتز قرار داره .اینم بگم cpu قدیمی هست و کلا لپ تاپم قدیمی هست. لپ تاپdell m4600و cpu core i7 2820qm .
لپ تاپ دست برادم بود و یه مدت هست که من استفاده میکنم حدود 5 سال پیش یه سرویس اساسی شد و از اون موقع به بعد اثلا باز نشده و زیاد بهش نرسیده خلاصه لپ تاپ قدیمی هست ولی چون لپ تاپ خوبی هست میخواستم بدونم چرا دما انقد بالا هست و اینکه ممکنه در طولانی مدت اسیب بزنه یا اورکلاک کنه و باید چیکار کنم خیلی ممنونم.
خمیر سلیکون رو عوض کنید.
یه نگاه بندازید ببیند سرعت چرخش فن سی پیو چقدره؟؟؟

محمد مهدی عادل
07-10-2020, 11:22
سرعت فن rpm 3716 هست و مشکلی نداره خمیر هم سفارش دآدم تا شنبه دستم میرسه

امید رض
07-10-2020, 11:51
سلام تو manager task
ببینید کدوم برنامه یا ویروس داره پردازنده شمارو تغذیه میکنه...
یا احتمالا بخاطر نصب ویندوز و برنامه های جدید باشه چون برا من هم لپ تاپم فدیمیه ویندوز ۱۰نصب کردم بایه باز کردن فایرفاکسم هم پردازنده سریع داغ میشه

محمد مهدی عادل
07-10-2020, 11:56
سلام تو manager task
یا احتمالا بخاطر نصب ویندوز و برنامه های جدید باشه چون برا من هم لپ تاپم فدیمیه ویندوز ۱۰نصب کردم بایه باز کردن فایرفاکسم هم پردازنده سریع داغ میشه

جناب تو تیک منیجر هم دیدم دیگه اقد نا بلدم نیستم این چیزارو ندونم هیچ چیزی از سی پی یو مصرف نمیکنه

- - - Updated - - -

سلام تو manager task

جناب تو تسک منیجر هم دیدم دیگه اقد نا بلدم نیستم این چیزارو ندونم هیچ چیزی از سی پی یو مصرف نمیکنه

DimCorpse
13-11-2020, 10:59
دمای 80-90 واسه laptop چیزه غیر ادی نیست . کار هایی که میتونی کنی :
cooler laptop بگیر و دستگاه رو بزار روی اون
cpu رو اندرولت کن و یکم core clock را پایین بیار . این کار مقداری رو سرعت تاثیر میزاره اما دما خیلی میاد پایین
اگه هیچکدوم جواب نداد باید heatsink و قن رو کامل عوض کنی که تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه