ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقشه نمایش موقعیت دکل‌های مخابراتی؟! کدوم درسته؟!

italodance
25-09-2020, 21:29
دوستان والا گیج شدم، دنبال بروزترین نقشه دکل‌های مخابراتی تهران هستم، والا انواع سایت و اپ و موجود هست اما در کمال تعجب همشون با هم فرق دارند. پس قاعدتا بروزترین و جدیدترین مهم هست، شما چه سایت یا برنامه و اپی را پیشنهاد میکنید که واقعا بروز هست و قابل استفاده. :hmm:

MahZi
01-10-2020, 14:56
منم همین سوال رو دارم برای منطقه 22

italodance
01-10-2020, 15:56
والا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر مرغوبه و من با اون تنظیم کردم.

:hmm:

حالا اگر کسی سورس بهتری میشناسه رو کنه.

MahZi
03-10-2020, 12:22
والا

به نظر مرغوبه و من با اون تنظیم کردم.

:hmm:

حالا اگر کسی سورس بهتری میشناسه رو کنه.
ممنون. فکر میکنم یا دقیق نیست یا من کار باهاشو بلد نیستم
منطقه 22 وسط دریاچه آنتن نشون میده

italodance
04-10-2020, 14:06

به نظر که درسته؟! سورس با کیفیتی هست و معتبر، اکثر سورسها الکی و فیک هستند، به خصوص اپ ها که خیلی هاشون امریکایی هستند و اصلا حضور در ایران ندارند.
من چند تا سورس ایرانی اندرویدی رو هم دیدم ولی نمیدونم که چطورند؟! کسی تستی کرده؟! گوشی اندرویدی ندارم.

italodance
05-10-2020, 09:23

آقا حق با شما بود من اشتباه کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سورس آمریکایی بود و اشتباه
امروز حضوری رفتم ببینم درسته یا نه دیدم نه اشتباه بود.

اما با این حضوری متوجه شدم تنها و تنها سورس Cellular Network Signal Finder درست هست اسم اپش هم همین هست و سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو عینا چک کردم دقیق دقیق بود. آنتن رو سمت آن با دفعات میلیمتری زیاد تنظیم کردم (واقعا کار روز بر و سختیه) پرش سیگنال قطع شد و ثابت موند حتی با 100 بار روشن و خاموش و تغییر ای پی و TTL

حتما امتحان کن و خبر بده.

MahZi
10-10-2020, 16:23
آقا حق با شما بود من اشتباه کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم سورس آمریکایی بود و اشتباه
امروز حضوری رفتم ببینم درسته یا نه دیدم نه اشتباه بود.

اما با این حضوری متوجه شدم تنها و تنها سورس Cellular Network Signal Finder درست هست اسم اپش هم همین هست و سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو عینا چک کردم دقیق دقیق بود. آنتن رو سمت آن با دفعات میلیمتری زیاد تنظیم کردم (واقعا کار روز بر و سختیه) پرش سیگنال قطع شد و ثابت موند حتی با 100 بار روشن و خاموش و تغییر ای پی و TTL

حتما امتحان کن و خبر بده.

متاسفانه گویا اپ اندروید نداره
ممکنه شما لطف کنید یه عکس از انتن های شمال دریاچه چیتگر بفرستید ؟
پیشاپیش ممنون

italodance
10-10-2020, 17:13
متاسفانه گویا اپ اندروید نداره
ممکنه شما لطف کنید یه عکس از انتن های شمال دریاچه چیتگر بفرستید ؟
پیشاپیش ممنون

چی بگم ولی برای من خوب جواب داده من تنظیم کردم و یک هفته است اصلا پرش آنتن ندارم.

شما آدرس دقیق و اپراتور درخواستی رو بگید یا پیام خصوصی بدید من اسکرین شات دقیق اونو بتون بدم بعد شما هم حضوری محل را چک کنید اگر اوکی بود تنظیم کنید.

alirezaaa
11-10-2020, 18:24
دوستان فایده این نرم افزار چیه میشه راهنمایی کنید ؟
چجوری آنتن موبایل رو سمت اونا تنظیم میکنید ؟

italodance
11-10-2020, 19:40
دوستان فایده این نرم افزار چیه میشه راهنمایی کنید ؟
چجوری آنتن موبایل رو سمت اونا تنظیم میکنید ؟

شما اگر مودم FDD دارید و آنتن خارجی روی پشت بام‌ یا خارج از خانه با مشخصات و موقعیت دکل مخابراتی مذکور و پوشش دهی میتونید بهترین نقطه را جهت تنظیم آنتن بیابید.