PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل No Signal در ورودی hdmi اندروید باکس

ehsan-75
21-09-2020, 23:07
سلام دوستان.
من اندروید باکس a95x f3 air دارم. از لحاظ سخت افزاری خوبه ولی متاسفانه از یکی دو روز پیش یه دفعه ای دیگه از hdmi تصویر نمیده و همش میگه No Signal و فقط با ورودی AV تصویر میده. باکابل های مختلف هم تست کردم ولی مشکل از کابل نیست متاسفانه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطوری مشکل رو حل کنم.

italodance
22-09-2020, 06:55
دوست محترم کلا اندروید سیستم عامل ضعیف و پر پاگی هست، فارغ از گوشی. اصلا گوشی اوکی ، سیستم اندرویدی مانند تلویزیون ، باکس تی وی، رسی ور ماهواره، ...و امثالهم کلا یعنی باگ.

به هر حال ندیده پیشنهاد میکنم حتما ریست فاکتوری کامل نمایید اگر چنانچه مشکل حل نشد قاعدتا حل نخواهد شد.

Sina
22-09-2020, 10:58
سلام
به نظر مشکل سخت افزاری باشه
اگر گارانتی داره باهاش تماس بگیرید با بفرستید جایی برای تعمیرش

در مورد همین مدل جایی مشکل مشابه ای دیده بودم که ظاهرا با فشار ملایم آوردن از بالای جعبه تی وی باکس مشکل رو رفع کرده بودن ( مشکل اتصال پردازده اصلی و سیستم خنک کننده بود )

ehsan-75
22-09-2020, 18:30
سلام
به نظر مشکل سخت افزاری باشه
اگر گارانتی داره باهاش تماس بگیرید با بفرستید جایی برای تعمیرش

در مورد همین مدل جایی مشکل مشابه ای دیده بودم که ظاهرا با فشار ملایم آوردن از بالای جعبه تی وی باکس مشکل رو رفع کرده بودن ( مشکل اتصال پردازده اصلی و سیستم خنک کننده بود )

گارانتی که ندارن اینا خودم فک کردم شاید تعمیرکار های ps4 بتونن چیپست hdmi اش رو عوض کنن.
هیت سنک رو متاسفانه با چسب سیلیکون چسبوندن و نمیتونم برش دارم ببینم چه وضعی هست زیرش با فشار هم متاسفانه حل نشد.