ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا هرکسی فتوشاپ بلدنیست؟

sadaf188
19-09-2020, 08:55
سلام کسی میدونه واسه شروع یادگیری فتوشاپ ازکجا بایست شروع کرد؟ من توی یه شهر کوچک زندگی میکنم اصلأ جایی واسه یادگیری و آموزش نیست. از هرکسی هم که کمک میخوام میگن که خودت باید کارکنی و یادبگیری آخه بدون معلم و راهنما چطوری میشه یاد گرفت؟
یه مدت فایل های آموزشی رو از اینترنت دانلود کردم ولی بازم به مشکل می خوردم و کسی نبود راهنمایی ام کنه بیخیالش می شدم. لطفأ یه نفر مشاوره بده.

radarz
19-09-2020, 08:57
اموزش هاي انلاين يا مالتي مديا تهيه كنيد فتوشاپ نرم افزار پيچيده اي و به هر كار فقط دوستداران گرافيك مياد ... :)

CORTANA
19-09-2020, 09:39
سلام کسی میدونه واسه شروع یادگیری فتوشاپ ازکجا بایست شروع کرد؟ من توی یه شهر کوچک زندگی میکنم اصلأ جایی واسه یادگیری و آموزش نیست. از هرکسی هم که کمک میخوام میگن که خودت باید کارکنی و یادبگیری آخه بدون معلم و راهنما چطوری میشه یاد گرفت؟
یه مدت فایل های آموزشی رو از اینترنت دانلود کردم ولی بازم به مشکل می خوردم و کسی نبود راهنمایی ام کنه بیخیالش می شدم. لطفأ یه نفر مشاوره بده.

درود

سایت های زیادی در اینترنت وجود دارد ک آموزش های دقیق و‌ مناسبی دارند و بعد از ویدیو آموزشی می‌توانید سوالات خود را از مدرس آن بپرسید

سایت زیر آموزش فتوشاپ دارد و مدرس های محترم آن، ب تمامی موضوعات و نکات آن رسیدگی کردند و آموزش بسیار کامل و جامع ای دارد

آموزش کامل فتوشاپ-فرادرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:»:»:»

Angel4
19-09-2020, 09:53

سلام مجدد

باید پکیج های غیر حضوری تهیه کنید یا همون آموزش آن لاین. ضمنا فتوشاپ برنامه بسیار کامل و فراگیری هست. یکی فقط روتوش یاد می گیره. یکی برای معماری یکی برای عکاسی یکی برای تبلیغات و آگهی و تراکت. بستگی به استفاده شما داره. توی خصوصی بهتون ایمیل یکی از اساتیدشون رو به شما می دم باهاشون هماهنگ کنید. البته فکر نکنم تو این روز های کرونایی خودشون تدریس داشته باشند ولی بهترین راهنمایی رو قطعا خواهند داشت. 12 سال قبل استاد خود من بودن.:»