ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن PC بعد از خاموش کردن!!

marmolak kocholo
12-09-2020, 08:42
سلام دوستان عزیز
من چند وقته به یه مشکل عجیب برخوردم! اونم این که وقتی کامپیوتر رو خاموش می کنم هرچی دکمه پاور رو فشار میدم کامپیوتر روشن نمیشه!
اولین بار که این اتفاق افتاد یه بار همه سیم هارو در آوردم دوباره جا زدم و روشن شد
چند روز پیش که دوباره کامپیوتر رو خاموش کردم(من معمولاً کامپیوتر رو کم خاموش می کنم D: ) کار قبلی (unplug & replug) رو که انجام دادم نشد که نشد!
تا اینکه همه چی رو از برق کشیدم چند دقیقه صبر کردم و دوباره همه سیم هارو کشیدم و جا زدم این کارو چند بار تکرار کردم تا دوباره تونستم پی سی رو روشن کنم!
نمی دونم مشکل از کجاست انقدر هم در مورد این مسئله ( روشن نشدن PC ) مطلب هست تو اینترنت که نمی تونم اونی که مربوط به من میشه رو پیدا کنم!
از عزیزانی که تجربه دارن تقاضا می کنم راهنمایی کنند...

اینم مشخصات کامل کامپیوتر هست:
CPU: Intel Core i7-9700K
MB: Asus ROG Strix Z390-H Gaming
VGA: MSI GTX 1080 Ti OC Gaming X TF VI 11GB
RAM: GSKILL Ripjaws 2x 16GB
PSU: Cooler Master MWE 750W Gold Full Modular
SSD: Samsung 970 EVO Plus M.2 PCIe NVMe 2280 1TB
HDD: Western Digital Surveillance Purple 4TB
Case: Master Tech T500 Glass Gaming

پیشاپیش تنکــــــــــــیلو...

mehdi_vsgh
12-09-2020, 10:19
سلام دوستان عزیز
من چند وقته به یه مشکل عجیب برخوردم! اونم این که وقتی کامپیوتر رو خاموش می کنم هرچی دکمه پاور رو فشار میدم کامپیوتر روشن نمیشه!
اولین بار که این اتفاق افتاد یه بار همه سیم هارو در آوردم دوباره جا زدم و روشن شد
چند روز پیش که دوباره کامپیوتر رو خاموش کردم(من معمولاً کامپیوتر رو کم خاموش می کنم D: ) کار قبلی (unplug & replug) رو که انجام دادم نشد که نشد!
تا اینکه همه چی رو از برق کشیدم چند دقیقه صبر کردم و دوباره همه سیم هارو کشیدم و جا زدم این کارو چند بار تکرار کردم تا دوباره تونستم پی سی رو روشن کنم!
نمی دونم مشکل از کجاست انقدر هم در مورد این مسئله ( روشن نشدن PC ) مطلب هست تو اینترنت که نمی تونم اونی که مربوط به من میشه رو پیدا کنم!

اینم مشخصات کامل کامپیوتر هست:
CPU: Intel Core i7-9700K
MB: Asus ROG Strix Z390-H Gaming
VGA: MSI GTX 1080 Ti OC Gaming X TF VI 11GB
RAM: GSKILL Ripjaws 2x 16GB
PSU: Cooler Master MWE 750W Gold Full Modular
SSD: Samsung 970 EVO Plus M.2 PCIe NVMe 2280 1TB
HDD: Western Digital Surveillance Purple 4TB
Case: Master Tech T500 Glass Gaming

پیشاپیش تنکــــــــــــیلو...
سلام
یه سوال ایا همیشه این اتفاق میوفته؟؟؟
آیا از سالم بودن Power مطمئنید؟ ترجیحا اگه دسترسی داری از یک پاور دیگه نیز تست کنید! ببنید ایا بازم اتفاق میوفته ای خیر؟

نکته بعد اینکه اگر از محافظ برق یا UPs استافده میکنید اونو از سیسم خارج و دستگاه رو مستقیما به برق وصل کنید!

marmolak kocholo
12-09-2020, 13:42
سلام
یه سوال ایا همیشه این اتفاق میوفته؟؟؟
آیا از سالم بودن Power مطمئنید؟ ترجیحا اگه دسترسی داری از یک پاور دیگه نیز تست کنید! ببنید ایا بازم اتفاق میوفته ای خیر؟

نکته بعد اینکه اگر از محافظ برق یا UPs استافده میکنید اونو از سیسم خارج و دستگاه رو مستقیما به برق وصل کنید!

از اولین بار که این طوری شد هر بار که خاموش کردم با این مشکل رو به رو شدم!
از UPS استفاده نمی کنم از همون محافظ های معمولی استفاده می کنم اتفاقاً یه بار هم اونو خارج کردم پاورو مستقیم زدم به برق ولی فرقی نکرد.
دسترسی به پاور دیگه ندارم! راهی برای اطمینان هست؟

شهرنوش.انوار
12-09-2020, 13:49
از اولین بار که این طوری شد هر بار که خاموش کردم با این مشکل رو به رو شدم!
از UPS استفاده نمی کنم از همون محافظ های معمولی استفاده می کنم اتفاقاً یه بار هم اونو خارج کردم پاورو مستقیم زدم به برق ولی فرقی نکرد.
دسترسی به پاور دیگه ندارم! راهی برای اطمینان هست؟
من تجربه ی خودمو میگم...
قبلا ویندوز 10 کرکی داشتم ولی هر از چندگاهی این اتفاق میفتاد.
از وقتی ویندوز ارجینال خریدم یکبارم اینطور نشده

marmolak kocholo
12-09-2020, 14:20
من تجربه ی خودمو میگم...
ویندوزم اورجینال هست :)

mehdi_vsgh
12-09-2020, 15:45
من تجربه ی خودمو میگم...
قطعا نمیتون از ویندوز باشه....بحث روشن نشدن کامپیوتر قبل از ورود به ویندوزه!!!! ربط به ویندوز نداره!!!

ویندوزم اورجینال هست :)

اقا شاید مسخره به نظر بیاد ولی کابل پاور رو هم یه بار عوض کن و مطمئن بشو که به خوبی به پشت کیس (به پاور!!) متصل میشه...شاید یه قطعی یا اتصالی چیزی داره!!!

اگه وقتی دکمه پاور رو میزنی و به هیچ وجه برق جریان پیدا نمیکنه تو سیستم دو دلیل بیشتر نداره!!
1- کابل پاور
2- خود پاور!
اما اگه برق جریان پیدا میکنه تو سیستم! ولی روشن نمیشه باید مشکل رو در جای دیگه ای جستجو کرد!

CORTANA
12-09-2020, 15:46
سلام دوستان عزیز

پیشاپیش تنکــــــــــــیو...

درود

مطمعن شوید ک پاور و کابل آن کاملا سالم هستند و ب درستی کار می‌کنند

اتصالات متصل ب مادربرد را هم چک کنید ک سالم باشند

در قسمت پایین مادربرد سمت راست یک کابل باکس وجود دارد؛ کاملا مطمئن شوید ک کابل ها ب باکس مربوطه متصل هستند

خازن های پاور را چک کنید ک بیرون زدگی اسید، نداشته باشند

خمیر سیلیکون پردازنده را تعویض کنید

"این پست در آینده بروزرسانی می‌شود"

:»:»:»

ژیان
12-09-2020, 16:12
احتمال زیاد از پاور هستش دقت کن صداهای عجیب از پاور به گوش نمیرسه؟ من همین مشکلی رو داشتم قبلا و باهاش کنار میومدم اما باعث شد کارت گرافیکم آسیب ببینه.

تنها راهش اینه که یکی یکی چک کنی. اول از همه سیم دکمه روشن و خاموش روی مادربرد رو از جاش در بیار و با یه چیزی مثل پیچ گوشتی سعی من سیستم رو روشن خاموش کنی (فقط یادت بشه قبل از خارج کردن سیمش دقت کن جاش رو حفظ کنی و دوباره بتونی درست جا بزنی)

اگه این نبود دیگه احتمال زیاد مشکل از پاوره

شهرنوش.انوار
12-09-2020, 16:29
قطعا نمیتون از ویندوز باشه....بحث روشن نشدن کامپیوتر قبل از ورود به ویندوزه!!!! ربط به ویندوز نداره!!!

اقا شاید مسخره به نظر بیاد ولی کابل پاور رو هم یه بار عوض کن و مطمئن بشو که به خوبی به پشت کیس (به پاور!!) متصل میشه...شاید یه قطعی یا اتصالی چیزی داره!!!

اگه وقتی دکمه پاور رو میزنی و به هیچ وجه برق جریان پیدا نمیکنه تو سیستم دو دلیل بیشتر نداره!!
1- کابل پاور
2- خود پاور!
اما اگه برق جریان پیدا میکنه تو سیستم! ولی روشن نمیشه باید مشکل رو در جای دیگه ای جستجو کرد!

متوجه ام جناب ولی من با کارشناسای ایسوس و ماکروسافت تلفنی حرف زدمو یادمه اون موقع کارشناس ماکروسافت میگفت چمیدونم ببین پاورت سالمه و کابل پاورو تست کن و از این حرفا ولی نپرسید که ویندوزم اصله یا نه.
ولی برعکس کارشناس ایسوس قبل هرچی پرسید بیلد نامبر ویندوز و این چیزارو بگو بعد که براش خوندم گفت این بیلد نامبر ویندوز کرک شده. ویندوز اریجینال بگیر و تست کن. یه کد پیگیری ام داد. دو روز بعد با ویندوز اصل تست کردم کوچکترین مشکلی نداشت. الان شده تقریبا4 سال.
مشکل این دوستمون مربوط به ویندوز نیست چون گفتن ویندوز اصله. احتمالا پاور مشکل پیدا کرده

marmolak kocholo
12-09-2020, 19:36
1- کابل پاور
2- خود پاور!

منم اتفاقاً اول همین فکر به ذهنم رسید که نکنه مشکل از کابل باشه اومدم اینطوری تست کردم که کابل پاور رو به برق وصل کردم و دیدم برق تو مادربرد جریان پیدا می کنه و آیکون ایسوس روشن میشه! برای همین فکر می کنم قضیه کابل منتفیه درسته ؟
حتی فکر می کردم با این وجود قضیه پاور هم منتفیه چون به محض اتصال پاور به برق، مادربرد برق دار میشه و حتی از فاز متر هم استفاده کردم تا از جریان برق تو مادربرد مطمئن بشم که همین طور هم بود.
نظرتون ؟

درود

مطمعن شوید ک پاور و کابل آن کاملا سالم هستند و ب درستی کار می‌کنند

اتصالات متصل ب مادربرد را هم چک کنید ک سالم باشند

در قسمت پایین مادربرد سمت راست یک کابل باکس وجود دارد؛ کاملا مطمئن شوید ک کابل ها ب باکس مربوطه متصل هستند

خازن های پاور را چک کنید ک بیرون زدگی اسید، نداشته باشند

خمیر سیلیکون پردازنده را تعویض کنید

"این پست در آینده بروزرسانی می‌شود"

:»:»:»
سیلیکون رو باید تعویض کنم چون زمان زیادی گذشته (تقریباً داره 2 سال میشه از تهیه سیستم) ولی مطمئنید ربط داره؟

احتمال زیاد از پاور هستش دقت کن صداهای عجیب از پاور به گوش نمیرسه؟ من همین مشکلی رو داشتم قبلا و باهاش کنار میومدم اما باعث شد کارت گرافیکم آسیب ببینه.

تنها راهش اینه که یکی یکی چک کنی. اول از همه سیم دکمه روشن و خاموش روی مادربرد رو از جاش در بیار و با یه چیزی مثل پیچ گوشتی سعی من سیستم رو روشن خاموش کنی (فقط یادت بشه قبل از خارج کردن سیمش دقت کن جاش رو حفظ کنی و دوباره بتونی درست جا بزنی)

اگه این نبود دیگه احتمال زیاد مشکل از پاوره

نه اصلاً صدا نداره پاور! چه برسه به صدای عجیب! حتی تو بازی و کارای سنگین هم صدای آنچنانی نمیده.
سیم های مربوط به POWER SW و RESET SW هم چک کردم و دوباره جا زدم اونا هم مورد ندارن. منظورت همینا بود ؟

عزیزان ممنون بابت راهنمایی تا اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ژیان
12-09-2020, 19:46
نه اصلاً صدا نداره پاور! چه برسه به صدای عجیب! حتی تو بازی و کارای سنگین هم صدای آنچنانی نمیده.
سیم های مربوط به POWER SW و RESET SW هم چک کردم و دوباره جا زدم اونا هم مورد ندارن. منظورت همینا بود ؟

عزیزان ممنون بابت راهنمایی تا اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفتم شاید دکمه روشن خاموش کیس مشکل پیدا کرده باشه به جای اون سیم ها سعی کنی با یه چاقویی فازمتری چیزی کیس رو روشن کنی نه با دکمه کیس. اگه این نبود پس تمام اتصالات پاور به مادربرد رو یه بار دیگه چک کن شل نباشه. اگه نبود مشکل از همون پاوره

ژیان
12-09-2020, 19:49
تا مشکل رو پیدا نکردی اصلا اینجوری از سیستم استفاده نکن چون سیستم خوب و قوی داری حیفه آسیب ببینه مخصوصا کارت گرافیک که زودتر از بقیه آسیب پذیره

marmolak kocholo
12-09-2020, 19:52
گفتم شاید دکمه روشن خاموش کیس مشکل پیدا کرده باشه به جای اون سیم ها سعی کنی با یه چاقویی فازمتری چیزی کیس رو روشن کنی نه با دکمه کیس. اگه این نبود پس تمام اتصالات پاور به مادربرد رو یه بار دیگه چک کن شل نباشه. اگه نبود مشکل از همون پاوره
دقیقاً اینم به ذهنم رسید که نکنه دکمه پاور خراب باشه و همین کارم کردم. POWER SW رو در آوردم و با فاز متر زدم رو اون 2 تا شاخک ولی بازم روشن نشد! اتصالات پاور به مادربرد هم فقط اون یدونه گنده رو چک کردم فردا میخوام کیس و ببرم دفتر با کیس اونجا پاورشو تعویض کنم قبلش اتصالات دیگه هم چک می کنم...
مرسی

marmolak kocholo
12-09-2020, 19:53
تا مشکل رو پیدا نکردی اصلا اینجوری از سیستم استفاده نکن چون سیستم خوب و قوی داری حیفه آسیب ببینه مخصوصا کارت گرافیک که زودتر از بقیه آسیب پذیره
کار و زندگیم با این PC میچرخه نمی تونم بزارم کنار، ولی راست میگی سریع باید بفهمم قضیه چیه! آخه پاوره اصلاً نشون نمیده مورد داره نه صدایی نه چیزی خیلی شیک داره کارشو میکنه D:

ژیان
12-09-2020, 20:11
دقیقاً اینم به ذهنم رسید که نکنه دکمه پاور خراب باشه و همین کارم کردم. POWER SW رو در آوردم و با فاز متر زدم رو اون 2 تا شاخک ولی بازم روشن نشد! اتصالات پاور به مادربرد هم فقط اون یدونه گنده رو چک کردم فردا میخوام کیس و ببرم دفتر با کیس اونجا پاورشو تعویض کنم قبلش اتصالات دیگه هم چک می کنم...
مرسی

بعضی مادربرد ها شنیدم اگه سوکت فن سی پی یوش وصل نباشه روشن نمیشه اونم چک کن شاید شل شده باشه

ژیان
12-09-2020, 20:13
دلیل دیگه ای آخه نمیتونه باشه شما گرافیک و سی پی یو و رم ها و هارد رو هم باز کنی وقتی پاور به مادربرد متصل باشه باید روشن بشه

یه بار هم رم هارو در بیار کلا دوباره بدون رم سیستم رو روشن کن

mahdyshr
12-09-2020, 21:17
مادربردتون از این مدل ها نیست که اگه مشکلی پیش بیاد روش اررور دیاگ داشته باشه ؟

mehdi_vsgh
12-09-2020, 21:58
منم اتفاقاً اول همین فکر به ذهنم رسید که نکنه مشکل از کابل باشه اومدم اینطوری تست کردم که کابل پاور رو به برق وصل کردم و دیدم برق تو مادربرد جریان پیدا می کنه و آیکون ایسوس روشن میشه! برای همین فکر می کنم قضیه کابل منتفیه درسته ؟
حتی فکر می کردم با این وجود قضیه پاور هم منتفیه چون به محض اتصال پاور به برق، مادربرد برق دار میشه و حتی از فاز متر هم استفاده کردم تا از جریان برق تو مادربرد مطمئن بشم که همین طور هم بود.
نظرتون ؟

نه بازم ربطی نداره شما باید وقتی پاور رو میزنی برق جریان پیدا کنه و مثلا فن سی پیو شروع به کار کنه!!!

به عنوان آخرین راه حل !!(هرچند بازم معتقدم مشکل ازپاوره!)
تمام قطعات رو از مادر برد جدا کن (کارت گرافیک- رم- هارد- DVD writer و سایر کارتهایی که احیانا به مادربرد وصله!!) بعد دکمه پاور رو بزن ببین روشن میشه سیستم یا نه؟؟
اگه روشن شد که باید یکی یک قطعات رو برگردونی! تا ببنی مشکل از کجاست اما اگه روشن نشد دیگه یه پاور خوب جور کن!

AMHSIN
12-09-2020, 23:34
اگر می تونید رم ها رو هم جدا کنید، جاشون رو با سشوار تمیز کنید و بعد فقط یکی رو جا بزنید ... گاهی با همین کار ساده سیستم راه می فته

+

توی بعضی از مادربرد ها اگر باتری مشکل پیدا کنه سیستم روشن نمیشه ...

+

دوستان زندگی دو روزه اینقد به هم توهین نکنید ... کی میدونه شاید اگر تو دنیای واقعی همدیگه رو ببینید خیلی هم از مرام همدیگه خوشتون بیاد ... شناختی که از فضای مجازی بدست میاد خیلی خیلی تک بعدی و سطحی هست ... این شناخت سطحی رو معیار قضاوت قرار ندید ... و من الله توفیق :دی

FX
14-09-2020, 12:12
با پاور دیگر تست کن ...اگر نبود سراغ داستان های بعدی برو اما اول پاور