PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد تکنیک رانندگی و پارک کردن

linuscomex
09-09-2020, 13:51
سلام دوستان عزیز انجمن. دوستانی که در امر رانندگی حرفه ای هستن لطفا جواب بدن. مشکل من در پارک کردن خودرو اینه که نمی تونم صاف پارک کنم. یعنی از جلو که میخوام پارک کنم همیشه ماشین زاویه داره. راه حل یا روشی برای حل این مشکل سراغ دارین؟ شما معیاری برای تشخیص صاف پارک کردن خودرو دارین که مطمئن باشین با رعایت اون خودرو صافه.

nimahandsomboy
09-09-2020, 18:23
باید از اینه های بغل کمک بگیری

منظورت پارک دوبل هست؟؟

linuscomex
09-09-2020, 21:01
نه پارک کنار خیابان منظورم بود. یا تو پارکینگ کنار بقیه ماشین ها.

hamed_korn
09-09-2020, 21:25
سلام پارک کنار خیابون منظورتون چی هست دیگه؟
اگه کنارتون جدول یا جوب هست اون میشه خط کش

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

linuscomex
09-09-2020, 21:46
خب معیارت برای طراز کردن با جدول چیه؟ چطور می فهمی ماشبن دقیقا با جدول موازی قرار گرفته.
لحث من کلی بود شما وقتی تو فضای آزاد قرار داری و می خوای در راستای یه خط فرضی تو خیابون پارک کنی حتما باید با خط فرضی افقی در دور دست یه معیار تنظیمی داشته باشی که بدونی چند درجه انحراف داری.
به خدا سوالم پیچیده نیست‌. من میگم برای اینکه بدونین صاف پارک کردین باید خط عرضی درب موتور با خط فرضی انتهای جاده یا خیابات موازی باشه؟

Sina
09-09-2020, 22:09
شما یکبار در پارکینگ منزل موازی یک دیوار پارک کنید ( پیاده بشید و مطمئن بشید )
سپس آینه سمت شاگرد رو طوری تنظیم کنید که موازی بودن دیوار با بدنه ماشین رو بتونید در آینه ببینید و متوجه این موازی بودن بشید
از این به بعد از همین آینه کمک بگیرید و بدنه ماشین رو با پیاده رو یا دیوار موازی کنید
بعد یه مدتی بصورت تجربی راحت میتونید اینکار رو انجام بدید

linuscomex
10-09-2020, 08:14
چطور بعدش به صورت تجربی انجام میشه؟ بدون داشتن هیچ نقطه مرجعی

nimahandsomboy
10-09-2020, 09:45
شما هر جا که بخواهید پارک کنید
تو خیابون .کنار جدول . پارکینگ
فقط میتونید از اینه بقل کمک بگیربد
اکثر راننده همین کار انجام میدن
( البته بعضی مدل ماشین ها دوربین دارن که تو مانیتور پشت و بقل راحت نشون میده )

یه چند بار که خودتون انجام بدید...یاد میگیرید

shaahani
10-09-2020, 22:12
انجام دادن پارک دوبل که ساده است، فقط کافیه که خودتون رو با ماشین های پارک شده دیگه هم راستا کنید.
1.ابتدا ماشین رو با ماشین جلویی برابر قرار میدین، بطوری که عقب ماشینتون با ماشین کناری در یک راستا باشه و بعد فرمان رو تمام بر میگردونید و دنده عقب حرکت میکنید.
2.بعد از اینکه ماشین شما در وضععیت چهل و پنج درجه نسبت به محل پارک در اومد، فرمان رو راست میکنید تا در همین زاویه به مقدار کافی در محل پارک عقب برید.
3.بعد از اینکه جلوی ماشین شما در یک راستا با ماشین جلویی قرار گرفت، فرمان رو مجددا تمام برمیگردانید تا ماشین به خوبی در محل مورد نظر پارک بشه.
اگه احتمالا بارهای اول به خوبی نتونستید این پارک رو انجام بدین، همیشه میتونید کمی ماشین رو جلو و عقب کنید که کاملا موازی جدول بشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه آینه بغل سمت شاگرد شما، مقداری از حد معمول پایین تر باشه بطوری که زمین یا جدول (یا دیوار) رو در پشت سر مشاهده کنید، به سادگی میتوانید موازی با آن پارک مناسب را انجام دهید.

hamid3369
12-09-2020, 12:19
شما اینه رو نگاه کن این خط کج باید راست بشه ماشینت همون خطه اون خط رو تو اینهه راست نگهدار با فرمان زیاد بازس نکن