ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سازگاری هارد شش ترابایت وسترن دیجیتال بلو

pouyamahmoudi
02-09-2020, 20:12
سلام
وقت بخیر
هارد Western Digital Blue مدل WD60EZAZ با ظرفیت 6 ترابایت و بافر 256 مگابایت خریدم. آیا با مشخصات سیستم من سازگار هست؟
پردازنده: Intel Core i7 960
مادربورد: Gigabyte X58A-UD3R
رم: 2x Corsair Vengeance 8GB DDR3
کارت گرافیک: Zotac NVIDIA Geforce GTX 465
پاور: Green 530 Watt
از قبل چهار هارد در کیس نصب کردم. دو عدد Western Digital Black هر کدوم با ظرفیت یک ترابایت و دو عدد Western Digital Green هر کدوم با ظرفیت دو ترابایت. چون درگاه دیگه‌ای باقی نمونده، قصد دارم یکی از هارد‌ها را خارج کنم و هارد جدید را جایگزین کنم.

ata.royalfalcon
02-09-2020, 20:21
سلام
وقت بخیر
هارد Western Digital Blue مدل WD60EZAZ با ظرفیت 6 ترابایت و بافر 256 مگابایت خریدم. آیا با مشخصات سیستم من سازگار هست؟
پردازنده: Intel Core i7 960
مادربورد: Gigabyte X58A-UD3R
رم: 2x Corsair Vengeance 8GB DDR3
کارت گرافیک: Zotac NVIDIA Geforce GTX 465
پاور: Green 530 Watt
از قبل چهار هارد در کیس نصب کردم. دو عدد Western Digital Black هر کدوم با ظرفیت یک ترابایت و دو عدد Western Digital Green هر کدوم با ظرفیت دو ترابایت. چون درگاه دیگه‌ای باقی نمونده، قصد دارم یکی از هارد‌ها را خارج کنم و هارد جدید را جایگزین کنم.

سلام .
بله بدون مشکل میتونید روی سیستم نصب و استفاده کنید .

pouyamahmoudi
05-09-2020, 16:11
سلام .
بله بدون مشکل میتونید روی سیستم نصب و استفاده کنید .
سلام
هارد جدید را نصب کردم. اما پس از فرمت در قسمت Status نوشته Healthy Basic Data Partition. چه تفاوتی با Healthy Primary Partition داره؟ جهت رفع مشکل چی کار کنم؟

ata.royalfalcon
05-09-2020, 21:03
سلام
هارد جدید را نصب کردم. اما پس از فرمت در قسمت Status نوشته Healthy Basic Data Partition. چه تفاوتی با Healthy Primary Partition داره؟ جهت رفع مشکل چی کار کنم؟

سلام .
یک عکس از Disk management‌ ویندوز اینجا بذارید (maximize شده بطور کامل) .

pouyamahmoudi
05-09-2020, 21:22
سلام .
یک عکس از Disk management‌ ویندوز اینجا بذارید (maximize شده بطور کامل) .
سلام
هارد جدید که نصب کردم درایو H هست. قصد استفاده برای آرشیو فایل و تدوین دارم و نمی‌خوام روی اون ویندوز نصب کنم. لطفاً تصویر را بررسی و راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
05-09-2020, 21:33
سلام
هارد جدید که نصب کردم درایو H هست. قصد استفاده برای آرشیو فایل و تدوین دارم و نمی‌خوام روی اون ویندوز نصب کنم. لطفاً تصویر را بررسی و راهنمایی کنید.
سلام .
هیچ مشکلی نیست و میتونید اطلاعات رو روی این پارتیشن ذخیره کنید . همچنین Primary هم هست .

pouyamahmoudi
05-09-2020, 22:32
سلام .
هیچ مشکلی نیست و میتونید اطلاعات رو روی این پارتیشن ذخیره کنید . همچنین Primary هم هست .
سلام
ممنون بابت راهنمایی.
بسیار عالی. ولی چرا بر خلاف سایر درایوها نوشته Basic Drive Partition؟ آیا تفاوتی با سایرین داره؟
در ضمن، از چه نرم‌افزاری برای تست عملکرد و سلامت هارد استفاده کنم؟

pouyamahmoudi
06-09-2020, 13:04
سلام .
اطلاعات همین هارد در نرم‌افزار Crystal Disk Info:

ata.royalfalcon
06-09-2020, 16:09
سلام
ممنون بابت راهنمایی.
بسیار عالی. ولی چرا بر خلاف سایر درایوها نوشته Basic Drive Partition؟ آیا تفاوتی با سایرین داره؟

سلام .

ولی چرا بر خلاف سایر درایوها نوشته Basic Drive Partition؟ آیا تفاوتی با سایرین داره؟

میتونید از نرم افزار HD Tune Pro و یا Hard Disk Sentinel استفاده کنید ولی همینکه SMART Status هارد ديسك OK باشه کافی هست مگر اينكه بخواهید کامل مطمئن بشيد که در اینصورت باید از تستهای Short Self-Test و Extended Self-Test استفاده کنید .

توضیح : Short Self-Test علاوه بر اينكه عملكرد قسمتهاي مختلف مانند read/write heads و servo و memory و ... تست ميكند قسمت كوچكي از سطح مدياي هارد ديسك (نه تمام آن) و در مدت زماني كوتاه ، Read Scan ميشود . ميزان مدياي اسكن شده و اينكه كدام اجزاء تست شوند توسط سازنده تعيين ميشود . ولي در Extended Self-Test علاوه بر چك كردن مواردي كه در Short self-test انجام ميشود كل مدياي هارد ديسك براي آشكارسازي مناطق داراي مشكل (مثلاً بدسكتوري) Read Scan خواهد شد و بديهي هست كه هر چه قدر حجم هارد ديسك بيشتر باشد زمان مورد نياز براي تكميل Extended Self-Test بيشتر خواهد شد .

اطلاعات همین هارد در نرم‌افزار Crystal Disk Info:

هارد دیسک مشکلی ندارد و در نتیجه نیازی به انجام تستهای اضافی نیست .