مشاهده نسخه کامل
: مشکل کار نکردن ssd evo 860 در لپ تاب n552vw ?!
sezar & sanaz
25-08-2020, 03:31
سلام وقت بخیر دوستان من یک عدد ssd evo 860 گرفتم لپ تاب من n552vw جایگزین هارد قبلی کردم ولی وصل که میکنم نه بایوس بالا میاد نه ویندوز ولی با تبدیل نصب میکنم یا به pc براحتی بالا میاد صفر هستش ssd چکار باید بکنم دوستان؟
سلام وقت بخیر دوستان من یک عدد ssd evo 860 گرفتم لپ تاب من n552vw جایگزین هارد قبلی کردم ولی وصل که میکنم نه بایوس بالا میاد نه ویندوز ولی با تبدیل نصب میکنم یا به pc براحتی بالا میاد صفر هستش ssd چکار باید بکنم دوستان؟
درود
ویندوز بعد از نصب حافظه جدید بوت نمیشود، زیرا بر روی هارد قبلی نصب بوده است، ویندوز را باید مجدداً نصب کنید.
هارد را مجدد ب لب تاپ متصل کنید و وارد ویندوز شوید
با استفاده از نرم افزار Rufus یک فلش بوتیبل بسازید
سپس حافظه SSD را ب لب تاپ متصل کرده و سپس وارد بایوس شوید (وارد نشدن ب بایوس ربطی ب حافظه جدید ندارد؛ با کلید های F12، F8 و یا Delete وارد بایوس شوید)
سپس در قسمت Boot گزینه First Boot Device را بر روی حافظه جدید قرار دهید
سپس تنظیمات را با استفاده از دکمه F10 از روی کیبورد یا گزینه Save ذخیره کرده و لب تاپ را خاموش کنید
سپس فلش بوتیبل را ب یکی از پورت های لب تاپ متصل کرده و سپس لب تاپ را روشن کنید
در این مرحله وارد منوی Boot شوید (توجه کنید ک منوی Boot با منوی بایوس فرق دارد و روش مراجعه ب آن کمی متفاوت است) سپس با استفاده از دکمه های کیبورد فلش بوتیبل را انتخاب کنید و میبینید ک لوگو ویندوز نمایش داده میشود و وارد مراحل نصب ویندوز میشوید
در مرحله ای ک باید پارتیشنی برای نصب ویندوز انتخاب کنید یک پارتیشن وجود دارد، ویندوز را بر روی آن نصب کنید و بعد از نصب ویندوز و وارد شدن ب دسکتاپ، ب Device Manager مراجعه کنید و درایور های سیستم را بطور کامل نصب کنید (روش آنلاین)
سپس ب Device management مراجعه کنید و با توجه ب نیاز خود حافظه جدید را پارتیشن بندی کنید
:»:»:»
sezar & sanaz
26-08-2020, 23:49
سلام داداش ویندوز ولی رو m.2 لپ تاب وصل من الان این ssd جایگزین هاردش کردم !
sezar & sanaz
27-08-2020, 00:07
اصلا تو بایوس نمیره نمیدونم چه دکمه ای بزنم همرو زدم تمام دکمه ها تست کردم هیچی جواب نمیده فقط لوگو ایسوس میاد ثابت رو صفحه همین
سلام داداش ویندوز ولی رو m.2 لپ تاب وصل من الان این ssd جایگزین هاردش کردم !
درود
لطفاً کامل تر و دقیق تر توضیح دهید
اصلا تو بایوس نمیره نمیدونم چه دکمه ای بزنم همرو زدم تمام دکمه ها تست کردم هیچی جواب نمیده فقط لوگو ایسوس میاد ثابت رو صفحه همین
دکمه های F12 و Delete را قبل از نمایش داده شدن لوگو ASUS پشت سر هم زده و نتیجه را اعلام کنید
sezar & sanaz
27-08-2020, 01:20
سلام زدم نمیشه رو بوت نمیره جدا از اون در جا دیگه یکی گفت آپدیت کن ssd رفتم سایت اصلی سامسونگ آپدیتش کردم با چه مکافاتی فریمورش رو باز هم نشد امروز یه کدی گرفتم حتی الان جا رایتر نصب کردم باز نشد یکی دیگم گفت شاید مصرفش بالا رایتر اصلا جدا کن باز کردم بازم نشد چکار کنم خواهشن کمک بدین
sezar & sanaz
27-08-2020, 01:22
الان این evo در میارم راحت میزنم میره تو بوت ولی به محض نصب این نمیره تو بوت جالب اینجاست تو سایت خارجی زده نصب این evo 860 برا n552 vw مناسب ..
sezar & sanaz
27-08-2020, 01:25
الان سرچ کردم یکی تو خارج این مشکل داشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sezar & sanaz
27-08-2020, 01:58
تو این فروم یکی همین مشکل داشته گفته بایوس به قبل برگردنید درست میشه به نسخه ۳۰۰ بنظر شما اشتباه نیست بایوس به نسخه قبل برد امکانات لپ تاب محدود نمیشه !؟
سلام زدم نمیشه رو بوت نمیره جدا از اون در جا دیگه یکی گفت آپدیت کن ssd رفتم سایت اصلی سامسونگ آپدیتش کردم با چه مکافاتی فریمورش رو باز هم نشد امروز یه کدی گرفتم حتی الان جا رایتر نصب کردم باز نشد یکی دیگم گفت شاید مصرفش بالا رایتر اصلا جدا کن باز کردم بازم نشد چکار کنم خواهشن کمک بدین
درود
نیازی ب آپگرید نیست
الان این evo در میارم راحت میزنم میره تو بوت ولی به محض نصب این نمیره تو بوت جالب اینجاست تو سایت خارجی زده نصب این evo 860 برا n552 vw مناسب ..
عرض کردم خدمتتون وقتی ک EVO رو ب دستگاه متصل میکنید باید ویندوز رو مجددا نصب کنید.روش های مراجعه ب بایوس توی اینترنت موجوده، در بایوس اولویت اول رو قرار بدید بر روی USB برای فلش بوتیبلی ک از قبل آماده کردید!!!..در صورتی ک پیغام Press any key to Boot from CD/DVD یا Press any key to Boot رو مشاهده کردید، دکمه Enter رو از روی کیبورد بزنید.و ویندوز رو روی پارتیشن خام (Unlocated) نصب کنید (بقیه مراحل در پست اول بنده موجوده)
تو این فروم یکی همین مشکل داشته گفته بایوس به قبل برگردنید درست میشه به نسخه ۳۰۰ بنظر شما اشتباه نیست بایوس به نسخه قبل برد امکانات لپ تاب محدود نمیشه !؟
شما اول باید تمامی روش هارو تست کنید و در صورتی ک نتیجه ای نگرفتید برید بایوس رو داونگرید کنید
پ.ن:بنده الان متوجه پاسخ های شما نشدم (این پی نوشت تذکر نیست) لطفا نقل قول بگیرید و تمامی حرف هاتون رو توی یک پست بزنید
sezar & sanaz
27-08-2020, 09:08
سلام تمام روش هارو انجام دادم برای بوت کردن بعد نصب صفحه فریز میشه رو نماد ایسوس بله فلش بوت هست و آماده هیچ کدوم از گزینهدهایی که میگید نمیاد مناسفانه حتی از داخل ویندوز میزنم بعد بالا اومدن روفلش بوت بشه و بعد باز ssd نصب میکنم باز فریز میشه اصلا هیچ یک از دکمه ها کار نمیکنن اون چیزایی که میگید بخدا بارها روش هارو تست کردم تنها راه بایوس قدیم که باید نصب بشه تو لینک فروم های خارجی فرستادم براتون مشکل فقط بنده نیست خیلی ها در خارج هم این مشکل داشتن امروز هم نامه زدم به ایسوس و گفتم بهشون آپدیت ۳۰۴ بایوس باگ داره منتظرم اونها هم جواب بدن توکل بر خدا و ممنون از شما
sezar & sanaz
27-08-2020, 19:50
الان یه مشکل دارم میگه بایوس قدیمی هست نمیزارم بریزی باید چکار کنم چجوری میشه بایوس ورژن قبل ریخت رو لپ تاب ؟
سلام تمام روش هارو انجام دادم برای بوت کردن بعد نصب صفحه فریز میشه رو نماد ایسوس بله فلش بوت هست و آماده هیچ کدوم از گزینهدهایی که میگید نمیاد مناسفانه حتی از داخل ویندوز میزنم بعد بالا اومدن روفلش بوت بشه و بعد باز ssd نصب میکنم باز فریز میشه اصلا هیچ یک از دکمه ها کار نمیکنن اون چیزایی که میگید بخدا بارها روش هارو تست کردم تنها راه بایوس قدیم که باید نصب بشه تو لینک فروم های خارجی فرستادم براتون مشکل فقط بنده نیست خیلی ها در خارج هم این مشکل داشتن امروز هم نامه زدم به ایسوس و گفتم بهشون آپدیت ۳۰۴ بایوس باگ داره منتظرم اونها هم جواب بدن توکل بر خدا و ممنون از شما
درود
بایوس را ب آخرین ورژن موجود آپگرید کنید و سپس مجددا تست کنید
الان یه مشکل دارم میگه بایوس قدیمی هست نمیزارم بریزی باید چکار کنم چجوری میشه بایوس ورژن قبل ریخت رو لپ تاب ؟
در پست ادغام شده بالا عرض کردم ک بایوس رو آپگرید کنید و مجددا تست کنید
در صورتی ک نتیجه ای حاصل نشد پیشنهاد میکنم ب مراکز تعمیراتی و خدمات کامپیوتر مراجعه کنید؛ لب تاپ شما توسط متخصصین بررسی میشود و در آنجا راهنمایی میشوید
پی نوشت:لطفا وقتی میخواهید ب کاربری پاسخ دهید از گزینه "جواب بصورت نقل قول استفاده کنید.بنده متوجه پاسخ شما نشدم (این پ.ن تذکر نیست)
sezar & sanaz
28-08-2020, 21:34
درود
بایوس را ب آخرین ورژن موجود آپگرید کنید و سپس مجددا تست کنید
در پست ادغام شده بالا عرض کردم ک بایوس رو آپگرید کنید و مجددا تست کنید
در صورتی ک نتیجه ای حاصل نشد پیشنهاد میکنم ب مراکز تعمیراتی و خدمات کامپیوتر مراجعه کنید؛ لب تاپ شما توسط متخصصین بررسی میشود و در آنجا راهنمایی میشوید
پی نوشت:لطفا وقتی میخواهید ب کاربری پاسخ دهید از گزینه "جواب بصورت نقل قول استفاده کنید.بنده متوجه پاسخ شما نشدم (این پ.ن تذکر نیست)
بایوس جدید گرفتم بریزم بازم نزاشت میگه قدیمیه !پندتا مقاله خوندم تو خود سایت تعمیر لپ تاب ایسوس نوشته بود برای ریست بایوس باید باتری لپ تاب جدا کنید ۲۰ بار دکمه پاور بعد ده دقیقه بزنید بعد اوکی دیگه جالب اینجاست من چند ساعت کنار گذاشتم اون کارم کردم حتی پسورد اول لپ تاب هم برداشته نشده ! اصلا اینجور که در سایت های دیگه اونده نه باتری جدا داره این و نه جامپ داره نمیدونم این دیگه چیه !
یه سوال جدا این مشکلات
این لپ تاب الان داخلش ssd msata هست داخلش یعنی ازین ssd ها که سرش دو شیار داره الان داخلش ولی جایگاهی که داره تک شیار میخوام ببینم میشه ازین m.2 ها داخلش گذاشت یا خیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰۰۸۲۸_۲۱۰۸۴۲.jpg
بایوس جدید گرفتم بریزم بازم نزاشت میگه قدیمیه !پندتا مقاله خوندم تو خود سایت تعمیر لپ تاب ایسوس نوشته بود برای ریست بایوس باید باتری لپ تاب جدا کنید ۲۰ بار دکمه پاور بعد ده دقیقه بزنید بعد اوکی دیگه جالب اینجاست من چند ساعت کنار گذاشتم اون کارم کردم حتی پسورد اول لپ تاب هم برداشته نشده ! اصلا اینجور که در سایت های دیگه اونده نه باتری جدا داره این و نه جامپ داره نمیدونم این دیگه چیه !
یه سوال جدا این مشکلات
این لپ تاب الان داخلش ssd msata هست داخلش یعنی ازین ssd ها که سرش دو شیار داره الان داخلش ولی جایگاهی که داره تک شیار میخوام ببینم میشه ازین m.2 ها داخلش گذاشت یا خیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰۰۸۲۸_۲۱۰۸۴۲.jpg
درود
این SSD ک عکسش رو قرار دادید خودش M.2 هست
میتونید SSD خریداری شده (EVO) رو مرجوع کنید و یک SSD دیگه جای اون بخرید؛ اما اولش پیشنهاد میکنم ک ب مراکز خدمات کامپیوتر و تعمیراتی مراجعه کنید و مشکل رو با متخصصین در میان بگذارید تا بررسی شه و اگه راه حلی بود عملی بشه.
sezar & sanaz
31-08-2020, 21:54
سلام ممنون از کمکت داداش با سایت اصلی ایسوس مکاتبه کردم گفت امکان پذیر نیست نه برگرشت بایوس و نه نصب این ssd مجبورم بفروشمش از خارج خریداری شده امکان مرجوع نیست اگرم اینجا بود فروشنده قبول نمیکرد چون پلمپ باز شده ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.