ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با انتخاب نرم افزار دیفالت در ویندوز 10

Переклад не
22-08-2020, 14:45
سلام
همیشه برای اجرای فایل های مختلف با نرم افزار های مختلف مواجه هستیم . مثلا در مباحث گرافیکی برای نمونه برای ویو کردن عکسها از acdsee استفاده میکنیم و ... . مشکل من با ویندوز 10 اینه که هر بار با هر روش ممکن برنامه ی پیشفرضی رو که برای اجرای یک فایل انتخاب میکنم باز بعد از شروع بکار مجدد کامپیوتر ، نرم افزار پیش فرض به حالت قبلی برمیگرده . بارها من تو ویندوز تنظیم کردم که آقا فایهای psd رو باید با فتوشاپ باز کنی اما بعد از یه خاموش روشن شدن سیستم باز psd هارو با ACDsee باز میکنه. تو پلیر ها هم همینطور . تو فیلم ها هم هر بار که تنظیم میکنم با یه پلیر خاص اونارو پخش کنه باز میره رو یه پلیر دیگه . تنظیماتم رو هم از تو بخش Default program انجام دادم هم از روشهای دیگه. اما نشد
ممنون

CORTANA
22-08-2020, 15:58
سلام
همیشه برای اجرای فایل های مختلف با نرم افزار های مختلف مواجه هستیم . مثلا در مباحث گرافیکی برای نمونه برای ویو کردن عکسها از acdsee استفاده میکنیم و ... . مشکل من با ویندوز 10 اینه که هر بار با هر روش ممکن برنامه ی پیشفرضی رو که برای اجرای یک فایل انتخاب میکنم باز بعد از شروع بکار مجدد کامپیوتر ، نرم افزار پیش فرض به حالت قبلی برمیگرده . بارها من تو ویندوز تنظیم کردم که آقا فایهای psd رو باید با فتوشاپ باز کنی اما بعد از یه خاموش روشن شدن سیستم باز psd هارو با ACDsee باز میکنه. تو پلیر ها هم همینطور . تو فیلم ها هم هر بار که تنظیم میکنم با یه پلیر خاص اونارو پخش کنه باز میره رو یه پلیر دیگه . تنظیماتم رو هم از تو بخش Default program انجام دادم هم از روشهای دیگه. اما نشد
ممنون

درود

ورژن ویندوز و بیلد دقیق آن را عنوان کنید.

:»:»:»

Переклад не
22-08-2020, 17:44
نسخه ی پرو 2019
آپدیت شده

CORTANA
22-08-2020, 19:43
نسخه ی پرو 2019
آپدیت شده

درود

عرض کردم بیلد و ورژن آن را عنوان کنید

Переклад не
22-08-2020, 22:56
درود

عرض کردم بیلد و ورژن آن را عنوان کنید

pro
1903
18362.959

CORTANA
22-08-2020, 23:39
pro
1903
18362.959

درود

چند دقیقه پیش ک مراجعه کردم ب انجمن اختصاصی خود مایکروسافت، کاربران زیادی بودند ک این مشکل را گزارش داده بودند و با راه حل های ارائه شده نتیجه ای حاصل نشد

ویندوز 10 نسخه 2004 را را از سایت سافت98 دانلود کرده و ب صورت Clean install نصب کنید؛ مشکل مربوطه در این نسخه برطرف شده است؛ این مشکل قبلا هم برای بنده پیش آمده بود.

نکته مهم:درایور های سیستم را فقط از طریق Device Manager خود ویندوز آپدیت کنید

mehdi_vsgh
23-08-2020, 09:28
سلام
ممنون
بعضی وقتا ویندوز قاطی میکنه که دیگه چاره ای جز تعویض مجدد آن نیست!! مشکل شماهم در اون دسته قرار میگیره