ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد درگاه پرداختی بدون طراحی سایت

amirdelta110
21-08-2020, 23:07
سلام دوستان

من میخوام در اینستاگرام و تلگرام تولید محتوا کنم و آموزش های ویدئویی بزارم ولی می خواستم بدونم که بدون طراحی سایت میتونم یه لینک پرداخت مختص به خودم ایجاد کنم تا مشتری هام بتونن از این لینک، مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنن؟

ممنون میشم راهنماییم کنین.

CORTANA
21-08-2020, 23:22
سلام دوستان

من میخوام در اینستاگرام و تلگرام تولید محتوا کنم و آموزش های ویدئویی بزارم ولی می خواستم بدونم که بدون طراحی سایت میتونم یه لینک پرداخت مختص به خودم ایجاد کنم تا مشتری هام بتونن از این لینک، مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنن؟

ممنون میشم راهنماییم کنین.
درود

Pay ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در داخل سایت بر روی سه خط کلیک کنید و در قسمت محصولات سرویس موردنظر خود را انتخاب کنید؛ در آنجا بطور کامل راهنمایی میشوید

:»:»:»

amirdelta110
28-08-2020, 23:22
درود

Pay ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در داخل سایت بر روی سه خط کلیک کنید و در قسمت محصولات سرویس موردنظر خود را انتخاب کنید؛ در آنجا بطور کامل راهنمایی میشوید

شما مطمئن هستید که این کار بدون داشتن سایت امکان پذیر است؟ ممنون

CORTANA
28-08-2020, 23:27
شما مطمئن هستید که این کار بدون داشتن سایت امکان پذیر است؟ ممنون

درود

بله، بعد از ثبت نام در سایت و تکمیل پروفایل کاربری، یک لینک ب شما داده میشود ک مشتری های شما میتوانند ب آن مراجعه کنند و مبلغ مربوطه را ب حساب شما در این سایت پرداخت نمایند

zancko
09-11-2020, 23:10
سلام میتونید به سایت زرین پال مراجعه کنید و پس از تکمیل اطلاعات لینک اختصاصی پرداخت رو بدون داشتن سایت انجام بدین

shiroo1900
30-07-2022, 16:17
سلام وقتتون بخیر. با استفاده از زرین لینک که محصول زرین پال میتونین به راحتی لینک پرداخت رو برای مشتری ارسال کنید تا مشتری براحتی به درگاه پرداخت اینترنتی منتقل بشه و نیازی به کارت به کارت نیست دیگه.

sedggha
23-01-2023, 15:38
سلام خسته نباشید اتفاقا من از سایتی استفاده میکم که برای شبکه های اجتماعی مثل اینستا و تلگرام درگاه پرداخت میده. برای دریافت باید وارد این سایت بشین و درخواست درگاه پرداخت مستقیم و یا شخصی ثبت نمایید.
برید داخل این صفحه و ثبت نام خود را تکمیل نمایید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید