ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوتر درست نشدنی

Amir.shatpoor
17-08-2020, 11:35
سلام
من در حال کار با ورد بودم یهو صفحه شطرنجی شد وقتی از پاور قطع کردمش دیگه روشن میکردمش روشن میشد باند و موس و کیبورد هم روشن میشد ولی هیچکدوم کار نمیکرد مانیتور هم بالا نمیومد و صدای بوق نمیاد(قبلا هم نمیومد) رم م درسته.
چراغ مادر برو روشن میشه فن روشن میشه (هم پاور و هم cpu) کارت گرافیک هم نیست چون وگرنه صدا ویندوز میومد یه راهنمایی کنید که پاوره یا CPU یا مادر برد

CORTANA
17-08-2020, 13:30
سلام
من در حال کار با ورد بودم یهو صفحه شطرنجی شد وقتی از پاور قطع کردمش دیگه روشن میکردمش روشن میشد باند و موس و کیبورد هم روشن میشد ولی هیچکدوم کار نمیکرد مانیتور هم بالا نمیومد و صدای بوق نمیاد(قبلا هم نمیومد) رم م درسته.
چراغ مادر برو روشن میشه فن روشن میشه (هم پاور و هم cpu) کارت گرافیک هم نیست چون وگرنه صدا ویندوز میومد یه راهنمایی کنید که پاوره یا CPU یا مادر برد

درود

اگر ب بایوس دسترسی دارید تمامی تنظیمات آن را Restore Default (بازگشت ب تنظیمات پیشفرض) کنید و سپس از بخش Boot گزینه First Boot Device را بر روی HDD/Internal Storage قرار دهید

سپس تنظیمات را ذخیره و سیستم را ریبوت کنید

نتیجه را اطلاع دهید

:»:»:»

mehdi_vsgh
17-08-2020, 13:36
سلام
سیستم تا چه مرحله ای بالا میاد؟