مشاهده نسخه کامل
: کامپیوتر درست نشدنی
Amir.shatpoor
17-08-2020, 11:35
سلام
من در حال کار با ورد بودم یهو صفحه شطرنجی شد وقتی از پاور قطع کردمش دیگه روشن میکردمش روشن میشد باند و موس و کیبورد هم روشن میشد ولی هیچکدوم کار نمیکرد مانیتور هم بالا نمیومد و صدای بوق نمیاد(قبلا هم نمیومد) رم م درسته.
چراغ مادر برو روشن میشه فن روشن میشه (هم پاور و هم cpu) کارت گرافیک هم نیست چون وگرنه صدا ویندوز میومد یه راهنمایی کنید که پاوره یا CPU یا مادر برد
سلام
من در حال کار با ورد بودم یهو صفحه شطرنجی شد وقتی از پاور قطع کردمش دیگه روشن میکردمش روشن میشد باند و موس و کیبورد هم روشن میشد ولی هیچکدوم کار نمیکرد مانیتور هم بالا نمیومد و صدای بوق نمیاد(قبلا هم نمیومد) رم م درسته.
چراغ مادر برو روشن میشه فن روشن میشه (هم پاور و هم cpu) کارت گرافیک هم نیست چون وگرنه صدا ویندوز میومد یه راهنمایی کنید که پاوره یا CPU یا مادر برد
درود
اگر ب بایوس دسترسی دارید تمامی تنظیمات آن را Restore Default (بازگشت ب تنظیمات پیشفرض) کنید و سپس از بخش Boot گزینه First Boot Device را بر روی HDD/Internal Storage قرار دهید
سپس تنظیمات را ذخیره و سیستم را ریبوت کنید
نتیجه را اطلاع دهید
:»:»:»
mehdi_vsgh
17-08-2020, 13:36
سلام
سیستم تا چه مرحله ای بالا میاد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.