PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره: خرید دوربین کارکرده تا 6 میلیون؟

amirpcp30
07-08-2020, 11:56
سلام دوستان
ممنون میشم یکی دو دوربین خوب در این رنج معرفی کنید (ی چیزی باشه که ارزشش رو داشته باشه 4 میلیونی هم بود چه بهتر)
از نظر سایز و وزن و زوم برام اصلا مهم نیست پس کامپکت بود یا سوپر زوم یا... هیچ تفاوتی برام نداره
چیزی که برای من مهمه جزئیات و کیفیت عکس هست، بیشتر برای عکس از طبیعت می خوام به همین دلیل جزئیات مهمه چون فاصله زیاده
عکاس حرفه ای هم نیستم و اگه امکانات خاصی داشته باشه شاید هیچوقت ازش استفاده نکنم
با سپاس

mojt90
07-08-2020, 14:15
سلام دوستان
ممنون میشم یکی دو دوربین خوب در این رنج معرفی کنید (ی چیزی باشه که ارزشش رو داشته باشه 4 میلیونی هم بود چه بهتر)
از نظر سایز و وزن و زوم برام اصلا مهم نیست پس کامپکت بود یا سوپر زوم یا... هیچ تفاوتی برام نداره
چیزی که برای من مهمه جزئیات و کیفیت عکس هست، بیشتر برای عکس از طبیعت می خوام به همین دلیل جزئیات مهمه چون فاصله زیاده
عکاس حرفه ای هم نیستم و اگه امکانات خاصی داشته باشه شاید هیچوقت ازش استفاده نکنم
با سپاس

تجربه ای ندارم . ولی به نظرم نو بخرید . دست و دوم ریسک دارد.:»

amirpcp30
07-08-2020, 15:19
تجربه ای ندارم . ولی به نظرم نو بخرید . دست و دوم ریسک دارد.:»
ممنون اتفاقا این سوال رو هم داشتم که چطور باید دوربین رو تست کرد
ی نکته که وجود داره احتمالا بخرم حدود 2-3 ماه استفاده کنم بعد بفروشم برای همین مجبورم کارکرده خریدم کنم که ضرر نشه
با سپاس

amirpcp30
17-08-2020, 14:54
سلام مجدد
دوستان نظرتون در مورد d5200 کنون چی هست؟(کارکرده)

FatemeShakibamehr
28-12-2021, 15:30
سلام. خب چرا کارکرده بخری بعد بفروشی؟ به جاش دوربین خوب کرایه کن قیمتش هم خیلیییی کمتر در میاد!