مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن Sony 55X8500E
Amirreza_MUFC
06-08-2020, 20:18
سلام
من یه تلویزیون 55x8500e دارم که چند ماه پیش تصویر تلویزیون اینطوری شد و فقط صدا داشت . صدای تلویزیون با ریموت کم و زیاد میشد ولی نه با ریموت و نه با دکمه پشت تلویزیون خاموش نمیشد . کابلشو از برق جدا کردم بعد از اینکه مجدد وصل کردم صدا میاد که برق اومده تو تلویزیون ولی چراغه روی تیوی روشن نمیشه. بعد از چند ماه مجدد روشن کردم حدود ۲ هفته کار کردم باز همینطور شد . ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه تلویزیون 55x8500e دارم که چند ماه پیش تصویر تلویزیون اینطوری شد و فقط صدا داشت . صدای تلویزیون با ریموت کم و زیاد میشد ولی نه با ریموت و نه با دکمه پشت تلویزیون خاموش نمیشد . کابلشو از برق جدا کردم بعد از اینکه مجدد وصل کردم صدا میاد که برق اومده تو تلویزیون ولی چراغه روی تیوی روشن نمیشه. بعد از چند ماه مجدد روشن کردم حدود ۲ هفته کار کردم باز همینطور شد . ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
آیا اتفاقی برای دستگاه مربوطه افتاده است؟ (از جمله:شوک الکتریکی-آسیب فیزیکی و ضربه ب آن ، و...)
:»:»:»
Amirreza_MUFC
06-08-2020, 20:43
درود
آیا اتفاقی برای دستگاه مربوطه افتاده است؟ (از جمله:شوک الکتریکی-آسیب فیزیکی و ضربه ب آن ، و...)
خیر هیچ ضربه یا شوک الکتریکی نداشته
خیر هیچ ضربه یا شوک الکتریکی نداشته
درود
در غیر این صورت باید ب تعمیر کار نشان داده شود و توسط او بررسی و عیب یابی شود
تلویزیونی ک بدون ضربه یا شوک الکترونیکی ب این مشکل دچار میشود را نمیشود شخصا تعمیر کرد؛ تنها راه حلی ک میتوان شخصا انجام داد بروزرسانی سیستم عامل دستگاه است ک از طریق USB صورت میگیرد؛ منتها با این شراطی ک سرکار فرمودید نمیتوان آن را عملی کرد
Amirreza_MUFC
06-08-2020, 20:55
درود
در غیر این صورت باید ب تعمیر کار نشان داده شود و توسط او بررسی و عیب یابی شود
تلویزیونی ک بدون ضربه یا شوک الکترونیکی ب این مشکل دچار میشود را نمیشود شخصا تعمیر کرد؛ تنها راه حلی ک میتوان شخصا انجام داد بروزرسانی سیستم عامل دستگاه است ک از طریق USB صورت میگیرد؛ منتها با این شراطی ک سرکار فرمودید نمیتوان آن را عملی کرد
ممنونم
روشه مخفی نیست واسه ریست کردنش ؟
ممنونم
روشه مخفی نیست واسه ریست کردنش ؟
درود
خیر.تنها راه حل را در پستی ک از آن نقل قول گرفتید عرض کردم
:»
Amirreza_MUFC
06-08-2020, 21:04
درود
خیر.تنها راه حل را در پستی ک از آن نقل قول گرفتید عرض کردم
:»
همین الان دوباره روشن شد
ممکنه با آپدیت مشکلش حل بشه ؟
همین الان دوباره روشن شد
ممکنه با آپدیت مشکلش حل بشه ؟
درود
آیا بصورت خودکار روشن شد؟
اطلاعی ندارم باید تست کنید
Amirreza_MUFC
06-08-2020, 21:13
درود
آیا بصورت خودکار روشن شد؟
اطلاعی ندارم باید تست کنید
بعد از یک ساعت به برق زدم روشن شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.