مشاهده نسخه کامل
: مسدود شدن WARP Cloudflare
سلام خدمت دوستان
از دیروز سرویس WARP Cloudflae در سرویس دهنده ها مسدود شده ! حداقل بنده در ایرانسل ، همراه اول ، و شاتل امکان فعال سازی ندارم !
دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ؟ اگر ندارن سرویس دهنده شون کدوم شرکته ؟
البته به احتمال زیاد از سمت زیرساخت محدودیت ایجاد شده .
بله درسته برای منم از دیروز قطع شده
سلام خدمت دوستان
از دیروز سرویس WARP Cloudflae در سرویس دهنده ها مسدود شده ! حداقل بنده در ایرانسل ، همراه اول ، و شاتل امکان فعال سازی ندارم !
دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ؟ اگر ندارن سرویس دهنده شون کدوم شرکته ؟
البته به احتمال زیاد از سمت زیرساخت محدودیت ایجاد شده .
درود. برای ما هم روی اینترنت مبین نت قطع شده.
به نقل از یکی از کانالها ی تل
رفقا وایر - گارد نامحدود کلود - فلر از کار نیفتاده بخاطر فیلتر کردن 1 1 1 1 هستش
میتونید از سایتهای سرور رایگان وایر -گارد شخصی تهیه کنید
دوستان w-arp 1 1 1 1 اصلا v _ pn نبوده و نیست یه ابزار برای دور زدن فی - لترینگ بوده با مسدود شدنش اتفاق خاصی نمیفته صدها وی - پی ان و فی - لترشکن دیگه هست
alirezafaghih
07-08-2020, 08:56
سلام دوستان. میدونم این موضوع بی ربطه ولی چون برام مهم بود و افراد متخصص بیشتری اینجا هستن، با اجازه مدیران انجمن و تاپیک سوالم رو مطرح میکنم:
من مدتیه روی آی پی های دامنه ها و وبسایت ها کار میکنم. تازگی به یه مورد جدید برخوردم. آی پی هایی که سایت های آی پی لوک آپ برای کلود فرانت میدن، آی پی های واقعی نیست. من قصد دارم برای لینک زیر، آی پی واقعی رو پیدا کنم. کسی میتونه در این زمینه کمکم کنه؟
d2e40kvaojifd6.cloudfront.net
آخرین نسخه برنامه رو بگیرین فکر کنم مشکل حل بشه رو adsl بنده هنوز کار میکنه (مخابرات و دیدهبان نت)
برای من روی اینترنت ایرانسل از کار افتاده،اما اینترنت تلفن ثابت هنوز کار میکنه.
به نقل از یکی از کانالها ی تل
رفقا وایر - گارد نامحدود کلود - فلر از کار نیفتاده بخاطر فیلتر کردن 1 1 1 1 هستش
میتونید از سایتهای سرور رایگان وایر -گارد شخصی تهیه کنید
دوستان w-arp 1 1 1 1 اصلا v _ pn نبوده و نیست یه ابزار برای دور زدن فی - لترینگ بوده با مسدود شدنش اتفاق خاصی نمیفته صدها وی - پی ان و فی - لترشکن دیگه هست
من با پروفایل WireGuard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که برای سرور کلودفلر ایجاد کرده بودم، روی اینترنت ایرانسل نمیتونم به هیچ سایتی وصل بشم.
فکر نکنم فقط فیلتر برنامه 1.1.1.1 باشه، من با کلاینت خود WireGuard و TunSafe هم تست کردم کار نکرد، اینها هرچی آی پی این سرویس کلودفلر رو مسدود کردن.
kurdmax981
14-07-2023, 23:12
منم با همراه اول و ایرانسل وارد شدم همش Connecting میاره وصل نمی شه
MMDFullHD
24-07-2023, 09:27
منم با همراه اول و ایرانسل وارد شدم همش Connecting میاره وصل نمی شه
(برای خط ایرانسل و رایتل )
حتما ب قسمت apn یا فارسیش نقاط دستیابی برید و انتها ipv6/ipv4 رو حتما فعال کنید
اگر اندروید هستید لطفا با یک وی پی ان دیگر (سرور اروپا باشد بهتر است )
برنامه رو کلیر دیتا بدید
و دوباره واردش شوید
بعد از وارد شدن حتما چند لحظه صبر کنید تا برنامه کامل لود بشه
اتصال رو بزنید تا کانکت شه
(پیشنهاد میشود که خط رایتل تهیه و شبکه رو به همراه اول تغیر بدید و از این اپ استفاده کنید )
اگر هم ایفون هستید تمام مراحل بالا رو برید جای کلیر دیتا داخل خود برنامه انگشتتون رو از بالا به پایین بکشید رفرش کنید
NinjaLord
24-07-2023, 19:47
(پیشنهاد میشود که خط رایتل تهیه و شبکه رو به همراه اول تغیر بدید و از این اپ استفاده کنید )
لطفا نحوه تغییر شبکه به همراه اول هم توضیح بدهید چون در پنل سایت چنین تنظیماتی ندارد
لطفا نحوه تغییر شبکه به همراه اول هم توضیح بدهید چون در پنل سایت چنین تنظیماتی ندارد
از داخل تنظیمات گوشی یا مودم بخش شبکه و بعد جستجوی دستی
که بزنی
لیستی از دکل هایی که در منطقه شما هست رو میاره از 2جی 3جی 4جی تا 5جی
یکی رو انتخاب کن
Rahpooyan
28-08-2023, 16:14
سلام. برای اینترنت مخابرات و ویندوز راه حلی وچود ندارد؟
thelegend1987
03-09-2023, 10:25
حتما ب قسمت apn یا فارسیش نقاط دستیابی برید و انتها ipv6/ipv4 رو حتما فعال کنید
اگر اندروید هستید لطفا با یک وی پی ان دیگر (سرور اروپا باشد بهتر است )
برنامه رو کلیر دیتا بدید
و دوباره واردش شوید
بعد از وارد شدن حتما چند لحظه صبر کنید تا برنامه کامل لود بشه
اتصال رو بزنید تا کانکت شه
اگر هم ایفون هستید تمام مراحل بالا رو برید جای کلیر دیتا داخل خود برنامه انگشتتون رو از بالا به پایین بکشید رفرش کنید
توی آیفون چجوری میشه ipv6/ipv4 رو فعال کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.