ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور موی سر خودمون رو بدون رفتن به سلمونی در خانه کوتاه کنیم(آقایان) ؟

FOURTH RETURN
30-07-2020, 17:41
چطور موی سر خودمون رو بدون رفتن به سلمونی در خانه کوتاه کنیم؟ برای آقایان

یه مدلی باشه که به تنهایی هم بتونم به آسونی خودم اصلاح کنم با موزر شش شانه و قیچی:exclamati:ohno:

تو یوتیوب و آپارات چند تا دیدم اما زیاد آسون نبود برام اگه یه آموزش ویدیویی ساده سراغ دارید به من خبر بدید

HDana
31-07-2020, 16:45
سلام
امیدوارم توضیحاتم براتون مفید باشد
راستش من خودم یکساله سر هر مذکری که می بینم و جرعت میکنه من سرشو اصلاح کنم رو اینجوری اصلاح میکنم
عکس زیر ببینید.....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس سمت چپ پشت کله است عکس سمت راست جلوی کله
با ماشین موزر یا هر ماشین دیگه با بلندترین شونه و همینطور بزرگترین سایز خود ماشین شروع کنید و نواحی مشکی رنگ جلوی سر و پشت سر رو به طور کاملا یکنواخت بزنید..اول از پشت سر شروع کنید...قبل از شروع حتما حتما ماشین رو روغنکاری کنید که راحت بزنید چون تازه کار هستید براتون راحتتره
بعد که زدید سعی کنید پایین پشت سر رو خط بندازید..دور گوش ها رو همیطنور..بعد نوبت خط ریشه..اینا رو دیگه نمیتونه توضیح بدم باید خودتون بلد باشید..اگر مشکلی بود بگید

بعد بیایید جلوی سر رو با قیچی بزنید.....روش کار اینه:
اول از همه اصلا اصلا به جلوی سر کار نداشته باشید..دستتون رو مثل چنگک ببرید داخل موهای طرف! بعد با انگشتهاتتون اندازه بزنید. (کف دستتون بچسبه روی کله طرف) .یعنی موهایی رو که از انگشتتون زدن بیرون قیچی کنید..بازم تاکید میکنم به جلوی سر و سه چهار سانت از جلوی سر به وسط سر کاری نداشته باشید...بیشتر روی سر و از فرق سر رو تا نزدیکای جلوی سر رو با قیچی کوتاه کنید...با انگشتتون سایز بگیرید نه بیشتر کوتاه کنید نه کمتر.. دستتون رو که افقی برید لای موهای طزف میتونید قیچی رو هم افقی بگیرید و از دم انگشتاتون هر مویی که بیرون بود ور قیچی کنید.... مهم اینه نترسید...تازه اگر طرف کم مو هم باشه که کارتون خیلی راحته
بعد موهای سر طرف رو شونه کنید که موهاش بریزه جلوی سرش..یعنی موهاشو شونه کنید بیاد جلوی صورتش...و با شونه صاف کنید تا نزدیک ابروهاش بشه.....از ابروها یک سانت یا نهایتا دوسانت به بالا با یک خط صاف موها رو با قیچی صاف کنید....
قبل از اتمام کار یه نظر کلی بهع کل کله طرف بندازید و ببینید کجاها رو یکنواخت نزدید با قیچی درستش کنید
تا قبل از اینکه طرف خودشو تو آینه ببینه برید یه جا پناه بگیرید که کتک نخورید:)
گذشته از شوخی ولی جدا من با همین روش کوتاه میکنم و کلی هم مشتری پیدا کردم..همه بازم میخوان من موهاشونو بزنم...

mojt90
31-07-2020, 21:55
ایولا ممنونم. اگه ودیویی بود برامون بزارید :»

FOURTH RETURN
01-08-2020, 10:29
سلام
امیدوارم توضیحاتم براتون مفید باشد
راستش من خودم یکساله سر هر مذکری که می بینم و جرعت میکنه من سرشو اصلاح کنم رو اینجوری اصلاح میکنم
عکس زیر ببینید.....

البته من دنبال درآمد نیستم میخوام موهای خودم رو خودم کوتاه کنم اگر آموزش ویدیوییش رو دارید لطف کنید

HDana
01-08-2020, 12:27
ایولا ممنونم. اگه ودیویی بود برامون بزارید :»

خواهش
تو آپارات پره تو یوتیوب هم کم نیست:
اما تقریبا مشابه روشی که گفتم این ویدئو هست:

[/CENTER]

البته من دنبال درآمد نیستم میخوام موهای خودم رو خودم کوتاه کنم اگر آموزش ویدیوییش رو دارید لطف کنید

چه اشکالی داره کسب درآمد هم بکنید.......هر چند منم مجبور شدم خودم یاد بگیرم ولی خب تو این ایام کرونا بفکر درامد آرایشگرا هم باشیم بد نیست..
در مورد فیلم هم تو آپارات بگردید تو یوتیوب هم زیاده:
اما تقریبا مشابه روشی که گفتم این ویدئو هست:

FOURTH RETURN
01-08-2020, 19:46
نه یه مدل میخوام ساده تر

kian98
02-08-2020, 07:42
نه یه مدل میخوام ساده تر

یه کاسه میزاری روی سرت و بعد دور تا دورش رو میزنی، میشه آلمانی :)

FOURTH RETURN
02-08-2020, 10:14
یه کاسه میزاری روی سرت و بعد دور تا دورش رو میزنی، میشه آلمانی :)

آموزش تصویری لطفا

kian98
02-08-2020, 11:51

FOURTH RETURN
02-08-2020, 14:56

این که نشد آموزش خوب کاسه بذارم بعدش چکار کنم با چه شماره ای دورش رو بزنم؟ بعد که دورش رو زدم چکار کنم بالاش رو چکار کنم چطور مرتب کنم؟

HDana
03-08-2020, 12:09
این که نشد آموزش خوب کاسه بذارم بعدش چکار کنم با چه شماره ای دورش رو بزنم؟ بعد که دورش رو زدم چکار کنم بالاش رو چکار کنم چطور مرتب کنم؟

دوست عزیز من که کلا توضیح دادم خدمتتون...فیلم آپارات هم که گویا بود...از فیلم من همین انیمشین آخری که خیلی شفاف بود:) تازه آرایشگرهای باکلاسی ها بود توش:)

ولی مشخصا در مورد سوال شما...از بالاترین شماره شروع کنید.....اگر با موزر کار میکنید یه دسته فنری داره که تنظیم میکنه بالاترین شماره رو برای اصلاح...شونه هایی هم که اضافه میشن اول از همه درشتر تر شو انتخاب کن...اگر راضی بود که هیچ والا شماره به شماره کم کن....تا اندازه موی دور سر رضایت بخش باشه

در مورداینکه پرسیدی بعد که دورشو زدی بعدش چکار کنی من تو پست دوم این تاپیک کامل توضیح دادم ..نمیدونم یا حوصله نداشتی بخونی یا کلا ما رو گرفتی:) اگر اینجوری بگو من اینقدر الکی تایپ نکنم:)

FOURTH RETURN
03-08-2020, 16:32
نه این آموزشها برام رضایت بخش نیست آموزش کامل نیستن و کلی گویی هست تازه این یکی داره یکی دیگرو آرایش میکنه من سلف سرویس آموزش میخوام

Afshin405
04-08-2020, 04:11
من سالها موهامو خودم میزدم با یه موزر و شونه مخصوصش!
کاره سختی نیست فقط کافیه دستگاهو تنظیم کرده و به هر طرف سر بنا بر جهت رویش مو بکشید اینم اضافه کنم پشت سر یه مقدار سخته به خصوص خط انداختن با موزر که میتونین کمک بگیرین از کسی در نهایت نتیجه کار مثل سلمونی بیرون نمیشه ولی یه چند وقتی از شر موهای اضافه راحت میشی :thumbsup:///

FOURTH RETURN
04-08-2020, 08:42
الان 6 7 ماهی هست موهامو کوتاه نکردم اصلا چطوره بذارم بلند بشن؟ مدل موی بلند خوب چطوری هست؟
این اتوهای مو واقعا مو را صاف میکنن؟

HDana
04-08-2020, 10:27
نه این آموزشها برام رضایت بخش نیست آموزش کامل نیستن و کلی گویی هست تازه این یکی داره یکی دیگرو آرایش میکنه من سلف سرویس آموزش میخوام
معلومه کاملا سینگلی و هیشکیو نداری...دو تا بسته پیشنهادی دارم برات
1- خروج از سینگلی که البته به خودتون ربط داره و شرایطتتون
2- پناه بردن به این مدل مو..اتفاقا خیلی هم زیباس.....یه کلیپس هم کلا های کلسش میکنه! جدی میگم...اگر ریش هاشو هم رنگ میگرد و اتو میزد و حالت میداد عالی میشد....من فکر کنم رو گزینه دوم فکر کن بد نیست.....شوخی ندارم...الان خیلی هم موده