ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از اینکه دوست دختر ندارم در رنج و عذابم

afshin.npps
23-07-2020, 12:05
سلام
من 31 سالمه و دانشجوی ارشدم اما متاسفانه تا حالا تقریبا دوست دختر نداشتم و یه جورایی عقده دوست دختر پیدا کردم این همه آدم دوست دختر دارند منم داشته باشم(لطفا نیاید بگین دوست دختر چیز بدی هست و کار خوبی می کنی نداری )لطفا منو راهنمایی کنید

mhda69
23-07-2020, 13:02
سلام
من 31 سالمه و دانشجوی ارشدم اما متاسفانه تا حالا تقریبا دوست دختر نداشتم و یه جورایی عقده دوست دختر پیدا کردم این همه آدم دوست دختر دارند منم داشته باشم(لطفا نیاید بگین دوست دختر چیز بدی هست و کار خوبی می کنی نداری )لطفا منو راهنمایی کنید
من معمولا تو اینجور بحث ها شرکت نمیکنم اما یه چیزایی میگم شاید بدردت خورد
دوس دختر (یادوس پسر) داشتن نه بده نه خوب
بستگی ب طرفش داره...یکی هس دنبال لذت بردن از دختره و رک بگم نیتش جنسیه ک خب بحثش جداس شاید براش اون شخص خیلیم خوب باشه و راضی باشه! تازه دنبال 2.3تا دیگم باشه!
یکیم هس فقط دنبال یه هم صحبت و مونس و همدمه ک اونم اگر واقعا دختری پیدا کنه ک این نیازشو برطرف کنه خیلی خوبه!
یکیم دنبال اینه ک فقط یکیو داشته باشه جلو دوستاش کم نیاره بگه منم بله! ک اونم بحثش جداس!
من همه جوره شو بین دوستام دیدم...
اما اینو میخام بت بگم...نگا ب بگو بخندا و عکسای و استوری ها و خوش گذرونیای پسردخترا باهم نکن...اینا ظاهر قضیس...رک بگم دوس دختر داشتن جیب پر پول میخاد...باید خرج کنی...کادو و اینا سرجای خود رستوران و بوتیک و سینما و پارک و...هم جای خود.
و اینک یکی هس همش باید بش جواب پس بدی...کجا بودی با کی بودی کی رفتی کی اومدی چیکارکردی کیا بودن چیا گفتن چرا فلان کارو کردی چرا فلان حرف رو فلانی زدی چرا فلان جور نگا کردی چرا اینجوری میکنی اونجوری نمیکنی و...باید ببینی اعصاب شو داری یا نه! اوایل شاید تحمل کنی ولی تا کی میتونی دووم بیاری...
منم همسن شمام...و بنظر شخصی خودم دیگه ما کم کم باید دنبال کسی گشت ک بتونه شریک زندگی بشه نه فقط خوش گذرونی و...البته من شرایط شمارو نمیدونم شاید اصلا فعلا شرایط ازدواج نداسشته باشی...
خلاصش اینه ک ببین هدفت چیه از دوس دختر داشتن و اینک میتونی خرج شو بدی و اعصاب سین جیم و ادا اطوار داری یا نه... تکلیف تو باخودت مشخص کن اول بعد ببین ارزش داره یا نداره و میشه اصلا بش گفت عقده یا نه!

CORTANA
23-07-2020, 14:46
سلام

درود

شما لازم نیست حتما خودتون شخصا برید دنبال دوست دختر

شما خودتون سعی کنید پیشرفت کنید و شخص مهمی بشید.انسان های بهتر از دوست دختر میان سمتتون.همیشه سعی کنید سنگین باشید و جوری رفتار کنید ک همیشه مورد توجه قرار بگیرید

باید همیشه ب خودتون برسید و همیشه مرتب و تمیز باشید.دختر ها از پسر های تمیز خوششون میاد

همیشه مودب باشید.هیچ وقت وقتی دختری در نزدیکی شما وجود داره رفتار های سبک و غیر عادی از خودتون در نیارید.دختر ها از پسر های مودب خوششون میاد

اهل درس باشید و سعی کنید ک همیشه باهوش و زرنگ باشید.دختر ها از پسر های باهوش خوششون میاد و ب سمت اونا جلب میشن

هیچ وقت در حین صحبت با یک دختر (یا وقتی ک ی دختر در کنار شما وجود داره) حول نشید و دست و پا خودتون رو گم نکنید

و مهم تر از همه.همونظور ک کاربر عزیز mhda69 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فرمودند باید از خودتون بپرسید ک برای چی میخواید دوست دختر بگیرید؟

اگر مسئله رفع نیاز های جنسی باشه ک کلا ی بحث جداست و ی مشکل محسوب میشه.(البته اگه همیشه دنبال رفع نیاز جنسی باشید مشکل محسوب میشه)

اگر مسئله داشتن یک همدم و یار هستش ی دختر میتونه نیازتون رو برطرف کنه.ب شرطی ک راز نگهدار و صادق باشه و هیچوقت بهتون دروغ نگه

خلاصه پیشنهاد من اینه ک اصلا دنبال دوست دختر نباشید و منتظر باشید تا دختر بیاد سمت شما. ن اینکه شما برید سمت دختر موردنظر

:»:»:»

Mi74d
23-07-2020, 15:19
سلام

درود؛ ارتباط با جنس مخالف و یا س.ک.س یک هدف نیست که به آن دست یابیم، یک لذت است که تجربه میکنیم، لذت هم می تواند تعریف بهتر و عمیق تری داشته باشد. مغز انسان همواره به دنبال راهی برای ترشح دوپامین اضافیست که با مواد کشیدن هم لذت به دست میاد! اما باید مغز را طوری تربیت کرد که دوپامین را در راستای هدف والای انسان ترشح کنه، مثل کسب موفقیت و سرآمد شدن در رشته تخصصی خود.
رابطه ج.نسی یعنی عشق ورزیدن و به آرامش رسیدن، وگرنه حیوانات هم س.ک.س دارند، باید روی شعور جنسی خود کار کنیم. شما کوشش کنید با راه های ارتباط با جنس مخالف، عشق و محبت بورزید تا عشق و محبت هم دریافت کنید و به این وسواسی که در این سن به سراغتون اومده فائق بیایید. چند کلیپ خیلی زیبا درباره دوستی با جنس مخالف هست آقای امیر ملک پور (یکی از موفق ترین افراد ایرانی اروپا) در یوتیوب گذاشتند که لحن شیوایی دارند، همچنین دکتر هلاکویی هم دراین باره صحبت کردن که با جستجوی نام این دو عزیز در یوتیوب می تونید کلیپاشو پیدا کنید و یا اگر مایل بودید پیام خصوصی بفرستید تا لینکشو براتون بفرستم.
کامیاب و باخرد باشید.

بامدادنیکنفس
23-07-2020, 18:23
دخترهایی که اینجوری وانمود میکنن که اهل دوستی هستن

یا گول خورده های سیاسی هستن مثل لشگر تدبیر و امید

یا فمینیست هستن و فکر میکنن مردها تو ایران همه دارن حال و حول میکنن و حق اونا را خوردن

یا دانشجو و کاسب هستن .

اکثر خونواده ها تو ایران فقط راضی به رابطه در چارچوب ازدواج هستن

بعد در ایران پیرسالاری هست . یعنی اون هاجی که میره 4 تا زن میگیره خب معلومه چیزی برای من و شما نمیمونه

همین دیروز نایب رییس مجلس گفته یک و نیم میلیون دارن به تجرد قطعی میرسن (که دهه 50 هم بینشون هست) تازه تجرد قطعی اصطلاحی هست که خودشون اختراع کردن برای تو جیه چند زنی خودشون

تو ایران تا پیرمردهای نسل قبل نمیرن نرن تو گور نه من دوست دختر پیدا میکنم نه شما !

afshin.npps
23-07-2020, 18:24
از همه دوستانی که در این تاپیک نظر گذاشته اند صمیمانه تشکر می کنم:»:»:thumbsup:

ژیان
27-07-2020, 05:31
هرکس باید یه همدم و شریک زندگی د اشته باشه و با دقت انتخابش کنه و تا اخر عمر با هم باشن حتی اون دنیا هم باهم باشن چیه این بی ناموسی ها امروز تو با یه دختری باشی فردا هم یکی میوفته دنبال دختر و همسر خودت اگه هدف ازدواج و باهم بودن نیست اصلا چه ارزشی داره دوستی دختر و پسر؟ جز فساد و پوچی هیچی توش نیست.

من همیشه تو جمع هایی که بودم به خاطر اینکه ماشین داشتم و ماشینم مدل بالاتر از بقیه بود خیلی ها سعی کردن بهم نزدیک بشن و صمیمی بشن اما من همیشه جلوی خودم رو گرفتم چون هم نمیخوام دنبال ناموس کسی باشم هم نمیخوام به همسر آینده ام خیانت کرده باشم :cool:

radarz
27-07-2020, 07:34
اشتباه كردي ديگه نصفه عمرت در فنا رفت :king: تمام حس هاي شش گانه بدنت بلا استفاده موندن :king: بجنب بغل كن :king:

aryamehr1368
30-07-2020, 00:46
هرکس باید یه همدم و شریک زندگی د اشته باشه و با دقت انتخابش کنه و تا اخر عمر با هم باشن حتی اون دنیا هم باهم باشن چیه این بی ناموسی ها امروز تو با یه دختری باشی فردا هم یکی میوفته دنبال دختر و همسر خودت اگه هدف ازدواج و باهم بودن نیست اصلا چه ارزشی داره دوستی دختر و پسر؟ جز فساد و پوچی هیچی توش نیست.

من همیشه تو جمع هایی که بودم به خاطر اینکه ماشین داشتم و ماشینم مدل بالاتر از بقیه بود خیلی ها سعی کردن بهم نزدیک بشن و صمیمی بشن اما من همیشه جلوی خودم رو گرفتم چون هم نمیخوام دنبال ناموس کسی باشم هم نمیخوام به همسر آینده ام خیانت کرده باشم :cool:
مدل بالا ژیان نبود؟:biggrin:

V E S T A
30-07-2020, 19:36
جهت برقراری یک ارتباط عاطفی سالم با جنس مخالف، اگر می خواهید آرامش داشته باشید از دختر / پسری که بعد از 18 سالگی تجربه یک ارتباط و دوستی معمولی با جنس مخالف رو هم نداشته و کل زندگی خودرا با فانتزی های ذهنی و قصه های تخیلی پر کرده است جدا خودداری کنید! بخصوص افرادی که این ارتباط رو زشت و قبیح و بد کریه و نادرست و .. می پندارند.

بامدادنیکنفس
30-07-2020, 19:46
جهت برقراری یک ارتباط عاطفی سالم با جنس مخالف، اگر می خواهید آرامش داشته باشید از دختر / پسری که بعد از 18 سالگی تجربه یک ارتباط و دوستی معمولی با جنس مخالف رو هم نداشته و کل زندگی خودرا با فانتزی های ذهنی و قصه های تخیلی پر کرده است جدا خودداری کنید! بخصوص افرادی که این ارتباط رو زشت و قبیح و بد کریه و نادرست و .. می پندارند.

جالبه !
این حرفی که شما میزنید مثل یکی از دوستان ایرانی اون ور آبی .. تو یه سایتی نظر داده بود در مورد رابطه ایرانی ها با خانوم های امریکایی و کانادایی میگفت با این ایرانی هایی که جدید از ایران اومدن تو ج ا ا بزرگ شدن اصلا دوست نشید !
کامنت شما هم منو یاد حرف اون دوست گرامی میندازه که آدم هایی که قبل از 18 سالگی تجربه نداشتن اصلا آدم نیستن و دورشون رو خط بکشید یا اون هایی که تو خانواده های مقید بزرگ شدن ...

اونم تو ایرانه ج ا ا که بالای 50 درصد خونواده ها اینجوری هستن و اولویت اصلی شون کنکور و دانشگاه هست

silvermanhhh
30-07-2020, 23:01
تاپیک قدیمیه ،ولی این برداشتم از قضیه دوست دختر داشتنه
منم تا حالا با دختری نبودم (۲۴ هستم)ولی جدا وقتی رفتارای خانم های فامیل و خواهر و مادر و میبینم،یه حسی بم میگه که تا اخر عمرم نه سمت دختر و زن برم نه کلا ازدواج کنم!

واقعا کلا خانوما معلوم نیست یه چی میگن ولی یه چی دیگه میخان،یه حرفی میزنن بعد یدفی فرمولشون عوض میشه ،یا همش غر میزنن عین مرغی که میخاد تخم بزاره،والا بحث رابطه ی جنسی هم که باشه،اینکه فکر بکنی که قرار باشه تا آخر عمرت تو خونه با زن باشی خیلی سخته،اینکه مردا وقتی زن میگیرن همش میرن سرکار تا شب نمیان جدا از بحث اقتصادی ،یکی از دلایلش هم ممکنه این باشه،هر چی بیشتر پیش یه زن بمونی بحثای علکی و دعوا بیشتر میشه،همش جنگ اعصاب ،همینه که هر کی مجرده میبینی طرف سنش ۶۰ ساله،ولی انگاری ۴۰سالشه،در واقع این زنان که ادمو پیر میکنن ،قضیه اینه که با این کاراشون خودشونم پیر میکنن خخخخ:biggrin:

shaahani
30-07-2020, 23:29
تاپیک قدیمیه ،ولی این برداشتم از قضیه دوست دختر داشتنه
منم تا حالا با دختری نبودم (۲۴ هستم)ولی جدا وقتی رفتارای خانم های فامیل و خواهر و مادر و میبینم،یه حسی بم میگه که تا اخر عمرم نه سمت دختر و زن برم نه کلا ازدواج کنم!

واقعا کلا خانوما معلوم نیست یه چی میگن ولی یه چی دیگه میخان،یه حرفی میزنن بعد یدفی فرمولشون عوض میشه ،یا همش غر میزنن عین مرغی که میخاد تخم بزاره،والا بحث رابطه ی جنسی هم که باشه،اینکه فکر بکنی که قرار باشه تا آخر عمرت تو خونه با زن باشی خیلی سخته،اینکه مردا وقتی زن میگیرن همش میرن سرکار تا شب نمیان جدا از بحث اقتصادی ،یکی از دلایلش هم ممکنه این باشه،هر چی بیشتر پیش یه زن بمونی بحثای علکی و دعوا بیشتر میشه،همش جنگ اعصاب ،همینه که هر کی مجرده میبینی طرف سنش ۶۰ ساله،ولی انگاری ۴۰سالشه،در واقع این زنان که ادمو پیر میکنن ،قضیه اینه که با این کاراشون خودشونم پیر میکنن خخخخ:biggrin:

حالا همه رو با یک چوب نزن، آدمها باهمدیگه فرق میکنن.
من زنهای خیلی باهوش و تحصیل کرده دیدم که بسیار هم آدم های موفقی بودن چه از نظر کاری چه از نظر ثروت، از نظر حرف زدن هم کم حرف و سنجیده گو بودن و پشت صحبت هاشون خیلی فکر بوده و برای من جالب بوده به شخصه (اینجور زن ها بسیار بسیار نادر هستن)، اما خب قبول دارم توی ایران بخاطر فرهنگ حاکم بر جامعه، یه جورایی نمیشه خیلی خانم ها رو تحمل کرد، چون اگه اکثرشون رو نگاه کنی فقط ظاهر هستن، از نظر ظاهری، قیافه و اندام به خودشون میرسن و ادعا های زیادی دارن اما از داخل نگاهشون کنی نه آدمهایی هستن که خیلی اهل مطالعه و تفکر باشن، نه تخصص آنچنانی دارن که واقعا کاربردی بتونن ازش استفاده کنن و نه حتی توانایی تجزیه و تحلیل یا مرام و معرفت مورد نیاز یک انسان رو دارن.

خود منم از اینکه توی یک رابطه عاطفی با هیچ زنی نیستم خیلی خوشحالم، چهار پنج سال کاملا تنها زندگی کردم و حس بسیار خوبی داشتم، یک سال دوباره وارد یک رابطه شدم و باز کلی اذیت شدم، بعدش الان دو سالی میشه که هیچ رابطه ای نداشتم و واقعا حس خوب و خوشبختی دارم ;)

از هر نظری که بگی، چه موفقیت، چه رسیدن به خواسته ها، چه سلامتی و چه راحتی و حس کامیابی از زندگی واقعا قابل مقایسه نیست با زمانی که در یک رابطه قرار گرفتم، (البته استثنا هم وجود داشته و شخصی بوده در زندگیم که با تمام سخت گیری هام واقعا ایده آل بوده و تصور داشتن زندگی مشترک باهاش برام آزار دهنده نبوده و زندگی کردن باهاش تا حد و حدودی ممکن بوده اما اونم باز بخاطر پیشرفت های شخصی و کار و غیره هر دو طرف به جدایی ختم شده)

الان 36 سالمه و ازدواج نکردم، و از این بابت واقعا خوشحال و راضی هستم، راستش من دیگه تقریبا مطمئن شدم از اون دسته آدمهایی خواهم بود که توی زندگیشون هرگز ازدواج نمیکنن :biggrin:
باز حالا شاید اگه شرایط اقتصادی و فرهنگی کشور جور دیگه ای بود، میتونستم نظر دیگه ای پیدا کنم، اما فعلا که در روی یک پاشنه میچرخه و با نظر شما موافقم.

یک دوست هم سن خودم دارم که از بچگی رفقات پسرانه ای خوبی باهاش داشتم که اونم ازدواج نکرده و داره زندگیشو میکنم، یادی کنم ازش و تیکه کلام همیشگیشو جا داره اینجا بگم.
"وقتی با زنی توی رابطه نیستی، سر و جون آدم نیم سیره، سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن"

پس با حرفتون موافقم و هم نظریم.

navidrezazadeh
31-07-2020, 00:21
داشتنس هزار درده نداشتنش یک درد البته دوست من باید بگم که شما هیچ چی از دست ندادی.........شاید بی ربط ولی یک بزرگی میگفت حتی مسجد هم نیاز به توالت داره متوجه منظورم شدین اگر تو کشور ما هم چیزهایی بود که بشه این مشکل رو برطرف کرد هرچند الان هم هست به همون راحتی ولی در کل میگم دیگه هم هیچ کس از روی نیاز به کسی نیگاه نمیکرد هم اینکه امار خیلی از تجاوزات هم کم میشد نمیگم صفر ها توجه کنین میگم کم میشد ولی درکل با این وضعیت معیشتی سخت شده همه چیز سخت شده;)

afshin.npps
31-07-2020, 09:15
از همه کسانی که در این تاپیک نظر گذاشته اند تشکر می کنم:»:thumbsup:

ژیان
31-07-2020, 11:00
باز قدیم ها آخه دخترها یه تن نازی و پاکی و معصومیتی داشتن که جذابشون میکرد و الان فمنیست یه کاری کرده باهاشون آدم احساس میکنه پیش یک مرده و حال آدم بهم میخوره تیکه کلام همشونم اینه که رید*م به فلان چیز رید*م به فلان کس واقعا ادم با اکبر مکانیک محلشون ازدواج کنه بهتره تا این دخترها.

همین امثال VESTA مثلا دختره اما صدتا پسر بیشتر موافق فساد و زنا و مشروب اینجور مسائل هستن حال آدم بد میشه از اینجور عقاید کثیفی که توسط مصی علینژاد به اینها تزریق شده. من به عنوان یک مرد میخوام با کسی ازدواج کنم که مثل خودم نباشه و خیلی فرق کنه با من وگرنه مغز خر نخوردیم که اگه قضیه رفع مشکل جنسیه که فاحشه زیاد ریخته تو خیابان هرجوری هم که دلت بخواد میتونی باهاشون رفتار کنی حتی مثل سگ قلاده بندازی گردنشون اینها که به درد یک عمر زندگی نمیخورن.

vahidreza2007
31-07-2020, 13:13
.................................................. ..................

MOHAMMAD2010
31-07-2020, 15:31
------------------------------

vahidreza2007
31-07-2020, 16:43
.................................................. ................

afshin.npps
31-07-2020, 17:19
.......................

MOHAMMAD2010
31-07-2020, 18:00
محمد جان اتفاقا بيشتر نظرم كمك كردن نبود بلكه با واقعيت رابطه اشنا كردن بود ! الان ناراحت بشه بهتره فردا روزي 2 هفته با يكي بره تو رابطه و وابسته بشه و بعد جدايي تا عمر داره بره تو افسردگي !

چون از لحاظ سني به ايشون نزديكم و همچنين ميدونم با توجه به تعريفي كه كردن از شرايطشون با اولين رلي كه بتونن بزنن شديدا وابستگي پيدا ميكنند و باز به خاطر اولين تجربه ممكنه زودتر از چيز يكه بايد رابطه شون تموم بشه و اسيب ببينند گفتم كه چشمشون رو باز كنم رو حقيقت !

بشخصه اوج رابطه رو از هر لحاظ كه فكرشو بكنيد تجربه كردم ولي در اين سن و سال بهترين حالت ممكن براي يه نفر البته اگر شرايطش باشه ازدواجه و لاغير

شرایط ازدواج به این راحتی ها نیست اونم تو این دوره زمونه ، اینو خود شما هم خوب میدونید
حتی اگه شرایط اقتصادی رو هم کاملا نادیده بگیریم و طرف رو میلیاردر هم فرض کنیم بازم پیدا کردن کیس مناسب خیلی خیلی سخته
همین آمار طلاق های این چند سال هم اینو به خوبی نشون میده که طرفین با هم کنار نمیان ،
در کل شرایط سختی هست ، من کاملا شروع کننده تاپیک رو درک میکنم ، ولی راهی نمیتونم پیشنهاد بدم

V E S T A
31-07-2020, 18:38
سلام

سلام

به نظر من چیزی که هم در شما هم در صحبت های سایر دوستان خیلی Bold هست نداشتن مهارت برقراری ارتباط با جنس مخالف هست. برای اینکه بتونید با کسی ارتباط برقرار کنید لازمه روی مهارت های فردی و ارتباطی تون خیلی کار کنید. چون همون طور که دوستمون گفتن اکثریت ما در جامعه و خانواده هایی بزرگ شدیم که این نوع مهارت ها رو یا لازم ندیدن انتقال بدن یا کلا آگاهی دربارش ندارن .

میدونید تا زمانی که این مهارت ها رو یاد نگرفتین حتی با ازدواج کردن هم ممکنه خلا نداشتن یک دوست براتون آزاردهنده باشه و حس تنهایی رو بیشتر از گذشته داشته باشین پس اولویت رو بذارین تو تمرین روی مهارت های ارتباطی تون و شناخت خصوصیات و احساسات جنس مخالف ازدواج راه حل رفع تنهایی نیست ..

مورد دوم اینکه باید قبل از شروع هر ارتباطی بدونید چه تعهد کتبی و حقوقی (ازدواج) با کسی داشته باشین چه نداشته باشین نسبت به اون فرد و احساساتش مسئولیت و تعهد دارین اگر حس میکنید نمی تونید مسئولیت و تعهد رو نسبت به کسی داشته باشین هنوز آماده برقراری ارتباط با جنس مخالف نشدین.

قبل از ارتباط با هر دختری باید برای خودتون هدفتون مشخص باشه و به طرف مقابل هم درباره محدوده دوستی و ارتباطتون توضیح بدین

و باز هم توصیه می کنم حتما سعی کنید مهارت های ارتباطی تون رو ارتقا بدین تا در ابتدایی ترین مسائل به مشکل نرسید چه در ارتباطات عاطفی چه در ارتباطات اجتماعی با افراد دیگر.

نمونه مستندی از عدم توانایی ارتباط با اجتماع (دیگه ارتباط با جنس مخالف بماند...)

وقتی صحبت از فانتزی ها و تخیلات می کنم دقیقا منظورم همیناس:

باز قدیم ها آخه دخترها یه تن نازی و پاکی و معصومیتی داشتن که جذابشون میکرد و الان فمنیست یه کاری کرده باهاشون آدم احساس میکنه پیش یک مرده و حال آدم بهم میخوره تیکه کلام همشونم اینه که رید*م به فلان چیز رید*م به فلان کس واقعا ادم با اکبر مکانیک محلشون ازدواج کنه بهتره تا این دخترها.

همین امثال VESTA مثلا دختره اما صدتا پسر بیشتر موافق فساد و زنا و مشروب اینجور مسائل هستن حال آدم بد میشه از اینجور عقاید کثیفی که توسط مصی علینژاد به اینها تزریق شده. من به عنوان یک مرد میخوام با کسی ازدواج کنم که مثل خودم نباشه و خیلی فرق کنه با من وگرنه مغز خر نخوردیم که اگه قضیه رفع مشکل جنسیه که فاحشه زیاد ریخته تو خیابان هرجوری هم که دلت بخواد میتونی باهاشون رفتار کنی حتی مثل سگ قلاده بندازی گردنشون اینها که به درد یک عمر زندگی نمیخورن.

برای شما هم آرزو می کنم مورد پسند جناب اکبر مکانیک گرامی قرار بگیرین و هرچه سریعتر به وصال یار نایل بشین و بلکه این حجم از خشم و استیصال شما در مقابل واقعیت بعد از وصال یار بهبود پیدا کنه..انشالله ... :rolleye:

VAHID
31-07-2020, 19:09
و باز هم توصیه می کنم حتما سعی کنید مهارت های ارتباطی تون رو ارتقا بدین تا در ابتدایی ترین مسائل به مشکل نرسید چه در ارتباطات اجتماعی با افراد دیگر.

ادمی که میزاره همینجوری میره حتما خودش ی مشکلی داره... !
حالا میخواد طرف مقابلش هر چقد خوب باشه

ژیان
31-07-2020, 19:35
همچین میگه مهارت ارتباطات اجتماعی رو بالا ببرید انگار با جوان 18 ساله داره صحبت میکنه یه مرد سی و خورده ای ساله بعید میدونم مشکلی از این نظر داشته باشه نوجوان و در سن بلوغ نیست که از جنس مخالف بخواد خجالت بکشه

دخترهای دست پروده فمنیست انقدر رید*م به فلان چیز و فلان کس میکنن آدم حس میکنه اگه ازدواج کنه باید سالی چند بار پول تخلیه چاه بده :biggrin: اما دخترهای قدیم انقدر با ادب و شرم و حیا بودن آدم فکر میکرد اینها اصلا دستشویی نمیرن :دی

واسه همینه اکثرا موندید به خونه دیگه مگر اینکه طرف چقدر زیبا باشه بتونه شوهر کنه وگرنه تا پیری باید بمونه پیش ننه باباش نه بچه ای نه نسلی ازش باقی میمونه و به فنا میره

vahidreza2007
01-08-2020, 00:39
.................................................. ..

vahidreza2007
01-08-2020, 00:43
.................................................. ....

vahidreza2007
01-08-2020, 00:55
.................................................. ........

afshin.npps
01-08-2020, 07:40
از همه کسانی که در بحث این تاپیک شرکت کرده اند صمیمانه تشکر می کنم:»:thumbsup::thumbsdow

بامدادنیکنفس
14-03-2022, 08:39

جسارت نباشه
این جواب شما را الان میخونم خندم میگیره

مثل تلفن پاسخگو شرکت های ارائه دهنده خدمات ..
جهت برقراری رابطه عاطفی کلید 1

هههههههههههههههههههه

.

srx190d
14-03-2022, 17:24
همچین میگه مهارت ارتباطات اجتماعی رو بالا ببرید انگار با جوان 18 ساله داره صحبت میکنه یه مرد سی و خورده ای ساله بعید میدونم مشکلی از این نظر داشته باشه نوجوان و در سن بلوغ نیست که از جنس مخالف بخواد خجالت بکشه

دخترهای دست پروده فمنیست انقدر رید*م به فلان چیز و فلان کس میکنن آدم حس میکنه اگه ازدواج کنه باید سالی چند بار پول تخلیه چاه بده :biggrin: اما دخترهای قدیم انقدر با ادب و شرم و حیا بودن آدم فکر میکرد اینها اصلا دستشویی نمیرن :دی

واسه همینه اکثرا موندید به خونه دیگه مگر اینکه طرف چقدر زیبا باشه بتونه شوهر کنه وگرنه تا پیری باید بمونه پیش ننه باباش نه بچه ای نه نسلی ازش باقی میمونه و به فنا میره

عجب نسلی بسازی تو

بامدادنیکنفس
18-03-2022, 15:09
---------------------
شوخی به کنار

الان هم عصر جمعه هست میلاد آغا امام زمان عج
امیدوارم به حساب پر حرفی نزارین

ولی من وظیفه خودم میدونم از سر دلسوزی و آگاهی رسانی بگم که
تو مملکت ما اصلا همچین چیزایی وجود نداره
اینایی که میگن خیلی ها هستن با همین سیستم تمام و کمال کارشون رو میکنن یا همون دبی و ترکیه را هم ندیدن
یا سر خودشون را شیره میمالن که فلاکت زندگی در ایران را فراموش کنن
اینجا یه عده قلیل هستن با بنز و پورشه و بی ام و و پرادو و لندکروزر
که ظاهرا فوفلی هستن ولی همشون آقا زاده هستن و نهایاتا به یه جایی تو دستگاه عریض و طویل **** وصل هستن
بقیه یا باید ازدواج کارمندی بکنن
یا دانشجویی یا تن به خفت های مشابه بدن

اگر دنبال زندگی اینجوری هستین و این کاره هستین دور گرجستان و دبی و آنتالبا و این ها را هم خط بکشین
تنها گزینه واقعی شما آمریکای شمالی (امریکا و کانادا ) NORAD و اروپای غربی هست
اونجا این چیزا وجود داره و کسی که این کاره هست میتونه تا آخر عمرش همین جوری زندگی کنه
مملکت ما اصلا نیست و تا جا بیفته یک قرن دو قرن طول میکشه
فعلا فقط کنکور هست و کتب آموزشی

موفق باشید

بامدادنیکنفس
18-03-2022, 15:17
سلام

به نظر من چیزی که هم در شما هم در صحبت های سایر دوستان خیلی Bold هست نداشتن مهارت برقراری ارتباط با جنس مخالف هست. برای اینکه بتونید با کسی ارتباط برقرار کنید لازمه روی مهارت های فردی و ارتباطی تون خیلی کار کنید. چون همون طور که دوستمون گفتن اکثریت ما در جامعه و خانواده هایی بزرگ شدیم که این نوع مهارت ها رو یا لازم ندیدن انتقال بدن یا کلا آگاهی دربارش ندارن .

میدونید تا زمانی که این مهارت ها رو یاد نگرفتین حتی با ازدواج کردن هم ممکنه خلا نداشتن یک دوست براتون آزاردهنده باشه و حس تنهایی رو بیشتر از گذشته داشته باشین پس اولویت رو بذارین تو تمرین روی مهارت های ارتباطی تون و شناخت خصوصیات و احساسات جنس مخالف ازدواج راه حل رفع تنهایی نیست ..

مورد دوم اینکه باید قبل از شروع هر ارتباطی بدونید چه تعهد کتبی و حقوقی (ازدواج) با کسی داشته باشین چه نداشته باشین نسبت به اون فرد و احساساتش مسئولیت و تعهد دارین اگر حس میکنید نمی تونید مسئولیت و تعهد رو نسبت به کسی داشته باشین هنوز آماده برقراری ارتباط با جنس مخالف نشدین.

قبل از ارتباط با هر دختری باید برای خودتون هدفتون مشخص باشه و به طرف مقابل هم درباره محدوده دوستی و ارتباطتون توضیح بدین

و باز هم توصیه می کنم حتما سعی کنید مهارت های ارتباطی تون رو ارتقا بدین تا در ابتدایی ترین مسائل به مشکل نرسید چه در ارتباطات عاطفی چه در ارتباطات اجتماعی با افراد دیگر.

نمونه مستندی از عدم توانایی ارتباط با اجتماع (دیگه ارتباط با جنس مخالف بماند...)

وقتی صحبت از فانتزی ها و تخیلات می کنم دقیقا منظورم همیناس:

برای شما هم آرزو می کنم مورد پسند جناب اکبر مکانیک گرامی قرار بگیرین و هرچه سریعتر به وصال یار نایل بشین و بلکه این حجم از خشم و استیصال شما در مقابل واقعیت بعد از وصال یار بهبود پیدا کنه..انشالله ... :rolleye:

"مهارت برقراری ارتباط با جنس مخالف"

این شما هستید و امثال شما که در دنیای فانتزی زندگی میکنید
و به طور کلی فراموش کرده اید که شهروند ج ا ا هستید

مهارت برقراری ارتباط کلامی
فقط با مدرسه مختلط راه میفته که اونم تو ایران وجود نداره

چهارتا متلک بعد از مدرسه جلو دبیرستان دخترانه مهارت ارتباط نیست

شارژ ایرانسل هم که اکثر خانومها تو مملکت ما قبول میکنن همین طور

shavermall
26-03-2022, 05:06
تو رنج عذاب نباش

لیونل_مسی
26-03-2022, 13:42