مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید از فروشگاه esara ! کممممک کنید کسی خرید کرده
سلام
دوستان کالایی رو میخوام بخرم فقط این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موجود داره. کسی خرید کرده ؟
فروشگاه مطمئنی هست ؟ :sad:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان کالایی رو میخوام بخرم فقط این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موجود داره. کسی خرید کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
بنده قبل از اینکه ب داخل سایت مراجعه کنم افزونه امنیتی مرورگر هشدار جدی داد با عنوان اینکه این سایت نا امن است.
سایت مربوطه نماد اعتماد الکترونیکی دارد اما بعد از کلیک بر روی آن با صفحه زیر مواجع شدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر است با پشتیبانی سایت تماس بگیرید و با آن ها صحبت کنید
:»:»:»
ممنون از لطف شما . تو نت هیچ کس از این فروشگاه راضی نبوده چند مورد برخورد کردم . منصرف شدم از خرید . :»
ممنون از لطف شما . تو نت هیچ کس از این فروشگاه راضی نبوده چند مورد برخورد کردم . منصرف شدم از خرید . :»
درود
میتوانید نام کالایی ک قصد خرید آن را دارید وارد کنید تا بنده و کاربران فروشگاه مناسب را ب شما معرفی کنیم
:»
hamid3369
21-07-2020, 17:04
سلام
چی میخوای بخری
مبدلی میخواستم با مارک خاص که بالاخره در فروشگاهی معتبر پیداش کردم . :»
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.