ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم اجرا اینترنت اکسپلوره بعد از نصب ویندوز ۸.۱

ah10961mad
15-07-2020, 14:10
سلام،ویندوز ۸ نصب کردم بعد از راه اندازی وقتی اینترنت اکسپلوره را راه اندازی میکنم پیغام خطای زیررا میده

RunDLL

There was a problem starting C:Windowssystem32inetcpl.cpl

The operating system cannot run %1.

OK
تا حالا چند بار ویندوز ۸ نصب کردم به طرق مختلف ولی بازهم این ارور را میده،لطفا راهنمایی کنید ممنون

Sent from my Nokia 3.2 using Tapatalk

CORTANA
15-07-2020, 15:37
سلام،ویندوز ۸ نصب کردم بعد از راه اندازی وقتی اینترنت اکسپلوره را راه اندازی میکنم پیغام خطای زیررا میده
RunDLL
There was a problem starting C:Windowssystem32inetcpl.cpl
The operating system cannot run %1.
OK
تا حالا چند بار ویندوز ۸ نصب کردم به طرق مختلف ولی بازهم این ارور را میده،لطفا راهنمایی کنید ممنون
Sent from my Nokia 3.2 using Tapatalk

درود

اصلا مهم نیست ک چ پیغامی میده

مهم اینه ک: ب احتمال %90 بعد از مدتی استفاده از این مرورگر دچار ویروس و باج افزار و کرم نرم افزاری/سخت افزاری میشوید ک اصلا توصیه نمیشود از این مرورگر استفاده کنید

دلیل اش هم نا امن و سالم نبودن اسکریپت های این مرورگر قدیمی هستش ک در گذشته کاربران زیادی از اون شکایت کردند و گفتند ک بعد از استفاده از این مرورگر ب باج افزار دچار شدند و تمامی فایل های آن ها رمز گذاری End-to-End شده اند.و برای باز کردن آن ها دو راه دارند

1-مبلغ زیادی (معمولا850 دلار) ب ارسال کننده این باج افزار پرداخت کنند تا فایل های آن را بازگشایی کند

2-صبر کنند تا شرکت های امنیتی قفل شکن این باج افزار را منتشر کنند (بوده کاربرانی ک 2 یا 3 سال صبر کردند اما هنوز قفل شکن برای آن منتشر نشده)

پیشنهاد بنده این است ک از مرورگر Firefox استفاده کنید ک بسیار امن و سریع است

برای دانلود آن بر روی لینک زیر کلیک کنید

Download the latest version of Firefox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در صورتی ک اصرار دارید از این مرورگر استفاده کنید:ب کنترل پنل (Control panel) وارد و بر روی بخش Programs کلیک کنید

سپس گزینه Turn Windows features on or off را کلیک کنید سپس Internet Exploler را پیدا کرده و تیک آن را بزنید

سپس اوکی کنید و سیستم را ریبوت کنید

در صورتی ک نتیجه ای حاصل نشد فایل ویندوز را عوض کنید (ویندوز موردنظر خود را در سافت98 دانلود کنید و از طریق USB نصب کنید)

:»:»:»