مشاهده نسخه کامل
: کامزد 5000 ریالی(500) کارت به کارت تومانی برنامه صاپ بانک صادرات
FOURTH RETURN
11-07-2020, 11:16
:angry:امروز برای اولین بار برنامه صاپ بانک صادرات را روی گوشی نصب و فعال کردم و یک کارت به کارت انجام دادم باهاش بعد مانده گرفتم دیدم 500 تومن کارمزد کم کرده اینم دزدی جدیدشون نمیدوم البته اگر جدید باشه:puke::angry:
mashinbank
13-07-2020, 10:34
سلام. همیشه برای کارت به کارت کارمزد کم میشده و موضوع جدیدی نیست
:angry:امروز برای اولین بار برنامه صاپ بانک صادرات را روی گوشی نصب و فعال کردم و یک کارت به کارت انجام دادم باهاش بعد مانده گرفتم دیدم 500 تومن کارمزد کم کرده اینم دزدی جدیدشون نمیدوم البته اگر جدید باشه:puke::angry:اولین کارت به کارت عمرتون مبارک :)
چیز عادیه بانک مقصد فرق داشته باشه زیر یه میلیون 500 کسر میشه بانکها یکی باشه شرایط فرق میکنه
بعضی بانکها چیزی کسر نمیکنن بعضیها مثل ملی 25 تومن کسر میکنن
بامدادنیکنفس
13-07-2020, 12:52
اتصال کارتهای بانکی ایران به شبکه بانکی روسیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرکل دفتر اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت گفت: کارتهای بانکی مورد استفاده در شبکه شتاب ایران به شبکه «میر» روسیه متصل می شود که این میتواند به تسهیل مبادلات مالی به ویژه در بخش گردشگری بسیار کمک کند.به گزارش خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بهروز الفت مدیرکل دفتر اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت گفت: ارتباطات بانکی ایران با روسیه در مقایسه با سایر کشورهای جهان در شرایط تحریم بهتر بوده و در همین راستا اقداماتی از سوی بانک مرکزی و سایر بانکهای تجاری در حال پیگیری است که یکی از آنها اتصال کارتهای شتاب ایرانی در روسیه است که پروتکلهای آن در حال بررسی است.
وی افزود: کارتهای بانکی مورد استفاده در شبکه شتاب ایران به شبکه «میر» روسیه متصل می شود که این میتواند به تسهیل مبادلات مالی به ویژه در بخش گردشگری بسیار کمک کند.
FOURTH RETURN
15-07-2020, 11:04
اولین کارت به کارت عمرتون مبارک :)
چیز عادیه بانک مقصد فرق داشته باشه زیر یه میلیون 500 کسر میشه بانکها یکی باشه شرایط فرق میکنه
بعضی بانکها چیزی کسر نمیکنن بعضیها مثل ملی 25 تومن کسر میکنن
کسی از شما نخواست مزه بریزی حتما خودت از کارمندهای بانک صادراتی گفتم اولین کارت به کارت با برنامه درپیت صاپ نگفتم اولین کارت به کرتم من اندازه موهای توی سرت کارت به کارت کردم
کسی از شما نخواست مزه بریزی حتما خودت از کارمندهای بانک صادراتی گفتم اولین کارت به کارت با برنامه درپیت صاپ نگفتم اولین کارت به کرتم من اندازه موهای توی سرت کارت به کارت کردم
از اینکه بابت کسر 500 تومن تعجب کردی مشخصه خیلی کارت به کارت میکنی :rolleye:
یه طور میگه صاپ کسر میکنه انگار اونای دیگه صلواتی بین دو بانک مختلف کارت به کارت میکنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.