PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیروزی ترامپ در انتخابات پیشرو ؟ واکنش ایران چیست ؟



mojt90
09-07-2020, 16:34
گمانه‌زنی درباره احتمال پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


طبق پیش بینی یک دانشمند معتبر آمریکایی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی ایالات متحده با احتمال ۹۱ درصد در انتخابات آینده این کشور پیروز خواهد شد.


به گزارش ایسنا، اسپوتنیک روسیه به نقل از شبکه تلویزیونی FOX News که حامی ترامپ است، گزارش کرده است، چنین محاسباتی توسط هلموت نورپوت، استاد دانشگاه استونی بروک انجام شده که اتفاقاً پیروزی ترامپ را در سال ۲۰۱۶ نیز پیش بینی کرده بود.


به گفته نورپوت، ترامپ در انتخابات ۳۶۲ رای اعضای مجمع گزینندگان (آرای الکترال) را خواهد گرفت. این متخصص با تجزیه و تحلیل نتایج انتخابات مقدماتی با استفاده از مدلی که وی بر اساس داده‌های آماری و تعدادی از واقعیات تاریخی ایجاد کرده، این پیش بینی را انجام می‌دهد. طبق نظریه نورتوپ، ترامپ باید در همان ایالت‌های سال ۲۰۱۶ پیروز شود و در عین حال حمایت اکثریت رأی دهندگان در نیومکزیکو، نوادا، کلرادو، ورمونت، ویرجینیا، مینه‌سوتا، ماین و نیوهمپشایر را کسب کند.


طوری که پروفسور هلموت نورپوت توضیح داده پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری با توجه به نتایج وی در انتخابات مقدماتی حزبی پیش بینی می‌شود که طی آن وی به راحتی نامزدهای دیگر حزب جمهوری خواه را شکست داده است. در عین حال، جو بایدن، معاون سابق رئیس جمهور آمریکا و حریف اصلی وی که به احتمال زیاد کاندیدای دموکرات‌ها خواهد بود، در انتخابات اولیه با مشکلات زیادی روبرو شده از جمله همه دموکرات‌ها نمی‌خواستند از نامزدی وی حمایت کرده و حول وی متحد شوند.


نورپوت اعتراف کرد که همه گیری کرونا ویروس می‌تواند در نتایج ترامپ در انتخابات تاثیرداشته باشد اما به تصور وی این تاثیر ناچیز خواهد بود.


این در حالی است که در اواسط ماه مه گزارش شد بایدن در مبارزات انتخاباتی از ترامپ پیشی گرفته است و طبق تحقیقات شرکت SSRS، پنجاه و یک درصد رای دهندگان ثبت نام شده از بایدن حمایت می‌کنند و ۴۶ درصد آنها ترامپ را ترجیح می‌دهند.

ترامپ یا جو بایدن ؟ کدام به نفع ایران است ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عده ای معتقدند پیروزی بایدن تغییری جدی در روابط ایران ایجاد خواهد کرد و حتی ممکن است آمریکا به برجام برگردد و امکان دارد گفت و گوهای میان ایران و امریکا از سر گرفته شود . . .

تجربه نشان داده است که هیچ وقت امریکاهایی در موضع تحریم های ایران، به عقب بر نمی گردند. از دوره ریگان تا سایر روسای جمهور شاهد این مسئله بوده ایم. حتی خود بایدن گفته است اگر روی کار بیاییم به این معنی نیست که به ایران اجازه دهیم از مواهب برجام استفاده کند،‌ بلکه می خواهیم اعمال فشار کنیم تا ایران به برجام پایبند شود.

متاسفانه در کشورمان با طایفه ای طرف هستیم که اساسا باور ندارند که جایی غیر از غرب می تواند الگو و جلودار تمدن‌سازی، تولید فکر و برنامه ریزی و نظم شود. لذا تحت هر شرایطی چشم امیدشان به غرب است. واقعا عده ای معتقدند غیر از راهی که غرب در مسیر علم و تکنولوژی طی کرده است راه دیگری وجود ندارد. اینها برای اینکه خودشان را دل خوش کنند می گویند صبر کنید انتخابات برگزار شود و امریکایی ها منطقی می شوند. در حالی که مردم ایران فراموش نکرده اند که اوباما که با شعار تغییر بالا آمده بود،‌ اما همین اوباما مقابل دوربین های تلویزیونی گفت اگر زورم می رسید تمام پیچ و مهره های نیروگاه های هسته ای ایران را باز می کردم. ما باید روی پای خودمان بایستیم و دشمنان خودمان را بشناسیم. در زمانی که امریکایی ها 4 بحران دارند کرونا،‌ اعتراضات، سست شدن موقعیت ترامپ و مشکلات امریکا در مسائل بین الملل را همزمان دارد،‌ مجلس امریکا دست از دشمنی با ایران برنداشته و در حال تصویب یک تحریم تازه علیه کشورمان هستند.


ماههای پایانی ریاست جمهوری ترامپ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wQ5aCQuC6bW65Yo2vzNA1A_oYcME-xuDHnCGIL88GkvFaMums2lp5Xzk-eHBnhR0v72AGkaAlWTXRxYbXuOejRjZDSys4NdjIqNZJEQ6csj 1vAj0CriiZeVMo3Q,/1078300600.jpg

«مذاکره در شرایط فعلی کاملا جنبه رای خریدن برای ترامپ دارد. ترامپ می‌خواهد مذاکره با ایران را در انتخابات به عنوان یک پیروزی برای خودش مطرح کند و بگوید ایران را از طریق فشار اقتصادی وادار کردم به مذاکره تن بدهد. بنابراین مذاکره در شرایط فعلی، نتیجه‌ای برای ما نخواهد داشت و نفع ایران را تامین نمی‌کند.»


برخی از تحلیلگران سیاسی معتقدند اگر دونالد ترامپ حمله هوایی به ایران را لازمه پیروزی‌‍‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ببیند، از این اقدام ابایی نخواهد داشت. آقای ترقی در پاسخ به این نکته که مذاکره شاید منافع ایران را تامین نکند ولی حداقل می‌تواند احتمال درگیری نظامی بین ایران و آمریکا را در ماه‌های آخر حکمرانی ترامپ کاهش دهد، می‌گوید: «این احتمال قبلا هم مورد بررسی کارشناسان آمریکا قرار گرفته است. اولا چنین اقدامی اصلا در توان آمریکا نیست. نه عرضه‌اش را دارد نه توانش را نه امکانش را. بنابراین چنین ریسکی از سوی کارشناسان نزدیک ترامپ هم منع شده و همه خطر این اقدام را به او گوشزد کرده‌اند. ولی اگر ترامپ چنین اشتباهی کند قطعا نتیجه انتخابات به ضررش خواهد بود.»

ایران طرفدار ترامپ است یا جو بایدن؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


هرمیداس باوند به سوال فوق این طور پاسخ می‌دهد: «به نظرم منافع ایران در گرو مذاکره با ترامپ در این چند ماه قبل از انتخابات است. اما درباره ترجیح بین این دو کاندیدا، باید بگویم ایرانی‌ها معمولا به دموکرات‌ها تمایل بیشتری دارند؛ چون جمهوریخواهان آمریکا مثل اصولگرایان ایرانند و دموکرات‌ها مثل اصلاح‌طلبان.»


پاسخ پیروز مجتهدزاده اما چنین است: «تا جایی که من درک می‌کنم نظام جمهوری اسلامی در هسته مرکزی تفکر سیاسی‌اش در حوزه روابط خارجی، هنوز نتوانسته است مساله رابطه یا عدم رابطه با ایالات متحده آمریکا را حل کند. بعضی از دست اندرکاران عاقلانه فکر می‌کنند باید مسائل کنونی بین ایران و آمریکا حل شود و حیات سیاسی و اقتصادی ایران به روال عادی برگردد. ولی عوامل دیگری در ساختار سیاسی ایران وجود دارند که مساله رفاه اقتصادی و بهبود وضع اجتماعی و روابط بین‌المللی ایران مد نظرشان نیست. این افراد اسیر یک دگم ایدئولوژیک‌‌ هستند. این افراد هم باید مثل ترامپ بنشینند فکر کنند که واقعا می‌خواهند مشکلات خودشان را حل کنند یا مشکلات کشورشان را. اما درباره ترجیح بین ترامپ و بایدن در انتخابات آتی، باید بگویم جمهوری اسلامی همیشه با رئیس جمهور مستقر آمریکا مشکل دارد و رقیب انتخاباتی او را ترجیح می‌دهد.»




منابع :
خبرگزاری ایسنا / جهان نیوز / یورونیوز

پ.ن : با توجه با تاثیر انتخابات ریاست جمهوری امریکا ، شما چه فکر میکنید ؟ :rambo:

italodance
10-07-2020, 07:29
آقای ترامپ واقعا محبوبترین رییس جمهور تاریخ امریکاست.
ایشان از حقوق رییس جمهوری خارج و تمامی وعده ها را عملی کردند.
وضعیت اقتصاد عالی و بیمه پزشکی مطلوبی را برای مردمشان آورده است.

براین اساس مجددا انتخاب می شوند.
چون در آن کشور آزادی بیان و شفافیت خبری وجود دارد حقیقت گفته می شود.

مهم وعده عملی وعده هاست وگرنه مردم اهمیتی به طرز بیان و نمیدونم این با اون و این هست نمیدهند و طبیعی هست.

تو ایران ما عضنفر را رییس جمهور کنیم دلار رو بکنه ۱ هزار تومان و فقر زدایی بکنه و از حقوق رییس جمهوری انصراف بده و همش در حضور مردم بصورت حضوری باشه نه تو مسجد مانیتور و خانه آش.

همه میرند بش رای می‌دهند.

mojt90
10-07-2020, 07:38
به نظم مشکل اصلی ما دشمنی با تمامی کشورهاست . اشتباهه اگر فکر کنیم با آمدن فردی دیگر غیر ترامپ سیاست آمریکا تغییر میکنه . اصلا ! همنطور که سیاست ایران در قبال آمریکا چند ده سال است تغییر نکرده است .

ژیان
11-07-2020, 16:52
آمریکا: تصمیم ترکیه برای تبدیل موزه ایاصوفیه به مسجد «ناامیدکننده» بود
تو هر موضوعی دخالت میکنن :sad: دنیا رو به گند کشیدن این آمریکایی ها. کاش قانونی تصویب بشه هیچ کشوری تو کار کشور دیگه ای دخالت نکنه و حتی کوچیک ترین اظهار نظری هم نکنه. اینجور بساط هرچی جنگ و خونریزی جمع میشد و دنیا سریع تر پیشرفت میکرد.