ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هندزفری - هدفون بیسیم دارید ؟! کمممک کنید .

mojt90
09-07-2020, 12:27
سلام

هدفون یا هندزفری بیسیم دارید ؟ راضی هستید ؟ چی پیشنهاد میدید و چه تجربه ای دارید در خصوص این نوع هدفون های بیسیم .

دوستان میخوام یک هدفون یا هندزفری بخرم بیسیم بخرم . مهمترین نکته این هست که نمیخوام اصلا داخل گوشی باشد .

میخوام حالت ساده در گوش قرار بگیرد .

یعنی ایرفون یا لاستیک دار داخل گوشی نباشد . مثل عکس زیر حالا شکل دیگه هم باشه مهم نیست :

بیشتر برای موزیک و فیلم باشه . صداش هم بلند باشه . باتری خوبی هم داشته باشه و برند معتبر باشه و نه چینی .

بودجه هر چه ارزونتر بهتر .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojt90
09-07-2020, 12:28
بعد سوالی داشتم ، دیجی کالا کسی گفته بود این جور هدفون ها سردرد و سرگیجه می آورند ، آیا درست است ؟

mojt90
10-07-2020, 09:13
uppppppppppppppppp:eh:

Xx Hossein xX
10-07-2020, 10:36
سلام بنده مدل های بیسیم رو مدت زیادی هست استفاده میکنم. البته هدفون نیست ایرفون هست بودن همشون.
اول سامسونگ Level U Pro ANC داشتم که خیلی زودتر از چیزی که فکر میکردم بدون دلیل خاصی خراب شد و صدای یکی از گوشی ها کمتر شد.
الان بخاطر قیمت دلار نتونستم مدل های خیلی معتبر بگیرم ولی یک برند چینی بنام TaoTronics SoundLiberty 53 گرفتم. بهترین نیست ولی کاملا راضی کننده ست برای کاری که من میکنم.
سردردی وجود نداره و بنظرم تلقین هست که کاربرا میکنن.
برای هدفون های بیسیم یک موردی رو در نظر بگیرید که اونایی که از تکنولوژی بلوتوث استفاده میکنن یک مقدار دیلی خیلی کمی دارن. برای فیلم و موسیقی اصلا مشکلی ایجاد نمیشه ولی برای بازی و یا کارهایی که خیلی دقیق با صدا سرکار داره مشکل ایجاد میشه. تاخیر کمتر از نیم ثانیه ست ولی برای بازی محسوس خواهد بود.

بودجه رو هم اصلا مشخص نکردید. از رنج 12 تومن هست تا 45 هزارتومن. شما باید ببینید حداکثر چقدر قصد دارید هزینه کنید.
اگر محدودیتی ندارید Bose 700 و یا سونی WH-1000XM3 گزینه های بسیار خوبی هستند. نویز کنسلینگ بسیار حرفه ای دارن و صدا های یکنواخت محیط رو کاملا حذف میکنن.

mojt90
10-07-2020, 10:50
ممنونم . با این تفاسیر ، به نظر سیمی بخرم بهتره . چون بیسیم خوب فکر کنم باید بالای 1 هزینه کنیم با این قیمت های عجیب و غریب . با تشکر :»

hamid3369
10-07-2020, 11:04
من خودم به شخصه از مدل های تکی داشتم چون وقتی با جفت استفاده کنی تمرکزت به هم میریزه

ra20222
28-11-2022, 15:06
هدفون بلوتوثی هایلو مدل W1