PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درمورد مطمئن ترین بیتکوین

mojt90
01-07-2020, 17:27
سلام
دوستان معتبرترین سایت بیتکوین در ایران چی هستش ؟ خیلی خیلی مهمه از این سایت ها نباشه مدتی بعد غیبشون بزنه .

اگر سایت خارجی باشه که اعتبارش واقعا زیاد باشه ممنون میشم . :»

اگه اینجا نشد نام ببرید در P.V لطف کنید . تشکر :santa:

CORTANA
01-07-2020, 17:37
سلام
دوستان معتبرترین سایت بیتکوین در ایران چی هستش ؟ خیلی خیلی مهمه از این سایت ها نباشه مدتی بعد غیبشون بزنه .
اگر سایت خارجی باشه که اعتبارش واقعا زیاد باشه ممنون میشم:»

درود

بنده با مرورگر زیر استخراج بیت کوین کردم اما سرعت استخراج ب قدرت پردازنده شما بستگی داره

Cryptotab Browser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با زیر مجموعه گرفتن درصدی از حجم بیت کوین استخراجی توسط زیر مجموعه شما ب شما اختصاص میگیره ک در نتیجه بالانس شما افزایش پیدا میکنه

:»:»:»

mojt90
01-07-2020, 17:38
درود

بنده با مرورگر زیر استخراج بیت کوین کردم اما سرعت استخراج ب قدرت پردازنده شما بستگی داره

Cryptotab Browser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با زیر مجموعه گرفتن درصدی از حجم بیت کوین استخراجی توسط زیر مجموعه شما ب شما اختصاص میگیره ک در نتیجه بالانس شما افزایش پیدا میکنه

:»:»:»

سلام
ممنونم ، منظورم سایت خرید و فروش بیتکوئین هست . که معتبر باشه . مثل کارگزاری بورس .

ژیان
01-07-2020, 17:49
سلام

خارجی که معروف ترینش فکر کنم بایننس باشه اما شما تو این سایت معامله نکنید چون به دلیل ایرانی بودن حساب و دارایی هاتون مسدود میشه اگه بلند نباشید چطوری هویت خودتون رو پنهان کنید. یه اشتباه کوچیک باعث بلوکه شدن حساب میشه.

ایرانی هم واسه اینکه تبلیغ نشه پیغام خصوصی میدم. خودم چند ساله با این سایت کار میکنم کارشون واقعا خوبه و کارمزدشون هم بسیار کمه.

Angel4
01-07-2020, 18:12
خارجی که معروف ترینش فکر کنم بایننس باشه اما شما تو این سایت معامله نکنید چون به دلیل ایرانی بودن حساب و دارایی هاتون مسدود میشه اگه بلند نباشید چطوری هویت خودتون رو پنهان کنید. یه اشتباه کوچیک باعث بلوکه شدن حساب میشه.

ایرانی هم واسه اینکه تبلیغ نشه پیغام خصوصی میدم. خودم چند ساله با این سایت کار میکنم کارشون واقعا خوبه و کارمزدشون هم بسیار کمه.
سلام دوست عزیزم

اگر ممکنه به بنده هم معرفی کنید واقعا سایتی که چند سال فعال باشه هم داریم؟ واقعا بزرگواری می کنید منم راهنمایی کنید.:»

ژیان
01-07-2020, 18:13
تو شرایط فعلی یادت باشه فقط رو کانال 7000 خرید کنی چون تجربه نشون داده باز برمیگرده رو کانال 9000 و 10000 ولی فعلا خرید بیت کوین رو کانال 9000 اصلا درست نیست به نظر من. اگه اومد رو کانال 7000 فرصت خوبی پیش میاد واسه خریدش.

MMDFullHD
02-07-2020, 21:07
سلام

ایکس نوین دارم کار میکنم معتبر هست سیستمشون هم اتوماتیک هست
خیلی هم حرفه ای هستن با ادب رضایت کامل رو دارم
تریدر رمز ارزم داره برای تسویه هم اگر بانک اینده داشته باشید خیلی سریع براتون پول رو واریز میکنند
امنیت خوبی هم دارن

Sashi.God
15-11-2021, 21:50
صرافی های ارز دیجیتال معتبر زیادی تو ایران وجود داره که به راحتی میتونی رمزارزهای مثل بیت کوین، اتریوم و بایننس رو خرید و فروش کنی.

من صرافی ارز دیجیتال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدکس، نوبیتکس و والکس رو پیشنهاد میکنم.

صرافی دیدکس بیشترین ارزهای دیجیتال رو داره با کمترین کارمزد و تنها صرافی هست که مجوز اتحادیه اروپا داره.
صرافی نوبیتکس هم قدیمی ترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی هست که بیشترین حجم معاملات رو داره .

پیشنهاد میکنم از Didex برای رمزارزهای جدید و از نوبیتکس برای خرید و فروش بیت کوین استفاده کنی