ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با پورت USB

mehdi_vsgh
28-06-2020, 12:43
سلام
من یک لب تاب لنوو مدل ideapad 520 دارم. و از ماوس و کیبورد وایرلس لجیتک استفاده میکنم.
در حالت عادی مشکلی نیست! و همه چی خیلی خوب کار میکنه!

اما وقتی که لب تاب رو با کابل HDMI به تلویزیون وصل میکنم کلا پورت usbم قطع و وصل میشه به طوریکه عملا کار باهاش غیر ممکنه!!!
اما نکته عجیب اینه که به همین پورتی که باهاش مشکل دارم!!!! اگر کول پدم رو وصل کنم و به پورت یو اس بی کول پدم دانگل رو وصل کنم دیگه مشکلی ندارم!!!!!

1- همه درایورهام به روز هست!
2- تنظیمات مربوط به power managment در بخش device manager رو انجام دادم و تیک مربوطه رو هم برداشتم!!!
مسئله اینجاست که اگه مشکل از پورتم هست پس چرا در حالت عادی مشکلی ندارم و اینکه چرا وقتی کول پد رو وصل میکنم و از طریق اون دانگل رو وصل میکنم بازم مشکلی نست فقط وقتی مستقیم دانگل رو به پورت میزنم مشکل میخوره!!!
کسی کمکی میتونه بهم بکنه؟

CORTANA
28-06-2020, 14:29
سلام
من یک لب تاب لنوو مدل ideapad 520 دارم. و از ماوس و کیبورد وایرلس لجیتک استفاده میکنم.
در حالت عادی مشکلی نیست! و همه چی خیلی خوب کار میکنه
اما وقتی که لب تاب رو با کابل HDMI به تلویزیون وصل میکنم کلا پورت usbم قطع و وصل میشه به طوریکه عملا کار باهاش غیر ممکنه!!!
اما نکته عجیب اینه که به همین پورتی که باهاش مشکل دارم!!!! اگر کول پدم رو وصل کنم و به پورت یو اس بی کول پدم دانگل رو وصل کنم دیگه مشکلی ندارم!!!!!

درود

در کنترل پنل (Control Panel) ب قسمت Power options برید و بر روی حالت های مختلف تست کنید

احتمال دارد این مشکل از پورت های لب تاپ باشد.برید مراکز تعمیراتی و مشکل را با اونا در میون بزارید تا شما رو راهنمایی کنند

اگه نتیجه ای حاصل نشد آخرین راه حل نصب مجدد ویندوز است (البته اگه مطمعن هستیدک مشکل سخت افزاریه (پورت های USB) ربطی ب ویندوز نداره و اگه اونا رو تعمیر کنید احتمالا مشکلتون برطرف بشه)

mehdi_vsgh
28-06-2020, 22:13
درود

در کنترل پنل (Control Panel) ب قسمت Power options برید و بر روی حالت های مختلف تست کنید

احتمال دارد این مشکل از پورت های لب تاپ باشد.برید مراکز تعمیراتی و مشکل را با اونا در میون بزارید تا شما رو راهنمایی کنند

اگه نتیجه ای حاصل نشد آخرین راه حل نصب مجدد ویندوز است (البته اگه مطمعن هستیدک مشکل سخت افزاریه (پورت های USB) ربطی ب ویندوز نداره و اگه اونا رو تعمیر کنید احتمالا مشکلتون برطرف بشه)

قطعا ربطی به تعویض ویندوز نداره چون قبلا بارها عوض کردم و همیشه این مشکل هست
اون تنظیمات مربوط به کنترل پنل هم بارها تغیر داده بودم بازم تاثیری نداشت
بعد اینکه چطوری ممکنه مشکل از پورت باشه ولی وقتی همون پورت رو به کول پد وصل میکنم و دانگل رو به کول پد اونوقت درست کار میکنه!؟؟

CORTANA
28-06-2020, 22:55
بعد اینکه چطوری ممکنه مشکل از پورت باشه ولی وقتی همون پورت رو به کول پد وصل میکنم و دانگل رو به کول پد اونوقت درست کار میکنه!؟؟

درود

ممکنه مشکلی در پورت ها وجود داشته بشه یا اتصالی کرده باشه

در پست شماره #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم عرض کردم ک: ببرید مراکز تعمیراتی و خدمات رسانی کامپیوتر و مشکل رو با اونا در میون بزارید

آن ها بعد از تست کردن لب تاپ ب طور کامل شما رو راهنمایی میکنند

:»:»:»