PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای نصب برنامه rkflashkit

mahdi6465
25-06-2020, 20:50
سلام ببخشید من یک کتابخوان دارم به نام t63 سیستم عاملش اندرویده ولی قفلش کردن و نمیشه روش برنامه نصب کرد خیلی گشتم که ببینم چه جوری قفلش رو میشه باز کرد به چند تا راه رسیدم که یکیش این بود که باید برنامه rkflashkit برای لینوکس رو نصب کنم و پارتیشن یوزر رو با یک فایل که اون رو هم دانلود کردم فلش کنم اما هر کاری می کنم نمی تونم برنامه رو نصب کنم دستور نصبش رو تو اون سایت این طوری نوشته
su - git clone site addrescd rkflashkit./waf debianpt-get install python-gtk2dpkg -i rkflashkit_*.deb و یا تو ادرس سایت اصلی به این شکل
Installation

Before installing the deb file please install its dependency:
$ sudo apt-get install python3-gi python3-libusb1
then
$ sudo dpkg -i rkflashkit_0.1.4_all.deb
You should be able to find an icon in unity dasher or gnome menu.

خواهشا راهنمایی کنید چون در لینوکس مبتدی هستم

CafeNet999
27-06-2020, 17:32
من فقط اسم برنامه‌ای که گفتید رو سرچ کردم و به این صفحه رسیدم که نشون میده یه برنامه شبیه به اون واسه اجرا روی ویندوز داره.ببینید بدردتون میخوره یا نه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان شما از چه توزیعی استفاده میکنید؟ Ubuntu , Fedora یا چیز دیگه؟ اون توضیحاتی که به انگلیسی داده میگه باید پیش‌ نیازهای برنامه رو اول نصب کنید.
چون شما مبتدی هستید نصب اون برنامه توی لینوکس براتون ساده نیست.پیشنهاد میکنم اول اون برنامه‌ی ویندوزی رو تست کنید بعد برید سراغ لینوکس.
پ.ن : من هیچ مسئولیتی در قبال این برنامه‌ها قبول نمیکنم چون فلش کردن یه کار پرریسک هستش.

mahdi6465
03-07-2020, 14:52
ممنون که راهنمایی کردین رفتم و تمام نرم افزار های ویندوزی که وجود داشت رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد
ظاهرا فقط همین جواب میده که برای لینوکسه
یک نفر ایرانی رو هم دیدم که با این نرم افزار تبلتی رو که چیپ سی پی یوش مثل برای من بود رو فلش کرده بود
چیپ مال من rk3026 هست
فایل فلشش رو هم دارم

- - - Updated - - -

مسئولیتش رو خودم گردن می گیرم

mahdi6465
03-07-2020, 19:28
اگر کمک کنید ممنون میشم خیلی به این کمکتون نیاز دارم

CafeNet999
04-07-2020, 16:35
توصیه میکنم در انجمن‌های فارسی اوبونتو سوالتون رو مطرح کنید چون اونجا احتمال اینکه جواب بگیرید بیشتر هستش.من ترجیح میدم از این بحث دوری کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.