ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک رم

Gameking
11-06-2020, 05:32
درود سوال، من دو عدد رم 4gb یکی با CL9 و دیگری با CL11 از دو برند متفاوت ولی هر دو 1600 mhz آیا میتوانم این دو رم را با هم ست کنم و سوالم اینه که میتونم لتنسی رمی که 9 هست را افزایش بدم و تایمینگ 11 که مربوط به رم دیگر است برسونم؟ آیا افزایش تایمینگ امکان پذیر است و اینجوری میتونم با هم هماهنگ کنم؟ ولتاژ هر دو یکی هست. سپاسگزارم

radarz
11-06-2020, 14:52
شدنش 50-50 امکان تایمینگشون نیست بیشتر ولتاژ باالا میره

Gameking
11-06-2020, 21:47
عذر میخوام امکان داره بیشتر توضیح بدید اگر تایمینگ رم ۹۹۹۲۴ را تغییر بدم به ۱۱۱۱۱۱۲۷ مشکل دارد و ولتاژ بالا میره؟

Gameking
11-06-2020, 21:51
عذر میخواهم امکان دارد بیشتر توضیح بدید اگر تایمینگ رم اول ۹.۹.۹.۲۴ را به ۱۱.۱۱.۱۱.۲۷ تغییر بدم که مساوی با رم دوم هست مشکلی وجود دارد و ولتاژ ممکن هست بالا بره؟ چون اینطوری که من متوجه شدم پایین آوردن تایمینگ مشکله و آورکلاک محسوب میشود ولی کاری که من میگم افزایش تایمینگ یک جورهایی داون کلاک هست

ksra
11-06-2020, 22:00
عذر میخواهم امکان دارد بیشتر توضیح بدید اگر تایمینگ رم اول ۹.۹.۹.۲۴ را به ۱۱.۱۱.۱۱.۲۷ تغییر بدم که مساوی با رم دوم هست مشکلی وجود دارد و ولتاژ ممکن هست بالا بره؟ چون اینطوری که من متوجه شدم پایین آوردن تایمینگ مشکله و آورکلاک محسوب میشود ولی کاری که من میگم افزایش تایمینگ یک جورهایی داون کلاک هست

به طور کلی تایمینگ پایین تر بهتره..
به نظر من بهتره واسه تایمینگ پایین تر تلاش کنید . (تأثیرش نامحسوسه ).