مشاهده نسخه کامل
: دلیل اختلاق قیمت قبض برق ارسالی با سامانه ساپا
محمد7966
09-06-2020, 14:22
سلام.دوستان من چند وقتیه می بینم قبض برقی که روی موبایل میاد با قبض برقی که سامانه ساپا میزنه فرق داره و همیشه ساپا کمتر از قبض ارسالی میزنه.
ساپا که کشوریه ولی من حتی توی خود سایت اداره برق خوزستان دیدم که برق خوزستان هم با ساپا اختلاف قیمت داره.در واقع قبض خوزستان با قبض ارسالی یکیه ولی با ساپا فرق داره و ساپا همیشه کمتر میزنه.اختلاف قیمت چیز زیادی نیست.در حد 1000 تومنه ولی نمیدونم دلیلش چیه
شما هم این مشکلو دارید؟
سلام.دوستان من چند وقتیه می بینم قبض برقی که روی موبایل میاد با قبض برقی که سامانه ساپا میزنه فرق داره و همیشه ساپا کمتر از قبض ارسالی میزنه.
ساپا که کشوریه ولی من حتی توی خود سایت اداره برق خوزستان دیدم که برق خوزستان هم با ساپا اختلاف قیمت داره.در واقع قبض خوزستان با قبض ارسالی یکیه ولی با ساپا فرق داره و ساپا همیشه کمتر میزنه.اختلاف قیمت چیز زیادی نیست.در حد 1000 تومنه ولی نمیدونم دلیلش چیه
شما هم این مشکلو دارید؟
سلام.منم امروز با اپلیکیشن "هف هشتاد" رفتم قبض برق پرداخت کنم.اونم مبلغ قبض رو استعلام میکنه و متوجه شدم مقدارش از مبلغ پیامکی دقیقا 1000 تومن کمتره.با همین اپلیکیشن میشه شناسه پرداخت رو هم زد و بدون استعلام پرداخت کرد که مبلغش هزار تومن بیشتر میشه. علتش رو نمیدونم ولی یه کاسه ای حتما زیر نیمکاسه هست.
سلام.منم امروز با اپلیکیشن "هف هشتاد" رفتم قبض برق پرداخت کنم.اونم مبلغ قبض رو استعلام میکنه و متوجه شدم مقدارش از مبلغ پیامکی دقیقا 1000 تومن کمتره.با همین اپلیکیشن میشه شناسه پرداخت رو هم زد و بدون استعلام پرداخت کرد که مبلغش هزار تومن بیشتر میشه. علتش رو نمیدونم ولی یه کاسه ای حتما زیر نیمکاسه هست.
سلام بهترین راه پرداخت فقط تلفنی
الان رفتم توی سایت ساپا و با شماره موبایل وارد سایت شدم .همونطور که گفتید مبلغ رو 1000 تومن کمتر از پیامک میزنه.ولی اگه روی قسمت "اصل قبض و جزییات" کلیک کنید بعد از اونجا قسمت "دریافت اصل قبض" رو بزنید یه فایل pdf براتون میفرسته که توی اون مبلغ قبض بازم هزار تومن بیشتره.ظاهرا بابت صدور قبض هزار تومن بیشتر میگیرن.شاید اون زمان که قبض کاغذی بوده بابت قبض کاغذی 1000 تومن میگرفتن و الان بابت pdf.
محمد7966
14-12-2020, 13:58
سلام. دوستان غیرخوزستانی،شما هم مبلغ قبض اداره برقتون با سامانه ساپا 1000 تومن اختلاف داره یا فقط ما خوزستانی ها این مشکلو داریم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.